מפה בעברית חינם

avi890

New member
מפה בעברית חינם

האם קיימת תוכנה חינמית למפה בעברית חינם - לפחות איזור המרכז ואם לא האם קיימת טובה בתשלום

לאבי

אני ממליצה בחום על הדסטינטור זה אומנם קצת יקר אבל שווה כל אגורה מביאה אותך בידיוק לאן שאתה רוצה ואני מדברת מתוך ניסיון

mikeoreli

New member
קצת יקר ???

3000+ ש"ח על קולט GPS ומפה זה קצת יקר ? זה יקר מאוד !!! לדעתי, אם אין כסף מיותר או לא צריך לעבודה, אין טעם לקנות את הערכה.

למיק

לפי דעתי יש טעם ועוד איך לקנות את הערכה אין לך מושג כמה שזה עוזר למי שלא מתמצא בכבישים ולגבי המחיר כל אחד והתקציב שלו

mikeoreli

New member
לחושנית

א. כמו שכתבת כל אחד ותקציבו. ב. לדעתי, עבורי זה בזבוז של כסף, כי אני לא נוסע הרבה למקומות שאני לא מכיר. וכאשר אני נוסע אני פותח את אטלס הכבישים ונוסע לפיו. האנשים שלדעתי צריכים את המכשיר הם כאלו שנוסעים להרבה מקומות שונים, ושיש להם את הסכום. ככה סתם, אני לא חושב שזה מוצר שחייבים לקנות.

KaZaA

New member
מפה בחינם...

עליך להבדיל בין שני מוצרים שונים: 1. מפה רגילה שתוכל לאחסן אותה דיגיטלית כמו מסמך בתוך ה-PPC ולראות אותה בעזרת תוכנת צפיה. 2. ערכה לוונית GPS. במקרה השני - קיים פתרון הDESTINATOR - יקר. אם כל מה שאתה רוצה זה לראות מפות אתה יכול: 1. להוריד אותן כקבצי תמונה מאתר מפה. 2. להתשמש בתוכנת מפות ב-PC ולהדפיס אותם לקובץ. 3. לרכוש מפות מפורטות מחברת "מפה". האפשרות הראשונה היא המתבקשת - במיוחד אם יש לך חיבור אלחוטי לאינטרנט אתה יכול לגלוש לאתר ולסמן את המסלול בצורא אנטרקטיבית (או לחלופין לבצע זאת במחשב השולחני ולשמור את הקבצים ב-PPC. בתוכנות מפה ניתן לבצע תרגיל חכם - להשתמש באקרובט ולהדפיס לקובץ PDF - שם תוכל לבצע ZOOM. לצערי כל הנסיונות שלי להדפיס מתוכנת GIS יצרו קבצים ענקיים והIPAQ שלי היה מאוד איטי בשוטטות במפה. מפות שמאוחסנות כמפת סיביות - חבל על הזמן - הגודל שלהן יסתום לך את PPC.

למעלה