מפגש?

draqo

New member
מפגש?

חה,איך היה לכם במפגש? הגעתי ראשון הביתה:) ני נהניתי...אתם? הכרתי את פליפמי,והיה סבבה מאחר וכמעט ורק איתו הסתדרתי(חוץ מליטל,עדן,יובל,ליאור,יונתן וההוא עם החולצה הלבנה שישב לידי באוכל...לא זוכר את שמו...:p קוראל אני מבקש סליחה שלא הוצאתי את הכלב,התכוונתי לתת לך אותו מתנה אם הייתי מוציא(או לאחת הבנות האחרות אם לא היית רוצה)... גל אתה תותח במכשיר הזה של הריקוד בג'וייסטיק(הלוואי עליי כזו קורדינצייה,אני חושב שאם הייתי מנסה לא הייתי מגיע לרמה של עדי אפילו...) נאמ....נימקווה שנהנתם במפגש כמותי?...טוב נו,עד הפעם הבאה(בתקווה ואהיה בה)

zxzx4321

New member
רציתי לבוא למפגש אבל לא יכולתי../images/Emo10.gif

הלכתי לעבודה עם אבא שלי, בגלל זה רק לידע אותכם. תירשמו מתי יש עוד מפגש

coral chan

New member
../images/Emo210.gif הווו~ זה בסדר, זו המכונה אשמה. >.<

X3 [ד"א, אני מעדיפה שיכתבו קורל ולא קוראל. ^^;;] היה ממש ממש כיף ומצחיק! המון המון זמן לא צחקתי ונהנתי ככה. באמת נהנתי כל כך והזמן עבר לי מהר מדי~ >; אני אוהבת אתכם כל כך. 3>

¥otamsh

New member
פשוט... כנ"ל... >: מתגעגע....

(חוץ מזה שאני מעדיף שבכלל יקראו לי יותם)

Adi Chan

New member
קקה0_0 לא הסתדרת איתי???0_0

אני ילדה מסתדרת~~~ את פליפ מי לא יצא לי להכיר~ הוא נעלם! ולא דיבר>_< אבל השאר היה מההההההההנההההההההה~
אוי נו אני עייפה דודים פה~ביי^_^

draqo

New member
הסתדרתי איתך עדי:)

פשוט לא יצא לי לדדבר איתך הרבה ואיתם כן... אבל תודה.

draqo

New member
הא עדי עוד דבר...

אנימסתדר איתך גם בעזרת זה שאת שחורה/חומה(אושזה בגלל שאני חום\שחור?)

FlipMe

New member
שחומה, לא שחורה

מי שנולד בארץ נחשב לשחום, לא שחור

zxzx4321

New member
מתי המפגש הבא???../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

תגידו מתי המפגש הבא שאני ידע מתי לבוא

draqo

New member
עד כמה שהבנתי...בערך בקיץ...

ותפסיק להתעצבן אחרי שלא עונים לך אחרי שעה או שעתיים...הפורום לא פעיל 24\7 אתה יודע...עד כמה שהבנתי...בערך ביולי... אבל בנאדם...תיקח רגיעון של הדס או משו...

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifאנשים יקרים אתם../images/Emo9.gif

אני אוהבת אתכם ומתגעגעת >: הפעם אני אציין את ענבר והניתוחים האדירים שהיא עשתה שם לגבי כל בנאדם בר חלוף X3 דאסיקי~3>~ מוות לקרוקס! נעליים מסריחות ומכוערות!:) מה עוד מה עוד..? היה כיף להכיר את שיXD למרות שהוא בכלל לא הציג את עצמו וחשבתי שהוא חבר רנדומאלי של עמיחי3: היה מאוד כיף לאכול דאבל מק רויאל גדול והמוכרות הסתכלו עליי כאילו נחתתי ממאדים~ אשמתי שאני ילדה רעבה? 3: שירן כל הכבוד שהגעת~ 3: אנאי תודה על הכל ^_^ מי שלא נשאר עד הסוף כלכך הפסיד. ישבנו מול המדרגות הנעות ליד הגג וכל אדם שעלה במדרגות התחלנו לשיר לו היום יום הולדת, והיו שם את הבנות האימאיות האלה שנבהלו מאיתנו וירדו למטה3: אני חייבת לאתר אותן~ מישהו גילה עליהן משהו? יותם סמכתי עליך!! XD זהו. חייבת לראות אתכם שוב >:

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifאה וגל אני מצטערת על כל המכות

שהכנסתי לך:) זה הכל מאהבה! (יום אחד הוא ירביץ לי חזרה
)

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifמי ישמע, אתה ממש בקטע פחח

לשדך לך פקצה חמודה? ^^

למעלה