מפה מקודמת חדשה

oz miri

New member
מפה מקודמת חדשה

אני עובדת על מפה חדשה לפי שיטת הקידומים , במפה יש לי את ירח ופלוטו בצמידות של 2 מעלות שניהם בבית 8 באריה. לפי טלילה סטן צמידות במפה מקודמת היא לא יותר ממעלה אחת, כלומר רק בעוד חודש הצמידות תתחיל להתבטא( תזוזת 1 מעלה בחודש נכון?) ושנית צמידות זו זוית 30 מעלות עם נפטון בבית 10 מאזניים? יאיר,שבי, תומר, צמידות ירח פלוטו אני מבינה שזה טרנספורמציה ריגשית חזקה מאוד , יאיר דיברת על שואה ריגשית,אך כשהוא בא בזוית עם נפטון האם זה מרמז עולם ריגשי שיעבור משבר נפטוני

תזוזת מעלה בחודש במפת הלידה !!

לא בשמים עכשיו.. בתאריכים שבן האדם נולד !! אוף, מירי - את ממשיכה לרוץ ושורפת שטח בצורה שטחית, ושם גם נתקעת. אספי את השאלות שיש לך לרביעי ב 6. ולגבי הצמידות ירח פלוטו והזוית עם נפטון - מלת המפתח : ש ל י ט י ם. זהו ? כבר שכחת וחזרת לסורך - לנתח אותם כפי שהם רק מבחינת פלנטות ?:)

oz miri

New member
נעלבתי

בודאי שהתכוונתי למעלה אחת מקודמת על מפת הלידה ולא בשמים הרי אני רוצה לקדם את הירח שבמפת הלידה( יאיר לא עד כדי כך מרקורי בנסיגה אצלי..) לגבי ירח שהוא שליט בית 4 זה מסמל את הבית או האב...אם הוא בצמידות לפלוטו..זה מתקשר לי עם השאלה ששאלתי אותך לגבי האבא שחולה במחלה קשה זוכר? זו המפה של הבת...

זה מה שקורה כשלא רואים את כל התמונה

רק את יודעת מה שייך למי, ולהיפך, ולכן בשביל אינפורמציה כל כך מפורטת שעוסקת כבר בשילוב של שתי מפות לידה, באמת צריך לראות את כל התמונה, ולהבין את כל הגורמים הפועלים, לפני שמגיעים למסקנות, בודאי אם המדובר בי כשאני רואה את כל החלקים המפורטים והמקוטעים האלה. אולי בגלל זה אני מנסה לומר לך שוב ושוב : התמקדי בתחום אחד, ונתחי אותו לעומק, במקום לרוץ על פני הרבה זויות ומפות וקידומים במקביל.. זה פשוט לא יעיל, מירינק`ה.

oz miri

New member
יאיר, למה אתה לא מצליח להבין אותי?

יאיר אני לא עשיתי שילוב מפות...אמנם אופק תאומים אבל עדיין שמש שור אני הסתכלתי במפות שלושת המוסקטרים-האב, הבת ורוח הקודש(הבן) ולכל אחד בניפרד יש מפגש עם פוטו: לבת עם הירח לבן עם השמש וכעת אני כבר לא זוכרת מה עם האבא..ולכן שאלתי אם שלושת השאלות ששאלתי בנפרד יכולים להתקבץ ולהראות מגמה... יאירוש...למה אתה תמיד מבין אותי הפוך?(כנראה שאני לא מסבירה את עצמי טוב על כל מקרה אדע בעוד כחודשיים אם צדקתי או לא, כי אני טענתי שעוד שתי מעלות דהיינו חודשיים אני רואה משהו ריגשי חזק קורה וגורם לשינוי עמוק בתחום הרגש ושסביר להניח שזה משהו שקשור לאבא.

קורה, מירי.. :)

השאלות שלך באמת מגיעות ממקום מקוטע ומודע לעצמו באותו רגע, ולא מתייחסות לכל התמונה - אולי בגלל זה.. בכל מקרה, הכל נסוי וטעייה, ובאמת בקרוב תדעי אם באמת משהו רגשי חזק קורה שקשור לאב.. כך לומדים, אין מה לעשות - וטוב שכך.

למעלה