מפגש.

milki123

New member
מפגש.

מה דעתכם על מפגש? נוכל גם להביא חומר של תיקים ולהחליף אחד עם השני. וגם הזדמנות מצויינת להכיר את האנשים בפורום.

orityemini

New member
בכיף..:) אפשר יהיה אפילו...

לעשות הקרנות של פרקים וספיישלים, וכמובן להזמין פיצה :)

אני בפנים.

אבל נראה לי שכדאי לעשות מפגש שכזה בחופש הגדול, יש כל כך הרבה מבחנים ומתכונות ובגרויות בקרוב.

K o H a N i M

New member
הממ..

גם לותיקים שנגמלו הכניסה מותרת?

nicky narkis

New member
אני בהחלט בפנים!

יהיה גם נחמד אם מישהו ייזום ויביא המון פרקים כדי שנוכל לשכפל בין כל אלו שלו מצליחים "לקנות" אותם, ולהחזיר ליוזם... כמה אנשים יש בפורום? יש סיכוי שאני אוכל לארגן את המפגש פה בבית....למרות שהסיכויים קלושים. אני גם מסכימה עם ההצעה לעשות את זה בחפש כי עכשיו באמת יש הרבה מאוד בגרויות ומגנים ומבחנים וחרטות אחרות.

scoutlavie

New member
אני גם בפנים

לא היתי במפגש כזה מאז האחרון , שזה היה לפני איזה שנתים...ליאישית גם נראה שחופש הגדול זה דבר טוב, למרות שרוב הסיכוים שנצליח לארגן משהו קודם, למשל בל"ג בעומר או משהו כזה , יום אחד של חופש זה לא כזה קטע . ואני אפילו מוכנה לתרום את הבית.. ואורית- מזלך שלא הזכרת את הגבינה:)lol

orityemini

New member
;-אף אחד שפוי לא אוכל גבינה לבנה...

על הפיצה שלו! זה נורא מוזר!!! זה ממש הורס את כל הטעם של הפיצה :) אבל כל אחד והסטיות שלו.:-

scoutlavie

New member
יש הרבה שפוים שכן אוכלים

כל המשפחה שלי או לפחות רובה אוכלת , והם הרבה יותר שפוים ממני!מה הטעם בפיצה בלי גבינה לבנה או קוטג' מעל? חסר טעם:) וחוץ מזה , אף פעם לא טענתי שאני שפויה.

count me in

גם אני בפנים וגם אני מציע שנדחה את זה לעוד חודשיים, לחופש הגדול. אני בעד שנעשה את זה במקום פתוח, עדיף מבית סגור כי בטח נהיה שם הרבה אנשים ויהיה צפוף. אפשר ללכת לאיזה פארק ולפרוס כמה שמיכות על הדשא ולהביא פיצה. יהיה כיף.

orityemini

New member
דווקא עדיף בפנים כי...

נוכל לעשות הקרנות של פרקים בטלויזיה שעוד לא יצא לאנשים לראות וגם ספיישלים של הסידרה, שיש לכמה מאיתנו צרוב או בקלטות וידאו....

בפנים!!!!

אמרו לי שהביאו לאיזה מפגש מלא פספסוים וכאלה דברים נחמדים אתם לא חושבים שעדיף מקום סגור ונחמד נכיר אנשים נאכל ונראה פרקים של תיקים וכאלה.....זה כיף לאללה רק הבעיה היא אני חושבת שתהיה לי בעיה להגיע מחוץ לירושלים כי חברות שלי לא רוצות לבוא איתי אלא אם כן אני הולכת עם אוקיינוס והיא תבוא ולא אכפת לה שאני מצטרפת לנסיעה שלה..... כי שתינו בירולשים אגב אוקיינוס יש לך מסנג'ר? או אי סי קיו? עדיף מסנג'ר

1Shir

New member
דעתי חיובית בעיקרון, אבל...

1. באיזה איזור בארץ? אם זה באיזור המרכז אין בעיה, אבל להתגלגל בתחבורה ציבורית לאיזור רחוק אני לא מבטיחה. 2. למה לדחות את זה ב-3 חודשים? זה עוד המון זמן! דווקא עכשו עוד לא התחיל העומס הגדול ואפשר אולי למצוא אחה"צ שמתאים לכולם??? 3. אני לא ממש מכירה את החברים כאן בפורום, וחלק מכם כבר מכירים מקודם. אני יודעת שכבר היו בפורום שרשור היכרות אחד או שניים, אבל זה היה די מזמן, אז אולי כל אחד יגיד מי הוא, מאיפה ובעיקר בן כמה??? אני שיר בת 21 וחצי מהרצליה ואני סטודנטית בת"א :)

1Shir

New member
מצויין. ../images/Emo13.gif

אז אני אשמח להגיע ולפגוש אתכם אתם לא רוצים להיפגש בזמן הקרוב? בשבוע הבא לדוגמא?

1Shir

New member
אוקי... מי עוד חושב שהוא יגיע אם

נקבע לשבוע הבא לאיזה יום אחה"צ? לי הכי נוח ראשון/שלישי/חמישי כי בשני ורביעי יש לי פר"ח... אבל זה לא קריטי, אני יכולה להזיז...

אני מצמצם את הימים

אני מצמצם את זה לימים ראשון ושלישי בלבד. אבל אני עדיין בעד שזה יהיה בחופש. הלחץ עכשיו נוראי. אם לא בחופש אז גם בעוד שבועיים יהיה לי יותר נוח.

orityemini

New member
גם לי יש פרח...

שאני צריכה לשים לפחות פעמיים בשבוע. יכול להיות ששבוע הבא יהיה נוח, אבל כרגע אני ממש לא יודעת מה הולכים להפיל עלינו שבוע הבא. חוץ מזה שאני לומדת כל בימי ראשון(מהצהריים(, שני (כל היום), שלישי (עד 4), רביעי( עד 2 או 12 ) חמישי (חופש כשאין סיורים). ויש לי אפשרות לעשות מבחן בסטטיסטיקה בסוף החודש הזה, אז אני באמת לא יודעת.

חופש עדיף

לדעתי עדיף גדול כי יש לי מלא מלא מתכונות ובגוריות במזן הקרוב ואני כן צריכה להתכונן לזה..... לא ידעתי שג'יליאן מעשנת..

למעלה