קתרין
J Just Angel New member 29/8/05 #15 למה מצלמים אותי כשאני מדברת?! ולמה מצלמים אותי בכלל? איכ נו הייתי חותכת את זה-ליזה יפה.ליז לא.
N noa131 New member 29/8/05 #17 דיי כבר!!!! את יותר פוטוגנית מרוב האנשים בפורום!!! אל תהיי מעצבנת!!! הייתי מתה לצאת ככה..
J Just Angel New member 29/8/05 #20 אם רק הייתה דרך להחליף ;/ ו.. כ"כ נראה כאילו אני לבושה בסתם טריינינג כשלא רואים את החלק התחתון :X את התמונות שלי אעלה כשסהר תסיים *מוהאהאהא עוד הרבה זמן*
אם רק הייתה דרך להחליף ;/ ו.. כ"כ נראה כאילו אני לבושה בסתם טריינינג כשלא רואים את החלק התחתון :X את התמונות שלי אעלה כשסהר תסיים *מוהאהאהא עוד הרבה זמן*
T thebaby New member 30/8/05 #115 זה משעשע. בדיוק חשבתי../images/Emo101.gif כמה זה נחמד לראות אותך עם סתם טרנינג
X xXSock FairyXx New member 29/8/05 #95 ../images/Emo12.gif../images/Emo5.gif../images/Emo2.gif א.תמונה מגעילה :X ב.למה שמתם אותה?! ג.מה עבר הלחיים שלי ד.רואה נדב,אני שמנה
../images/Emo12.gif../images/Emo5.gif../images/Emo2.gif א.תמונה מגעילה :X ב.למה שמתם אותה?! ג.מה עבר הלחיים שלי ד.רואה נדב,אני שמנה
F FIRE GODDESS New member 30/8/05 #127 אלינה למה הורדת את הפירס../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif זה היה כ"כ מהמם....ושקסי!
X xXSock FairyXx New member 30/8/05 #131 מממ../images/Emo27.gif כול פעם מחדש נסתם לי הפירסינג כי אני מאבדת את העגיל ואין לי כוח לקנות ^^;; לא נורא-הפעם זה יהיה פעם אחרונה. יא רייט
מממ../images/Emo27.gif כול פעם מחדש נסתם לי הפירסינג כי אני מאבדת את העגיל ואין לי כוח לקנות ^^;; לא נורא-הפעם זה יהיה פעם אחרונה. יא רייט