מפגש

vered51

New member
מפגש

היי בנות אני קוראת פה את כל השורות המרגשות והחמות שכולן כותבות. אני חושבת שאנו צריכות לארגן מפגש. במיוחד שעכשיו חג ואני יודעת שלכל אחת יש חלק בפנים כואב ויכול להיות שמפגש יכול להיות רעיון מוצלח. הייתי במפגש של פורום שכול ואובדן והיה ממש נחמד ומוצלח. זה היה בפארק הירקון, כל אחד הביא משהו והיתה אווירה טובה. אשמח לקבל תגובות ורד

libi4

New member
אשמח מאוד../images/Emo55.gif

בפברואר היה מפגש קודם שלא הגעתי אליו. אשמח למפגש בקרוב.... חג שמח

אמנם אני בן

אבל אני עוקב אחרי החדר כאן וכואב לי שכואב לכן. ויעצתי גם לפני יומים שתעשו מפגש זה יעלה לכולכם את המצב רוח "צרת רבים חצי נחמה" לכן כדאי שתחליטי מקום ושעה ותשאלי מי מצטרף. כדאי שזה יהיה במקום פתוח לצמצם עלויות כי לא כולן יכולות לשלם. והעיקר שתמיד תחיכו ותשמחו. דואג לשלומכם מאד אבישי.

libi4

New member
אפשר שאלה?../images/Emo9.gif

מה גרם לך להיכנס דווקא לפורום הזה?

בשמחה! אז האמת היא כזאת

אני מתעסק עם נערים ונערות במצבים כשלכם ומצבים גרועים יותר, ואני מאד אוהב את האנשים החזקים היודעים להתמודד עם הבעיות. וכאן בחדר אני לומד קצת מקרוב מקצת הבעיות הקימות. וגם בגלל שכיף לי לעזור וליעץ אם צריך.

אם אתה כבר מרחיב ...

ואם בא לך, יהיה מענין לשמוע באיזו צורה אתה מתעסק איתם, ובאיזה מצבים מדובר. רק אם בא לך להרחיב, כמובן.

בכיף חמודה.

אני משתייך לארגון פרטי הנמצא באזור מאד בעיתי בארץ ושם ישנם ילדים בעיתיים ממשפחות הרוסות, הורים מכים וכדו` ואנחנו מקרבים אותם. עוזרים בהכל. אם זה בלימודים. אם זה במשפחה. מארגנים להם שבתות גיבוש, טיולים, ולדוגמא היום קימנו שם אפית מצות לילדים והיה ממש ממש מדהים!

ולך הגר בינינו...../images/Emo140.gif

חג שמח
ויישר כוח

למעלה