מפגש

• פותח הנושא NJS
  • פורסם בתאריך

NJS

New member
מפגש

בשני לאפריל [זה יוצא יום שני עוד שבועיים] אני כבר מתאם עם אנשים במסנ כי זה יותר נוח וזה [מה עוד שמספר האנשים שחשוב לי לראות שם ועדיין נמצאים בפורום שואף לאממ מקסימום שלוש :X ] בכל מקרה לכל מי שרוצה לבוא ואני/נוי לא בקשר איתו [כל החדשים סביר להניח P:] אתם מוזמנים לבוא שעת המפגש תתפרסם בהמשך :X [סביר להניח שבעשר..מסורת ארוכת שנים [שעד שהצלחתי לשנות את זה ל12 כי אני בטטה, לא הגעתי למפגש ההוא XD אבל לא משנה כבר זה שייך לעבר הרחוק P:]

NJS

New member
אמממ

אני יודע שזה ערב חג וכל זה.. אבל מה לעשות שזה מה שנוח להרבה אנשים? P: נעשה מפגש קצר יחסית..[עד שלוש ארבע ככה [עדיין יש רכבות בשעות האלה] עדיף מכלום [:

dralan

New member
אבל החג נכנס ב-5 וקצת!!!

אין לי שום סיכוי לבוא ככה אין סיכוי בחול המועד או משו?

NJS

New member
מצטער אחי

כבר אירגנו הכל.. ואתה יכול פשוט לצאת ב2 ככה הביתה, גם ככה המפגש לא יהיה עד יותר מארבע :X

DaR 6

New member
איפה זה יהיה?

והיום קצת בעייתי, אתם לא חושבים?

NJS

New member
בעזריאלי

ושוב, זה מה יש, נסיים תמפגש מוקדם יחסית

Knotted String

New member
זה לא זה מה יש...../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

אנלא מתלוננת, ואני לא רוצה לריב או משהו. אבל תכלס, זה היום שמתאים לך. אין בזה שומדבר רע, אם עוד אנשים יכולים, אבל תכלס בסופו של דבר, ערב חג זה לא היום הכי נוח לעשות בו מפגש. לא כולנו גרים חצי שעה מעזריאלי, ואני מניחה שיש כמה חברי פורום שטיפה פחות נוח להם להגיע לתל אביב וזה לוקח להם קצת יותר זמן, וזה גם יום שבדרך כלל עוזרים בו למשפחה, וכאלה.

NJS

New member
מקווה שתראי את זה

זה ממש לא ככה ענת כל יום בחופש הזה היה נוח בשבילי עד ה5 אני אשם שלהכי הרבה אנשים זה היה נוח? P: תבדקי לפני שאת מחליטה שזה בשני כי ככה בא לי

Knotted String

New member
לפי מה שרואים בפורום,

זה לא ככה. אין לי מושג איך בדקת את זה, במסנג'ר או בקומונה שלכם או מה שלא יהיה. באמת לא חשוב לי. מה שאני יודעת שכשלי מודיעים שרירותית [וכן, אני ידעתי על זה בצורה שרירותית] אני נוטה גם לפתח אנטגוניזם, וגם לתהות על הבחירה התמוהה של היום. זה בערך היום הכי לא נוח בחיים. אבל אני באה כי עמר מכריח אותי.

Knotted String

New member
תאמת, שיש מצב. ../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

עזוב אותך מאנטיגונה. זה לתיכוניסטים.

Guybrush Marley

New member
ואני עדיין כזה, לצערי../images/Emo118.gif

(האמת אני לא כל כך יודע אם לצערי, אבל זה התאים שם P= )

Knotted String

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

אני לא אהיה בבית עד איזה שלוש באותו יום מהקומונה... אבל אם אני חוזרת ביום ראשון בערב אז אולי.

למעלה