היי שוב, אסתיה../images/Emo42.gif
יש אפשרות לבחור את טווח ההיבטים הרצוי לך לגבי כל כוכב בתפריט: "העדפות כלליות" שנמצא בסרגל הכלים של התוכנה.נכנסים ל"בחירת היבטים" בסרגל השני ושם לוחצים על"היבטים במפת הלידה". יש לך אפשרות לשנות את טווח ההיבטים של כל פלנטה לגבי כל סוגי ההיבטים, פרט להיבט "קווין-דה-צ´ילה", (של 165 מע´, שפרט לנואל טיל,[ו...אני] אינני יודעת מי עוד משתמש בו
). אולם את צודקת אין אפשרות לקבוע שבין שמש ליופיטר בהיבט 90 מע´ למשל יהיה טווח 5 ובין שמש מארס 90 מע´ יהיה טווח 7 לדוגמא. אבל אני סבורה שזה מסתדר כבר מעצמו, היות שאת קובעת מראש את הטווחים של כל פלנטה. לגבי מיקום הפלנטות, יתכן שישנו באג בתוכנה. כדאי לפנות בעניין לברצ´יק והוא יסדר. הוא מאד אמין. אם זה אכן כך, אני בטוחה שהצצה בטבלת הכוכבים, בצד שמאל שלך, תעזור לך לראות את המיקום המדוייק. (לי זה קרה עם הלילית)
לא הבינותי מה את אומרת בקשר ליסודות. האם את מתכוונת לטבלה שמופיעה למטה בחלוקה ליסודות ולאיכויות? כי אז, אני מתחשבת בכל הפלנטות וגם מפרטת אותן בעוד שברצ´יק מתיחס בעיקר עד סטורן ולא מתיחס לכוכבי דור. לעומת זאת, הוא נותן משקל גם לאופק. אולם זהו פרט שולי לחלוטין, כי אינו קשור לשרטוט המפה. כגרפיקאית במשך 15 שנה, היה לי קשה להתרגל למפות לא משורטטות ידנית (חירון שליט ארבע בבית שבע, במולות לאורנוס, מרקורי בגדי, בשמונה ושניהם דיסהרמוניים לירח בתאומים, סטורן/נפטון במאזניים בארבע,90 למרקורי) ודווקא על קסיופיאה יכולתי ´לסמוך´ יותר משאר המפות המשורטטות במחשב. יש בה דיוק רב ואני משתמשת בדיוק החישוב המקסימלי. תודה על ההערה בקשר למייל. אחליף אותו ברשימה שלי שיהיה לך שבת שלום אסתיה, ותוכלי גם את לכתוב לי ל:
[email protected] L&L TALYA