מפה בתהליכי הכנה...

TheIllustrator

New member
מפה בתהליכי הכנה...

עדיין לא סופי ואני עדיין מכין עוד בניינים ומשפר קצת... אבל הנה הצצה טרומית קצרה. מה אתם אומרים?

kyle

New member
כי זה המקום שבו יש ג"ש...

אין טעם לצייר שטחים ריקים...

TheIllustrator

New member
קייל ענה במקומי! ../images/Emo6.gif

מה גם שזה מה שאסף שלח אלי... LOL
ואגב, המפה הזו לא אמורה להחליף מפת רובעים אלא להוסיף עליה!

kyle

New member
ז´תומרת...

שבדף של ת"א תהיה גם מפת ערים וגם זאת?

TheIllustrator

New member
אני מקווה...

אבל אסף הוא האישיות המוסמכת לענות על כך, אולם אנני רואה סיבה לכך ששני סוגי המפות לא יתקבלו. הן משלימות ובכל מקרה, מפה "לחיצה" כפי זו שהבאתי לפניכם היא דבר מאד מעניין(לעניות דעתי), וגם ייחודי. (רק לפרנקפורט יש אחת כזו)

אני רק מקווה שהאדום המזעזע

הוא עוד אמצעי להגנה על המפה כן? הרי היא נועדה לסס"ק... המפה יפה מאוד, למרות שחלק מהבניינים לא ממש ברורים, הם יראו יותר צבעוניים? ועוד משהו - בניין ראק פה נראה כאילו הוא נמצא בתוך הקריה
ויש במפה בניינים עתידיים, וזה עלול לבלבל. סה"כ עבודה טובה מאוד - קבל ח"ח!

TheIllustrator

New member
כמובן שהאדום לא יהיה שם

בגרסה הסופית - מה גם שהגרסה הסופית צבעונית!
איזה בניינים אינם ברורים לדעתך? אמור ואראה מה אוכל לשפר. עם זאת יש לזכור שמדובר בבניינים קטנים מאד(הרוב), בכל קנה מידה - הן ציורי והן מציאותי!(פחות מ-90-100 מטרים) לגבי "המגדל"(זהו שמו הרשמי, מה לעשות), הוא באמת גובל בקריה. המיקום שלו על המפה מדוייק!
(שים לב שהמפה אינה כוללת רחובות קטנים) כן, יש בניניים עתידיים אבל חשבתי שהם נחוצים.
עם זאת, לחיצה עליהם תוביל לדף של בניין בבניה. או לחילופין(תלוי באישור), הם יכולים להיות בצבע אחר.

kyle

New member
אאאאאיזה מוזר!../images/Emo6.gif

רק עכשיו (פעם שלישית) שמתי לב שיש את הנקודה הזאת הלבנה באמצע.... זה קצת לא מסתדר עם צבעי אפור...

kyle

New member
היי בן!

תסתכל טוב טוב במרכז התמונה, אתה תראה נקודה לבנה...

kyle

New member
נחמד... אבל...../images/Emo26.gif

כמעט לא רואים את הבניינים... תעשה מה שעשו במפה של פרנקפורט - תגזים קצת, רק כדי שיראו ברור יותר את הבניין, הרי צריך גם ללחוץ עליו...
אבל בת´כלס עבודה טובה!

TheIllustrator

New member
אני מעדיף שלא מאחר ויש

אזורים מאד צפופים בת"א ואם המגדלים יהיו גדולים יותר בציור, זה יהיה בעייתי וייצור חוסר פרופורציה עם בניינים בגובה דומה שאינם באזורים צפופים.

kyle

New member
לא חסר כאן כלום...

אילו בניינים חסרים במפה?

למעלה