גם אני עברתי את המפגש הזה זה היה אחד המפגשים הכי הכי שהיו.. אפילו בקבוצה שלי היו כמה שבכו
ג גבסואית בדם ובנשמה New member 18/1/06 #16 גם אני עברתי את המפגש הזה זה היה אחד המפגשים הכי הכי שהיו.. אפילו בקבוצה שלי היו כמה שבכו
N noagdfan New member 18/1/06 #17 בקבוצה שלי כל הבנות בכו זה היה כל כך מרגש, מאחד ועצוב. רוב האנשים כתבו באמת מהלב, והתכוונו לכל מילה. אח, הזכרונות..
בקבוצה שלי כל הבנות בכו זה היה כל כך מרגש, מאחד ועצוב. רוב האנשים כתבו באמת מהלב, והתכוונו לכל מילה. אח, הזכרונות..
ס סולטופי New member 18/1/06 #19 זהו ש.. אני מתה אני לא יכולה לדבר ליד כולם יש לי חרדה של לדבר מול אנשים כי אני דיי ביישנית ז"א הרבה! ואני נלחצת שאני מדברת מול כולם ואני מתחילה לדיי לגמגם למרות שאני הכי מצליחה שם....ומרוכזת ..
זהו ש.. אני מתה אני לא יכולה לדבר ליד כולם יש לי חרדה של לדבר מול אנשים כי אני דיי ביישנית ז"א הרבה! ואני נלחצת שאני מדברת מול כולם ואני מתחילה לדיי לגמגם למרות שאני הכי מצליחה שם....ומרוכזת ..
כ כרגע במיכאל New member 18/1/06 #20 תנסי להיתגבר על זה... תנסי לחשוב שזה כמו שאת מדברת עם חברות- רק ליותר אנשים- אם תרצי/תדברי על משהו שאת אוהבת אז בכלל יהיה לך קל..בהצלחה עם זה!!!
תנסי להיתגבר על זה... תנסי לחשוב שזה כמו שאת מדברת עם חברות- רק ליותר אנשים- אם תרצי/תדברי על משהו שאת אוהבת אז בכלל יהיה לך קל..בהצלחה עם זה!!!
ש שו22ה א2ל שווה2 New member 21/1/06 #26 גם לי זה היה במפגש האחרון, וואי זה היה ממש מרגש... הרבה בכו... ואני קראתי והיה בסדר... אבל אחרי כמה דקות אחרי שהתיישבי פשוט התחלתי לבכות... וחברות שלי חיבקו אותי כפרעליהם וגם מכתבים של אחרים ריגשו והכל... זה היה מפגש ממש מיוחד...
גם לי זה היה במפגש האחרון, וואי זה היה ממש מרגש... הרבה בכו... ואני קראתי והיה בסדר... אבל אחרי כמה דקות אחרי שהתיישבי פשוט התחלתי לבכות... וחברות שלי חיבקו אותי כפרעליהם וגם מכתבים של אחרים ריגשו והכל... זה היה מפגש ממש מיוחד...