מפגש? ב21 לאוגוסט? באמת? איפה?
S smelly cat junior New member 28/7/04 #3 אני רוצה מפגש! ../images/Emo54.gif ואני רוצה שמיכל תבוא כי אז אני אוכל לתת לה פוסטר של ביטלס! חברה שלי צבעה את החדר והיא רוצה לתת את הפוסטר של הביטלס שהיה לה...אז אני מאוד מקווה שמיכל תבוא כדי שאני אוכל לתת לה במקום סתם לזרוק לפחף...
אני רוצה מפגש! ../images/Emo54.gif ואני רוצה שמיכל תבוא כי אז אני אוכל לתת לה פוסטר של ביטלס! חברה שלי צבעה את החדר והיא רוצה לתת את הפוסטר של הביטלס שהיה לה...אז אני מאוד מקווה שמיכל תבוא כדי שאני אוכל לתת לה במקום סתם לזרוק לפחף...
G gilmorefreak New member 29/7/04 #4 בואו נעשה אותו מעשי../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif לא הייתי מפגש קודם..ואני רוצה
Y YaLdoNet 4 EveR New member 29/7/04 #6 מעשי ביותר! 21 לאוגוסט, עזריאלי או שבעת הכוכבים.. אישית אני מעדיפה שבעת הכוכבים (בגלל השירותים. )
G gilmorefreak New member 29/7/04 #7 לאאאא...../images/Emo4.gif לא מרשים לי שבעת הכוכבים..בעעע..אוווף..
S smelly cat junior New member 30/7/04 #8 חחחחח ../images/Emo54.gif אבל לא, בואו נגוון בשביל שאנשים אחרים שלא יכלו לבוא לשבעת הכוכבים יבואו הפעם...האמ האמ גילמורפריק.
חחחחח ../images/Emo54.gif אבל לא, בואו נגוון בשביל שאנשים אחרים שלא יכלו לבוא לשבעת הכוכבים יבואו הפעם...האמ האמ גילמורפריק.
Y YaLdoNet 4 EveR New member 30/7/04 #11 לא לא לא.. זה לא הולך ככה בנות, מי שיכולה להגיע לעזריאלי, יכולה להגיע לשבעת הכוכבים.. יש רכבת ישר לשם.
לא לא לא.. זה לא הולך ככה בנות, מי שיכולה להגיע לעזריאלי, יכולה להגיע לשבעת הכוכבים.. יש רכבת ישר לשם.
V Velma Kelly New member 30/7/04 #12 הרכבת היחידה שאני מכירה.. היא אם אני הולכת לשבעת הכוכבים אמא מראה לי את הדרך יציאה מהבית אין מצב שהיא מרשה לי לצאת קצת יותר מהשטח שקרוב לבית.
הרכבת היחידה שאני מכירה.. היא אם אני הולכת לשבעת הכוכבים אמא מראה לי את הדרך יציאה מהבית אין מצב שהיא מרשה לי לצאת קצת יותר מהשטח שקרוב לבית.
G gilmorefreak New member 30/7/04 #13 מה אני אעשה..לא מרשים לי.. לי זה אוטובוס אחד, ויש לי כרטיסיה גם, לעזריאלי...וגם עד שם לבד זה אחרי מלחמות... לקחת רכבת אין מצב.. טוב..לא משנה..תעשו שוב בשבעת הכוכבים..
מה אני אעשה..לא מרשים לי.. לי זה אוטובוס אחד, ויש לי כרטיסיה גם, לעזריאלי...וגם עד שם לבד זה אחרי מלחמות... לקחת רכבת אין מצב.. טוב..לא משנה..תעשו שוב בשבעת הכוכבים..
S smelly cat junior New member 1/8/04 #17 בסדר, אבל חשבת על הכסף? ../images/Emo54.gif קודם כל הכסף של להגיע לעזריאלי ואח"כ גם הרכבת. ואח"כ עוד הדרך החזרה. הקיצר, הגיוני ביותר, שפעם שעברה עשינו בשבעת הכוכבים והפעם בעזריאלי.
בסדר, אבל חשבת על הכסף? ../images/Emo54.gif קודם כל הכסף של להגיע לעזריאלי ואח"כ גם הרכבת. ואח"כ עוד הדרך החזרה. הקיצר, הגיוני ביותר, שפעם שעברה עשינו בשבעת הכוכבים והפעם בעזריאלי.
S Sweet Misery New member 1/8/04 #16 זה לא קשור לתיעוב. וגם לא לרכבות. אני אומרת עזריאלי. הכי נגיש, הכי מרכזי. ולא ב-21 כי זה יום שבת, אלא אם כן הולכים על ערב, שזה בעייתי קצת.
זה לא קשור לתיעוב. וגם לא לרכבות. אני אומרת עזריאלי. הכי נגיש, הכי מרכזי. ולא ב-21 כי זה יום שבת, אלא אם כן הולכים על ערב, שזה בעייתי קצת.