מפגש!!

מצב
הנושא נעול.

סביון1

New member
מקוים לראות אותך בכל זאת

אהיה יומיים אחרי היסטרוסקופיה
אבחנתית וניתוחית (במקרה הצורך) ואני לא יודעת איך ארגיש. מקווה מאד להגיע, ועשיתי את הסידורים לשהות באותו סופשבוע במרכז.
מקוים לראות אותך בכל זאת
וכמובן קיבלת פטור מלסחוב איתך אוכל

יכול להיות שאני אהיה בסיסטרו'

אהיה יומיים אחרי היסטרוסקופיה
אבחנתית וניתוחית (במקרה הצורך) ואני לא יודעת איך ארגיש. מקווה מאד להגיע, ועשיתי את הסידורים לשהות באותו סופשבוע במרכז.
רק ביום רביעי הבא בע"ה אנחנו נדע תאריך לביצוע ההסיטרו', נאמר לי שזה שבוע אחרי אז..... ואצלי זה כרוך באישפוז... מצטערת אין לי תשובה כרגע

סביון1

New member
יש לך מושג כמה זמן את צפויה להיות

רק ביום רביעי הבא בע"ה אנחנו נדע תאריך לביצוע ההסיטרו', נאמר לי שזה שבוע אחרי אז..... ואצלי זה כרוך באישפוז... מצטערת אין לי תשובה כרגע
יש לך מושג כמה זמן את צפויה להיות
באשפוז?

תנסו ללחוץ על תור מוקדם כמה שיותר.

תודה גם אנחנו מקווים

אנחנו נהיה יותר חכמים ביום רביעי הבא בע"ה
תנסו ללחוץ על תור מוקדם כמה שיותר.
אם לא יועיל - לבטח לא יזיק. לא שלי זה עזר במיוחד
קיבלתי תור כמעט חודש אחרי ה"טרום", וזה כשהיה כתוב על הטפסים שלי - "דחוף".

tanit1

New member
גם אני קצת רחוקה ...usa

מפגש!!
אז ככה, נראה שבת-ים נבחרה ברוב קולות. כנראה שרובנו מאיזור המרכז. מקווה שהצפונים שבינינו לא יתבאסו מדי... אז כמו שלימי הציעה ניפגש אצלה ואצל גדי בבת-ים ביום חמישי, ה-26.2, בשעה 20:00 בערב. מקווה שכולם יכולים. חוץ מהמפגש החברתי שנוצר פה ביוזמתכם אנחנו גם ננצל את המפגש לעדכן את כולם בהתפתחויות המאבק. כמובן שכל מה שחדש אנחנו מעדכנים במיילים, אבל יש כמה דברים שכדאי לשוחח עליהם במפגש שכזה. עכשיו הגיע הזמן להתחיל לדבר על אוכל. מה דעתכם? מה מביאים? נראה לי שכל אחד יביא איתו משהו לאכול ובקבוק שתיה. איזה כיוון של אוכל נראה לכם?
גם אני קצת רחוקה ...usa
אבל אתכם בלב אמנם לא משתתפת הרבה אך כל יום אתכן tanit

מצב
הנושא נעול.
למעלה