מפגש !

סן תאי

New member
מפגש !

חוג הבונסאי מתכנן מפגש בפורום מצומצם מחוץ למניין המיפגשים הסדירים ע"פ התכנית השנתית של החוג. המפגש מיועד לעבודה מעשית בלבד! דהיינו יש להגיע עם עצים לעבודת עיצוב. מיועד גם לותיקים וגם לחדשים המעוניינים לקבל ייעוץ וסיוע. מיועד גם לחברי הפורום המעוניינים לבחון את האפשרות להצטרף לחוג. המפגש יתקיים בבית אחד מחברי החוג בהוד השרון ביום ו' 29/10/2004 בשעה 14:00. המעוניינים להגיע נא ליצור איתי קשר במייל או במסר !

zauder

New member
אשמח להגיע למפגש הנ,ל

האם צריך פרטים נוספים תודה

hgh1

New member
לימוד+ מיפגש

שלום אני חדש לגמרי אשמח ללמוד לרכוש במחירים הוגנים נא הנחייתכם. במידה וירוק כמוני יתקבל במפגש אני אגיע

אולמוס

New member
מפגש

חשוב להבהיר שלא מדובר במפגש העוסק במכירות בונסאי - למי שמצפה לרכוש בונסאי או עזרים -ככל הידוע לי- אין מה לחפש שם. להבנתי מדובר בעבודה "נטו" עם עצי בונסאי. באשר להדרכה למתחילים- ראוי לציין כי במסגרת הפעילות החודשית השוטפת של חוג הבונסאי מתקיים מעת לעת "שולחן מתחילים" בו מדגימים אנשי החוג בעלי הנסיון, נושאי בונסאי שונים למצטרפים החדשים.

hgh1

New member
מפגש

שלום תשובתך מרחיקה חובבים חדשים במפגשים כאלו נהוג להחליף חוויות וכן מוצרים אני מדבר על החלפה ללא תמורה או ברטר אשמח אם גישה זו תאומץ ע"יי מנהל הפורום

סן תאי

New member
מטרת המפגש

מטרת המפגש הינה דווקא כן לקרב חובבים חדשים ובדיוק מסיבה זו במפגשים מסוג זה מתבצעת עבודה "נטו". מרבית החובבים החדשים רוטנים ובצדק שהם מוצפים במידע כתוב והרצאות פרונטליות, אך אין להם די הזדמנויות להשתפשף בפרקטיקה. אז זוהי בדיוק ההזדמנות לעבוד בצוותא עם מגדלים ותיקים. ולסוגייה של החלפות או 'ברטר' תגלה מהר מאוד שאין לזה מקום בתחום הבונסאי, אין כמובן שום התנגדות עקרונית, זה פשוט לא עובד כך, אף מגדל לא יעשה 'החלפות' על העצים שלו. נשמח לראותך.

למעלה