מפד"ל הבוגדת ! [email protected].

חיה2

New member
מפד"ל הבוגדת ! [email protected].

המפדל בגדה במה שהבטיחה היא חברה להרס המדיה . מפדל שיקרה הם רוצים אך ורק כסא . הכל שקר עבדו עליכם ץ מפדל חברה למרצחים היא חברה להרס המדינה הדתית והיא שותפה לטומי ליד המניף בגאווה את העובדה שהוא רוצה להרוס את המדינה מבחינה דתית ץ אך ... חבל ץ לא נותר אלה להתנחם שיש מפלגות דתיות אחרות טובות ואייכותיות יותר . אני יודע שקשה לכם לשמוכע דברים קשים אלו אך זוהי האמת המלגה הזאת היתה צריכה את כלל בוחריה רק ע"מ לקבל מקום בכנסת . אני מתבייש בכם . בוגדים ! רק כסף עובר בראשכם ! בושה וחרפה לעם היהודי ולציבור אותו אתם מייצגים אינכם שונים משינוי ומרץ! אתם בעד תורה ? בעד דרך ארץ? לא ניאבה לי . ומה מהכי גרוע הוא שאתם עושים את זה בשם הדת . המדינה נהרסת אינכם רואים ? אתם הולכים כמו עיוורים בחושך אותו מיירים שרון ושינוי . חשבתי שהם טובים ואייכותיים ץ כנראה טעיתי ! אינכם אלה דו צדדיים שבאים מצד הדת והורסים אותה מבפנים ץ אל תתפלאו על התוצאות . רודפי בצע וגזלנים ! האמת היא שאני לא צריך להתאמץ כי אתם לא שווים את זה.

or99

New member
עובדות בבקשה!

איפה יש הרס המדינה הדתית? בביטול הג'ובים במועצות הדתיות? בביטול חוק טל? בסגירת משרד הדתות? אני לא ראיתי שכתוב בתורה שבכתב, בע"פ, קבלה או כל מקום אחר את המושג "מועצות דתיות"...

אתה צודק:

בביטול הג'ובים במועצות הדתיות תרוויח הרבה שחיתות שתיעלם. בסגירת משרד הדתות - תחסוך הרבה חילול ה'. אבל... בביטול חוק טל תגרום לקרע עמוק בחברה היהודית. קרע שכמותו חווינו רק בזמן החורבן. קרע שייצור 2 עמים. וחבל שאתם שם במפד"ל לא מוכנים להבין זאת. מה שחילוניים מבינים לכם לוקח שנים להבין, כי אתם, ככלות הכל, "הדתיים המתקדמים והנאורים", שמבינים הכל... מי שחושב שיוכל לגייס את מוישה או אפרים-פישל אינו אלא טועה, מוישה ואפרים פישל מסתכלים על המדינה (והיום - בצדק הולך וגובר) כמדינה שבאה לחסל את הדת והיהדות האותנטית, ועל כן, מוישה ואפרים פישל יעשו הכל עד למסירות נפש כדי למנוע זאת מהם. כי למוישה ואפרים פישל היו סבא וסבא רבה שאף הם עמדו בפני מצבים כאלו, אמנם מול גויים, אבל באותו עיקרון של מלחמה - מלחמת דת, וסבא שלהם עמד בה בגבורה, ומסר נפשו על עקרונות תורתו. מוישה ואפרים פישל ממשיכים את מסורתו של סבא. וחבל שאתם לא מבינים... ודרך אגב - גם אם תייבשו (כהגדרתכם) את החרדים: תבטלו להם קיצבאות ילדים, תסגרו אותם בגטאות משלהם מכורח המציאות, (בלי קשר לשואה, אבקש לא להתבהם ולהתחיל ללכלך), תגרמו להם לאכול לחם יבש מרוח במרגרינה - זה לא יעזור לכם. כי החרדים , משום מה, לא נבהלים מזה. אז יאכלו לחם ומרגרינה. אבל בניהם ימשיכו לקבל את תורת ה' היישר מעת לידתם. ובבוא היום, והיום הזה לא רחוק, כשהחרדים יהיו סוף סוף הכוח המניע בשמי היהדות והארץ - הכל ישתנה, ולטובה.

ronen1981

New member
איך אני אוהב שמדברים בשם החילונים

קרוב ל400,000חילונים הצביעו שינוי שחרטה על דיגלה ביטול חוק טל וגיוס בחורי הישיבה והחרדים אז בבקשה אל תדבר בשם החילונים.

תוריד את הארבע מאות אלף מכלל הציבור

ובכלל - קח את מתווי המדיניות. כמה מהם מוכנים לגיוס חרדים? בוא, זרוק שמות: אבל זה ממש לא מעניין אותי, מבחינתי תשמיט את המשפט שכתבתי על החילוניים, כי ב"ה, לא מהם אני חי, ולא הם אלו שיגידו לי איך לחיות. עם כ-ל הכבבוד.

or99

New member
על חוק טל.

לפי חוק טל יש לגיטימציה של החרדים לשרות צבאי/לאומי בגיל 23. לכן נשאלת השאלה: מדוע יש צורך בשנת ההכרעה? ישרת הבחור בצבא במקום שנה זו, ואח"כ יעשה כרצונו! האם יש סיכוי אמיתי שבחור שהחליט לעבוד אחרי כ"כ הרבה שנים של לימוד, יחזור לישיבה משום שאחרי שנה הוא יראה כמה רע בעבודה? מי שיוצא באמת ע"מ לבחור את המשך דרכו לכל חייו רוב הסיכויים שיבחר לגמור את השנה ולשרת, ולכן עדיף שישרת ישר בגיל 23. לדעתי קיים חשש רב שחוק זה ינוצל ע"י אנשים שרוצים להמשיך ללמוד בישיבה, אבל הם רוצים שנת "חופש" או שנה בשביל קצת פרנסה. מצב זה הוא באמת לא הוגן.

הנה צץ לו הליצן הגזען "אוהב ישראל"

מה קרה נמאס לך לצייר צלבי קרס אז קפצת קצת לפורום המפד"ל? שלחת כבר את הילדים הערסים שלך להרביץ לעולים חדשים היום? כבר קיללת היום איזה חילוני וקראת לו נרקומן? כבר ביררת מה זה "הקדלה עיוורת"? אישתך כבר נותנת לך?

חמודיל'ה קקל'ה מתוקקל'ה

מה קרה? שוב השפריץ לך מהטיטול. אולי אתה צריך לעבור לטיטול מקסי? תחשוב על זה בפעם הבאה שאתה משפריץ...

יותר טוב שתחזיק ספרים ותשכיל...

כך אולי יום אחד תתרומם לרמה השיכלית ולידע הבסיסי שיש לילד ממוצע בכתה ט'.

אם לא הייתי בוכה עליך הייתי צוחק

כשתגיע לממוצע הבגרות שלי (98) תדבר... חה-חה-חה חמודיל'ה...

חחח... יצאת כל כך פתטי

א. אם את חרדי מבית לא ברור בדיוק באיזה בית ספר למדת שבו מלמדים לבגרות ועוד ברמה גבוהה. אשמח לשמוע את שם הבית ספר ואת העיר בו הוא נמצא. ב. אתה טוען שאתה מעסיק אנשים ומכאן אני מניח שאתה לפחות בגילי (24) אם לא יותר. אדם בן 24 ויותר שמדבר על ציוני הבגרות מגיל 17-18 הוא אדם שמן הסתם לא זכה לרכוש השכלה גבוהה (ואני בכלל מטיל ספק בציון שהבאת). ד"א ממוצע הבגרות המשוקלל שלי הוא 106.5 ככה שלא ממש התרגשתי. תן לי עוד שנה ואגיד לך גם מה ממוצע הציונים שלי בתואר. ג. אני דווקא לא בוכה עלייך. אני בוכה על המדינה שצריכה להכיל יצורים כמוך ועל החברה האנושית בכלל שאתה משתייך אליה ובכך מוריד את רמתה הממוצעת. מצד שני אפשר להחשיב אותך עם קבוצת הזוחלים הקדמוניים למרות שגם מהם לא נעים - גם להם תוריד את הממוצע.. ד. ד"א מר 98 בחלום - ביררת כבר מה זה "הקלדה עיוורת"?

חמודיל'ה מתוקקל'ה

למדתי בישיבה תיכונית - מה לעשות... ואני ממש לא בגילך - גם כן מה לעשות... ילד הייתי ובגרתי... וזכיתי ב"ה לרכוש השכלה גבוהה בכל התחומים שרק אצטרך. 3 פספוסים בהודעה אחת - לא נורא, העיקר שאתה יודע מה זו הקלדה עיוורת... חה-חה-חה-חה-חה.... (תגיד לי - באמת במחילה מכבודך - אתה לא שם לב כמה צוחקים ממך?) ודרך אגב - כמה שנפספס, אנחנו שלא שרדנו עד ל-106 ממוצע, בכל זאת בטוח נכתוב בטוח, ולא - בתוך.... חה-חה-חה-חה-חה...

היחיד שצוחק זה אתה.

אבל מכיוון שאתה כל כך פתטי אף אחד לא מצטרף אלייך אלא כולם מחכים בסבלנות שתתאדה חזרה אל ביב השופכין המכונה "פורום דתיים" בניהולם של החוזרת המטורללת ואיש הריח.

ברוך השם, חמודיל'ה

שאתה לא יודע כמה אנשים צוחקים ממך כאן מול המרקע בפורום... היית מתאדה... חה-חה-חה-חה

תמשיך לעשות צחוק מעצמך

למה פתאום יצאת מהחור המצחין שלך "פורום דתיים" והגחת לכל פורומי האקטואליה? אתה מפחד פחד מוות? אתה מפחד שידרשו מהאוכלוסייה שלך להפסיק להיות פרזיטים. את מפחד שיכריחו את החרדים להתגייס. אתה מפחד שהמדינה לא תממן את הבטלנות הכרונית שנכפתה עליהם ע"י רבני הדולרים.

למעלה