מפגש?

מפגש?

היו פה דיבורים על מפגש. יש שאמרו שהם לא יכולים אחרי ה15.6 ויש שאומרים ושהם לא יכולים ביום חמישי. שרשו באיזה ימים אתם יכולים?
או
! עקב המצב הביטחוני יכול להיות שהמפגש יבוטל. (מצורף לוח שתוכלו לדעת דרכו את התאריכים ואת הימים. דודי.

אפשר להציע משו?..

מאוחריי הבית שלי יש חלקה גדולה עם דשא אין שם אף פעם אנשים.. כל הזמן גוזרים שם ת'שיחים ות'דשא...מקום ממש נוח..אין שם אנשים זה מקום שקט...זה מקום בלי חנויות לבלאגנים כביד קטן ושקט ומסביב מקום מגורים.. המקום דיי גדול..

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo31.gif

אני מעדיפה מקום שיהיה נגיש ונוח לכולם, הפארק נמצא ליד תחנת רכבת והוא הכי נוח שיכול להיות, נעים וכיף לשבת שם.

Sweet Fantasy

New member
איך הגעת לשעה וחצי נסיעה?

אני באה מיבנה וזה חצי שעה 40 דקות ברכבת, ויבנה זה אחרי חולון, אז איך בדיוק הגעת לשעה וחצי?? זה בת'א - רכבת מרכז

Sweet Fantasy

New member
אוטובוס לאן?

תסעי לתחנה המרכזית בת'א ומשם ברכבת או עוד אוטובוס. זה לא יקח כ"כ הרבה זמן, וגם אם כן, נחכה מה הלחץ..

Sweet Fantasy

New member
אז שיבואו איתך נו באמת ולרי

מה הזמן נסיעה קשור להורים? אולי תוכלי לבוא עם מעיין? או שאחד ההורים יקפיץ אותך אלינו זה לא רחוק ממך ברכב.. לא חבל?

חח אצלי

זה הרבה יותר מזה... אני צריכה לקחת טרמפים לירושלים,לקוות שהטרמם יסכים לחמוסים ברכב שלו. ואז אוטובוס לתחנה המרכזית בירושלים, ואז אוטובוס לתחנה המרכזית בתל אביב, ואז עוד אוטובוס למקום בו ניפגש. וככה גם בחזרה. וזה גם מה שעשיתי כשנפגשנו בהרצליה. זה לא כזה קשה. וכשזה עם חמוסים זה עוד יותר נחמד
טיפה מאמץ. לכל אחד נוח שיבואו לפארק ליד הבית שלו.
אבל זה לא אפשרי. אפשר לקבוע אפילו כמה אנשים ולהפגש בתחנה המרכזית בתל אביב.

אבל יש הבדל...

את כבר בת 18 נכון? ואני רק 13...אם אני הולכת לחברה אני צריכה להתקשר שהגעתי.....אם התיישבתי באוטבוס אני צריכה להתקשר להודיע כשאני יורדת בתחנה אני צריכה להתקשר להודיע..לא משנה איפה זה נמצא גם אם זה חצי קילומטר מהבית...

גם נכון.

לא ידעתי שככה זה אצלך.
אבל נגיד לתל אביב את יכולה להגיע לבד? אין פה מישו מחולון אולי ?

יש מאזור שזה צמוד...

מעיין שהיא בת 14 גם אצלה זה ככה... ליפו וחולון זה כאילו שאת תיסעי לאוסטרליה אז מה אפשר להגיד על תל אביב?

למעלה