מפה אסטרולוגית

שירישיר

New member
מפה אסטרולוגית

הייתי רוצה שיעשו לי מפה אסטרולוגית. למי עלי לפנות? ועד כמה זה מדויק? שמי שרון 11.6.77 אשמח לתשובה

על המפה האסטרולוגית ../images/Emo29.gif

מפה אסטרולוגית ניתן לבנות באינטרנט באתרים בעברית, כמו מיסטיק אייג´, או באתרים לועזיים, כמו אסטרודינסט, או astrology.com. אתרים אלו נותנים, אם זכרוני אינו מטעני, ניתוחים שטחיים. האתר של אסטרודינסט הוא הטוב ביותר, והוא מספק מספר רב יותר של שירותים. ניתוחים אלו אינם נכונים ב- 100%, בעיקר בגלל שהם נעשים ע"י מחשב, ולא אסטרולוג בן אדם שיודע לקשר בין יחסי הגומלין של כל מרכיבי המפה, וגם בגלל שהניתוח מתבסס על מספר קטן של פקטורים במפה שלך. ניתן להוריד תוכנה מהאינטרנט (שצירפתי למטה
), והיא בונה מפות וגם מנתחת אותם.. אך צריך להתרגל אליה.. כי היא לא ידידותית.. אך ידע בשפה האנגלית יכול לעזור הרבה
והאפשרות הקלה ביותר היא ללכת לאסטרולוג מקצוי שייתן תחזית שאמיתותה תלוייה בניסיון שלו, וביכולת הניתוח שלו. פגישה כזו עולה כ- 500 ש"ח (אני חושב
) שלך, שבי

estie

New member
שלום שבי, תודה

שלום שבי יש לי את הקסיופאה, אי אילו שנים, שהיא "מקרה עצוב שעלה הרבה". החלטתי הוריד את התוכנה מאתר האינטרנט שנתת כקישור, זה עשה לי תחושה טובה כשקראתי את דבריך (כמו התחושה שגרמה לי לנסוע ללמוד בחו"ל באי אילו מקרים, אני אבדוק אותה אחר כך אך אשמח לתוכנה פחת מתסכלת באי דיוקה מאשר זו שקניתי. ברכות שבת שלום אסתיה חוטר גזע

Tal_Ya_Tal

New member
היי אסתיה../images/Emo24.gif ../images/Emo42.gif

תמוה בעיני תסכולך מ´קסיופיאה´. התוכנה פשוטמעולה זוהי התוכנה הראשונה שרכשתי ואני נאמנה לה עד היום, למרות שראיתי תוכנות רבות אחרות. אף על פי ש´קסיופיאה´ היא תוכנה בדוס ולא ל´חלונות´ לא מצאתי לה בינתיים תחליף. יש בה המון פונקציות שאין בתוכנות אסטרולוגיה אחרות. כאסטרולוגית בראש וראשונה, חשוב לי מאד הדיוק. גם דיוק החישוב וגם הדיוק בנתונים. קסיופיאה הוכיחה את עצמה עד כה. וזאת מתגובות של לקוחות. אולי פשוט יש צורך להתרגל אליה. אולם אני באמת מוטרדת מהעובדה, שעוד מעט קט, אי אפשר יהיה להשתמש בתוכנות דוס. ככל שסדרת ה´חלונות´ מתקדמת. וברצוני להפציר ביואב ברצ´יק, יוצרה, להתאימה ל´חלונות´. נכון, ליואב יש תוכנה נוספת, ´פולריס´. אבל ´קסיופיאה´ "שמה אותה בכיס הקטן"!!! אז אולי אני יכולה לעזור לך לצאת מן התסכול?!? אעזור בשמחה רבה. L&L TALYA

estie

New member
הי טליה טל

התסכול נובע מכך שהכוכבים אינם תמיד היכן שהם אמורים להיות, החלוקה לפי ארבעת היסודות לא בהכרח נכונה תמיד, אי אפשר למצוא גמישות לעבוד עם קשרים בין כוכבים - אינני מעוניינת שקשר מסויים של כוכב כלשהו עם כוכבים מהירים ואיטיים יהיה זהה אין לי מה לעשות - מלבד למחוק את כל הקשרים, לחשב ולצייר בדרך הרגילה. אם את מתכוונת שנוח להשיג מגוון תחומים לצרכי בדיקות את צודקת אך באשר למפה הרגילה..... אני מתוסכלת! דרך אגב, מאחר והמייל ששלחת לי לכתובתי בוואלה לא עבר בבקשה תכתבי את המייל הפעיל יותר שלי: [email protected] שבת שלום אסתיה

Tal_Ya_Tal

New member
היי שוב, אסתיה../images/Emo42.gif

יש אפשרות לבחור את טווח ההיבטים הרצוי לך לגבי כל כוכב בתפריט: "העדפות כלליות" שנמצא בסרגל הכלים של התוכנה.נכנסים ל"בחירת היבטים" בסרגל השני ושם לוחצים על"היבטים במפת הלידה". יש לך אפשרות לשנות את טווח ההיבטים של כל פלנטה לגבי כל סוגי ההיבטים, פרט להיבט "קווין-דה-צ´ילה", (של 165 מע´, שפרט לנואל טיל,[ו...אני] אינני יודעת מי עוד משתמש בו
). אולם את צודקת אין אפשרות לקבוע שבין שמש ליופיטר בהיבט 90 מע´ למשל יהיה טווח 5 ובין שמש מארס 90 מע´ יהיה טווח 7 לדוגמא. אבל אני סבורה שזה מסתדר כבר מעצמו, היות שאת קובעת מראש את הטווחים של כל פלנטה. לגבי מיקום הפלנטות, יתכן שישנו באג בתוכנה. כדאי לפנות בעניין לברצ´יק והוא יסדר. הוא מאד אמין. אם זה אכן כך, אני בטוחה שהצצה בטבלת הכוכבים, בצד שמאל שלך, תעזור לך לראות את המיקום המדוייק. (לי זה קרה עם הלילית)
לא הבינותי מה את אומרת בקשר ליסודות. האם את מתכוונת לטבלה שמופיעה למטה בחלוקה ליסודות ולאיכויות? כי אז, אני מתחשבת בכל הפלנטות וגם מפרטת אותן בעוד שברצ´יק מתיחס בעיקר עד סטורן ולא מתיחס לכוכבי דור. לעומת זאת, הוא נותן משקל גם לאופק. אולם זהו פרט שולי לחלוטין, כי אינו קשור לשרטוט המפה. כגרפיקאית במשך 15 שנה, היה לי קשה להתרגל למפות לא משורטטות ידנית (חירון שליט ארבע בבית שבע, במולות לאורנוס, מרקורי בגדי, בשמונה ושניהם דיסהרמוניים לירח בתאומים, סטורן/נפטון במאזניים בארבע,90 למרקורי) ודווקא על קסיופיאה יכולתי ´לסמוך´ יותר משאר המפות המשורטטות במחשב. יש בה דיוק רב ואני משתמשת בדיוק החישוב המקסימלי. תודה על ההערה בקשר למייל. אחליף אותו ברשימה שלי שיהיה לך שבת שלום אסתיה, ותוכלי גם את לכתוב לי ל: [email protected] L&L TALYA

למעלה