מפגש?!

../images/Emo220.gif../images/Emo207.gifפורום בבקשה לקרוא.

ממ.אז ככה. מחר. ב7 בבוקר. אני קמה. אולי קצת יותר מאוחר. ונוסעת לקופת חולים. לקבל הפניה לבית חולים. משם נוסעת לקפלן. ושם אני בטח אהיה איזה 5 שעות. רנטגן בדיקות. ובלה. כל זה. בגלל . שניפתחה לי הצלקת. משהו לא ברור. הרבה רופאים(דוקטורים)שהייתי אצליהם. אמרו בשנה וחצי האחרונה. שככל הניראה.הדבר היחידי שיפתור את זה. זה להפוך את הצלקת. זתומרת. לא יודעת. מחר אני רק אבין. ואם זה להפוך זה בעצם סוג של ניתוח. ככל הניראה בהרדמה מלאה. או איזורית. אני לא ממש זוכרת. אבל זה לא נחמד. אז אולי אעדר למספר ימים. בטח אחזור מחר בערב. אני מקווה. ואם זה ניתוח. זה יכלול אישפוז. זה די מלחיץ אותי כל זה. כי זה בטח שוב עם גבס על היד. ואני כל כך לא רוצה את זה.:( זה יהיה בלי גיטרה:( אוף. עכשיו אני ממש מבואסת. אז מחר אני אדע תשובה רישמית. ניראה לי שזה לא יהיה כלול באישפוז:))) ואולי בסתם ימי מעקב אחר היד=] אז זה משהו שמרגיע אותי קצת. 3> סליחה מראש על העדרות הצפויה. 3>דורה.

Lily69

New member
:|

אני ממש מצטערת שזה קרה לך... אבל אפשר בבקשה פרטים על המפגש... ושוב איזה באסה לך..תרגישי טוב ומאחלת לך את הטוב ביותר :)

../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

תרגישי טוב
ואני יודעת מה סיוט עם בית חולים..את יודעת שאני יודעת
מקווה שזה כלום ושתצאי בריאה כמו שור
אוהבת אותך המוןהמון

Lily69

New member
מה? בבקשה תענו לשאלה שלי...

תענו לי בבקשה ותרשמו פרטים על המפגש! ושוב...תרגישי טוב :)

yan levi

New member
תרגישי טוב :]

מכירה מקרוב בית חולים :/ כל שבועיים שמה

טל 182

New member
אווייש...

אני יודעת מה את עוברת. גם לי עשו לפני שלוש שנים ניתוח בברך ואושפזתי והיה לי מעקב עם רנטגן ועם גבס ואינפוזיה והכול... הדבר היחידי שאני יכולה להגיד לך זה ש...מה שעזר לי הכי הרבה זה חברים וחברות שבאו אליי כל יום עם מלא מתנות וממתקים וכל המשפחה דאגה לי ופשוט ישבתי במיטה וראיתי טלוויזיה ו...זה היה כיף גם! אני מקווה שזה יהיה לך הרבה יותר פשוט וש..תרגישי טוב (אני לא ממש מכירה אותך אבל אני רואה שאת מנגנת בגיטרה ואת נשמעת ממש אחלה של ילדה ואת בפורום של ביט 69 אז אני בטוחה שאת אחלה ילדה!) ו..אני אחזיק לך אצבעות מחר (כאילו היום) בבי"ס (וגם תחזיקי לי אצבעות כי יש לי מבחן ענק בלימודי א"י) ו...זהו...בהצלחה לך!

אין שום מפגש באופק.יש הופעות.../images/Emo9.gif

זמנים/שעות וכל שאר הפירות/ירקות במייספייס:] {אני מרגישה רענן ברמות עם המייספייס.XDD}

Lily69

New member
מה?אבל..

אבל אנשים חפרו על מפגש וכתבו "נכון תבוא למפגש? ותחתום לי"...

../images/Emo9.gif

אממ.. היה מפגש ב-28.3 בעזריאלי,של הפורום
שזה נפל על אותו יום שיצא הדיסק^_^. אז פשוט הם היו שם אז רצו שהם יחתמו להם

Lily69

New member
ארררררג

אבל אני שמעתי עליהם רק 3 ימים לפני רוק עצמאות.. יהיה מתישהו עוד מפגש? (מחזיקה אצבעות)

למעלה