מפה

מפה

אני מעוניין לקנות מפה של הדיסקוורלד (גדולה כזאת ויפה) איפה אני יכול לקנות
תודה

Rincewind

New member
../images/Emo32.gif הסרט של מדריך הטרמפיסט!!!!

שומו שמיים!! פתאום גיליתי שהוא יוצא ב-29.4!!! זה מחרתיים!!! למה אף אחד לא הודיע לי?!?! אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא טריילר איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף

TheBursar

New member
ידיד היקר והלחוץ

אין לך מה להתרגש. הסרט אומנם יוצא ב-29 לחודש שכפי שטרחת לציין זה עוד יומיים אבל בארץ הוא יוצא רק ב-5 במאי, קרי - שבוע אחר כך. משמע יש לך זמן להתארגן על מגבת וחברים כדי לראות את הסרט. כמו כן אתה מוזמן לקומונת דאגלאס אדאמס שנפתחה לפני חודש (עוד מעט חודשיים)

Rincewind

New member
מגבת!!!!!!!!

אין לי מגבת!!!!!!! בייחוד לא כזו שאפשר לנשנש את הפינה שלה כשרעבים \ חולים \ סתם מרגישים בודדים!!! ולמה צריך לחכות שבוע??!!? אני הולך להזמין כרטיסים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rincewind

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאאא

למה אי אפשר להזמין כרטיסים בטיקט נט?!?!? לשר הטבעות השלישי ולמאטריקס השלישי היה אפשר להזמין שבועיים מראש!!!! אאאאאאאאאאאאא!

Spirite

New member
אני לא יודעת מה אתה כל כך מתרגש.

המדריך לטרמפיסט זה מקסימום ספר חביב. לא התלהבתי ממנו כ"כ בכלל.

Rincewind

New member
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מקסימום ספר חביב??!?! מקסימום ספר חביב?!?!?! how DARE you insult THE greatest masterpiece of satricial sci-fi ever written by a human author?!?! מי ייתן ונשמתך תקולל לעד על ידי רוחו של סיינט דגלאס אדמס! ואת לא מוזמנת לבכורה!!

Spirite

New member
הו... איכה אחיה עם קללתך זו?

ואני עוד לא מוזמנת לבכורה!!! הטרגדיה!! שלום, עולם אכזר...

Maladict

New member
חייב להסכים איתך

זה מקסימום ספר חביב טגם זה בלחץ. זה לא כמו טרי או משהו למה הו למה אין סרטים לפי עולם הדיסק. (אלן ריקמן בתפקיד וטינארי, רובין ויליאמס עושה את הקול של אום, הפרופסור מחזרה לעתיד עושה את לאונרד דה קוירם או את הזומבי)

Rincewind

New member
אתם ממש ממעיטים בערכו של המדריך

זהו ספר מד"ב סאטירי נפלא. הוא נוגע באותן נקודות אירוניות שפראצ'ט כל כך מפליא לגעת בהן. למעשה, ארתור דנט תמיד היה מבחינתי איזשהו כפיל מיקום מקביל של רינסווינד.

מ א ג ר ט

New member
תראה

המדריך הוא ספר מדהים מקסים ונפלא ואין אין עליו אבל לדעתי באופן כללי אסור לראות סרטים שנעשו ע"פ ספרים. אפילו כתבתי על זה חיבור בהבעה. מה אתם יודעים, קיבלתי 90 (שזה מאוד גבוה בשבילי בהבעה), ואני מתכוונת לעמוד מאחורי העקרונות שלי, מה שהופך אותי לילדה עם יחסית מעט עקרונות...

Gdil

New member
אין ברירה

בלי לראות את הסרט לא נוכל להגיד בדיוק איך הרסו את הספר, והטריילר נחמד...

מ א ג ר ט

New member
לא!!!

את זה בדיוק עשיתי עם הארי פוטר, ספרים של אריך קסטנר ועוד רבים טובים אחרים. אז פשוט הגעתי למסקנה שאני לא הולכת יותר. יש לי דברים יותר חשובים להוציא עליהם כסף... ואני שונאת את כל האנשים האלו שפתאום מתלהבים משר הטבעות או מהמדריך רק עכשיו כי עושים מזה סרט. זה מגעיל. אם זה יקרה לדיסקוורלד אני לא יודעת מה אני אעשה... דמיינו לכם מלא ילדים מנוזלים או ערסים קטנים וגדולים הולכים לסרט של בשורוטו. בלעעעע בא לי להקיא.

ויימס

New member
היי!!! עד עכשיו הייתי שלווה ורוגעת,

אבל בלי להשוות את רינסי הקט לשום... דבר... אחר!!! אני מוחה בתוקף! הנה
*מחאה בתוקף!!!* חוץ מזה, אמרתי זאת פעם, אמרתי זאת פעמיים, אומר זאת אלף פעמים- דירק ג'נטלי הרבה הרבה יותר טוב, אם יעשו עליו סרט אני פשוט אמות (במובן החיובי)!!! אבל, כן, גם המדריך זה נחמד. אני אלך לראות.

Athaclena

New member
וואי, סרט של דירק ג'נטלי.

איזה רעיון מצוין! זהו, התלהבתי. נדבקתי ממך וגם אני רוצה!!! אבל את שעת התה אני אוהבת יותר... אמנם בסוכנות הבילוש יש את הקטע הגאוני של המוזיקה
אבל חוץ מזה העם דורש שעת התה! וכמובן שעם החלק הטוב: I don't have any revenge, but here's Calvin Klein's Obssesion

ויימס

New member
כן, השני באמת יותר טוב.

גם את התאהבת לגמרי בת'ור? גם הראשון מעולה, יש בו את הקטע עם המסע בזמן, ואנחנו לומדים יותר דברים על דירק ג'נטלי, כמו איך שהוא היה משכנע את כולם שהוא ערפד ומדיום תוך הכחשות נמרצות, זה היה כל כך טרי פראצ'ט. חבל שדאגלס אדאמס לא הספיק לסיים את השלישי.
וזה מה שרציתי להגיד, זאת סדרה (התחלה של סדרה..?) הרבה יותר טובה מהמדריך, עם כל הכבוד למדריך (ויש כבוד).

למעלה