מפוחית ובלוז

• פותח הנושא xero1
  • פורסם בתאריך

xero1

New member
מפוחית ובלוז

שלום, תוכלו בבקשה להמליץ לי על נגני בלוז שמנגנים על מפוחית? או אפילו על שירים טובים שבהם המפוחית בולטת. תודה רבה.

tomash11

New member
אני לא מומחה לג´אז ובלוז אבל...

בוב דילן?... שמעתי מספיק ממנו כדי לדעת שהוא מקום נהדר להתחיל ממנו בכל מה שקשור לג´אז ולמפוחיות... :)

miss jazz

New member
../images/Emo98.gifנגני מפוחית

בלוז: greg szlapczynski כפי שזכור לי מההופעה הוא מצויין. Gary Primich Joe Filisko Michael Arlt Steve Baker Charlie Musselwhite Sonny Boy Williamson לא בלוז בדרך כלל: BRENDAN POWER William Galison Stevie Wonder Toots Tielemans Larry Adler Sigmund Groven

The Jenny

New member
עוד המלצה...

ללהקה הידועה Deep Purple, שמנגנים בעיקר רוק, יש שיר אחד יותר בלוזי, שבו המפוחית בולטת במיוחד... נסה לשמוע. השיר Lazy, מתוך האלבום Machine Head. ג´ני :)

miss jazz

New member
עוד המלצות

Blues Harmonica Albums Super Harps The Essential Little Walter Essential Blues Harmonica - House of Blues Blues Masters, Vol. 4: Harmonica Classics Blues Masters, Vol. 16: More Harmonica Classics Now You Can Talk About Me - George "Harmonica" Smith Sonny & Brownie מצורף לינק לאתר מומלץ שאני קוראת בו דברים אחרים אז אני לא לוקחת אחריות על האיכות. אני משערת אבל שאלו המלצות מצויינות.

WinterSunrise

New member
עשה לעצמך טובה :)

ותשיג מהר שירים של ההרכב הבא : Sonny Terry & Brownie McGhee

ralf2

New member
מפוחית

להקת blues traveler אמנם יותר jam-rock מבלוז או jazz טהור אבל הסולן שלהם john popper הוא נגן מפוחית אדיר!!!

shaked5

New member
למפוחית ובלוז

אני מציע לך לשמוע את JUNIOR WELLS בעיקר בשירים שהוא מבצע עם BUDDY GUY

למעלה