מפה אסטרולוגית

מפה אסטרולוגית

ליאיר שלום רב. ברצוני לדעת ,מי יכול, ולאן אפשר לפנות על מנת, לערוך מפה אסטרולוגית גם ללא שעת הלידה.ושהמפה תהייה אמינה. (אין ביכולתי להשיג את שעת הלידה שלי. למרות שהינני ילידת הארץ) בכל הפעמים שניסו לערוך לי מפה התוצאות שהתקבלו היו מאוד שונות.

אין בעיה!

פשוט לכי לאתר המצורף ותרשמי את הפרטים... אבל קחי בחשבון שהניתוח כוללני מדי... חוץ מזה אם תתני לי את פרטייך אני אשמח לעשות לך ניתוח מזורז... B-) שבתאי

מפה אסטרולוגית

או.קי. שבתאי בנסיגה ותודה מראש תאריך הלידה שלי הוא 17.8.49 ואני מקווה שתצליח.

המפה שלך בתמציתיות B-)

ובכן... את אדם מאוד ביקורתי וקטנטני, את שמה לב לדברים הקטנים (מה שלא מתאים למזל שלך אריה - שחושב בגדול!) ואת מאוד קטנונית. חשיבתך צינית, ביקורתית והגיונית. גם באהבה את כזו.. וגם בקריירה. את מאוד שאפתנית ורוצה להגיע גבוה לפיסגת הפירמידה. את פועלת הרבה למען הקמת קן משפחתי, ואת פועלת מתוך דחף של עזרה לזולת, ובכלל מתאימה לך איזשהי קריירה של עזרה לנזקקים. הירח נכנס לתאומים בערך ב- 12 בצהריים - כך שאם נולדת לפני הרי שאת מסוגלת לספוג הרבה לפני שאת מתעצבנת, מאוד סבלנית, ושקטה, מסתפקת בלענות כן או לא. אם נולדת אחרי 12 הרי שאת מאוד דיפלומטית, קצת יותר קלילה (למרות שיש לך הרבה מיסוד האדמה הקבוע ו``הכבד``)וניחנת בסימפטיה וחוש הומור... שיהיה במזל טוב ;-)

למעלה