מפה

תמי106

New member
מפה

שלום, שמי תמי נולדתי בתאריך 21.3.1965 בשעה 6:00 בבבוקר, בחיפה אודה לכם באם תוכלו לעשות ולנתח לי מפה אסטרולוגית. תודה רבה תמי

or311

New member
תמי, סכמתי בשבילך בקצרה

בכלליות- אנרגתית, דינמית, חסרת-מנוחה, וכנראה אף אמפולסיבית לפעמים. [קיים אגו= בטחון-עצמי] חברותית בדר"כ, כנראה וורבלית+תקשורתית, ישירה וכנה. כילדה היית סקרנית ואולי עדיין, והחשיבה חדה ומהירה. לדעתי יש לך יכולת הבנה פסיכו' של נפש האדם והזדהות עם אחרים. מתחברת מרגישות, אינטואיטיביות, כנראה טובת-לב ורומנטית. צריכה להיות בשליטה. הרגשות מאוד עמוקים עד-קיצוניות וכנראה יש מצבי-רוח. לפעמים נוהגת בקנאות, חשדנות, כפייתיות. פועלת מתוך הגיון, זהירות, מעשיות, קפדנות, שאפתנות וצורך להיות יעילה, מעמיקה ולשמור על יחודיות, אך גם מצורך לעזור. יש הרבה אקשן בעניני העבודה, מצד-שני צריכה להתעמק וכנראה יש משיכה לרוחניות וכד'. צריכה מרחבים ,עצמאות, לעיתים בדידות (התנתקות עם עצמך)!! ---- כך סכום עלייך, פחות או יותר--- נא הגיבי ותני משוב !!

../images/Emo45.gif

מסכים איתך. לכן מציע קודם כל לפני שמתחילם לוודא בכמה מלים מה האיש רוצה ולמה, להתמקד במשהו, ולבקש מראש פידבק. תוך כדי תגובותיו הראשוניות אפשר גם לעמוד היכולת שלו לתת פידבק כזה, או על רצונו לבקש בסתמיות מפה כי.. כי למה לא, בעצם.

תמי106

New member
מפה מתמי

בוקר טוב, קראתי רק עכשיו את התגובות ולכן עד עכשיו לא הגבתי.. לכן לקח לי זמן. ראשית, המון תודה לכולם על ההתייחסות. אור, קלעת בול !! כל מה שכתוב נכון ! אין לי משהו שהוא לא נכון בכתיבה שלך. אשמח אם תוכל/י לראות מה נוגע לעתיד ? ללא מובן - היו מעט דברים שהיה לי קשה להתחבר אליהם כמו - מחפשת לחוות דברים חדשים, קשוחה לגבי אנשים - לא כל כך אני. כן, אוהבת להכיר אנשים חדשים ומחוברת לרגשותיי. רועי - באופן כללי הדברים שכתבת נכונים מאוד. האם ראית משהו מבחינה בראותית ? בד"כ אני בריאה מאוד ועוסקת בספורט. הילה - לא קיבלתי את המסר שכתבת לי. אני עובדת במשרד ונמצאת במגע עם אנשים כל הזמן, אוהבת מאוד חדר כושר. האם תוכלו לראות מה צופן לי העתיד, זוגיות וילדים? המון תודה לכולם על ההתייחסות.

lomovan

New member
שלום תמי

לא תמיד השעה שאומרים יוצאת מדוייקת ומה לעשות האופק עובר ממזל למזל הרבה פעמים ביום ככה שזה בניגוד לירח יכול להשתנת בהפרש של רבע שעה-עשר דקות במיוחד אצלך שמעלה חמישית לטלה יכולה הייתה להיות מעלה 27 דגים.. באופן כללי את מזל טלה כשהשמש עדיין בכניסה למזל טלה האני שלך הפנימי שהוא המזל הראשי (טלה) אוהב להתחיל דברים כל הזמן ,האנרגיה גדולה ההתלהבות מ..דברים גדולה ,רצון לחוות דברים ולהרגיש דברים כל הזמן..ירח בעקרב ומאדים בגדי גורמים לך לפעמים להיות קשוחה כלפי אנשים ...,אני לא אתייחס לאופק כי הוא יכול היה להיות דגים גם.. אני אעזור לך להחליט איזה אופק יש אצלך במפה: איך אנשים מתארים אותך? כבחורה רגשית ומופנמת שלא אוהבת לעשות הרבה קשרים או בחורה מאוד בטוחה בעצמה שלא פוחדת לצאת קדימה ולהכיר אנשים חדשים...אם הראשון אז דגים אם השני אז טלה ואני מדבר על טווח שעות בין שעה 4 בבוקר ל8 בבוקר.. בנוסף למה שכתבתי למעלה...אפשר להגיד עלייך שאת מחוברת בדרך כלשהי לרגשותייך והם מאוד חזקים לפעמים (ירח עקרב)

lomovan

New member
סורי התבלבלתי מאדים בבתולה

ביקורת עצמית גבוהה..

roigr

New member
המשך...

באופן כללי, את טליה, אז אני משער שמבחינת ההתנהלות היום יומית והסגנון שלך, יש בך את הצד הטמפרמנטי, המהיר והחם (לטוב ולרע) של טליים. את בטח מדברת מהר, מתנהלת בצורה מהירה, ואולי קצת חמת מזג. אבל אני חושב שמלבד זה, מתאים לך לעשות משהו שקשור באומנות, נתינה לזולת, עזרה ותמיכה, וכו'. הצד האמפתי הוא מאוד חזק. אז יש כאן כאילו סתירה - שמצד אחד את מהירה וחדה ואולי אפילו קצת חסרת סבלנות, אבל מצד שני - את מרגישה סיפוק בצד האומנותי של החיים, ובצד האנושי שלהם, ויש לך יכולת להבין אחרים ולראות את הניואנסים הדקים שבדקים. בית 6 שלך חזק מאוד, מה שמצביע על כך שאת אשת עבודה, אולי חסרת מנוח במידה מסויימת, ושחייך קשורים במידה כלשהי לנתינת שירות לאחרים, דרך אמפטיה מצד אחד, אבל משום שאת טלייה - אז גם באופן שקשור אולי לניתוח (פסיכולוגיה = ניתוח אנליטי / רפואה = ניתוח באמת / אוקופונקטורה / אומנות והתייחסות לניואנסים / וכדומה). אני הייתי הולך על ההשערה שהאומנות היא חלק חשוב. ניחוש נוסף - אנשים אומרים לך שאת נורא יפה ו/או נורא מושכת.

roigr

New member
קטלני ??? מה סתומרת ?

האמת היא שאני שובר את הראש על המפה הזאת.

תמי106

New member
מפה

בוקר טוב, שאלתי אתמול לגבי הבריאות, האם יש משהו??... אני בריאה ועוסקת בספורט תודה ויום טוב תמי

roigr

New member
תשובה

מצטער שלא עניתי, ואני גם לא ממש נכנס למפה שלך - יש לי מבחן באוניברסיטה בקרוב אז אני לא ממש עסוק בזה. לשאלתך: לא ראיתי בעיות בריאותיות או משהו כזה, פשוט יש לך הרבה כוכבים בבית 6 שמסמל את תחום הבריאות והתחזוקה של הגוף. אז תהיתי, מסקרנות, מה ההתייחסות שלך לתחום הזה או אם יש לך בעיות ספציפיות שחוזרות על עצמן לפעמים.

תמי106

New member
מפה

בוקר טוב, תודה רבה על ההתייחסות. אין לי בעיות בריאות. בריאה תמיד. מבלה הרבה בחדר כושר - כנראה שזו תחזוקה של הגוף. האם ניתן לראות במפה משהו בנושא זוגיות? אני גרושה עם 2 ילדים , האם ניתן לראות משהו בנושא הילדים.? המון תודה ובהצלחה במבחנים !! תמי

תמי106

New member
מפה

בוקר טוב, אור, הגבתי למשוב שלך. אני לא כל היום במחשב רק בזמן העבודה ולכן לוקח לי זמן להגיב.. אני מבטיחה להגיב על כל מה שאקבל. שאלתי אם אפשר לבדוק לי לגבי העתיד, זוגיות? ילדים? וכו'.. מודה מאוד על העזרה יום מקסים

למעלה