מפגש....

Alon31288

New member
תסלח לי, שלי אחימוביץ'...

מאיפה אתה יודע שיש הרבה מיידניסטיות בעולמנו היחיד?

אתה טיפש יותר ממה שנדמה.

הוויכוחים איתך אלו לא מהתחביבים המועדפים עליי, אבל בכל זאת, אני אנסה להיות נחמד - קודם כל, אני לא אמרתי שיש הרבה מיידניסטיות בעולם. אתה מוזמן לקרוא את ההודעה הקודמת שלי שוב. הכוונה שלי הייתה - לפי מה אתה קובע שחסר מיידניסטיות בארץ/בעולם? עשית סקר או משהו? כמו שתלך להופעה של היהודים/מטאליקה/קריידל ותמצא מטאליסטיות, זה לא שונה מאצל מיידן. יש בנים ויש בנות. תאמין לי שהבנות בפורום האלו לא היחידות, ולא כל בחורה שמאזינה למיידן מצטרפת לכאן. קח את זה לתשומת לבך!

Alon31288

New member
כל הכבוד, קולומבוס.

לההה אל תגיד לי שיש עוד מיידניסטיות בעולם חוץ מאלה שיש פה! הרי זה לא יאמן! ואם אתה מדבר על טיפשות, שגם וויכוח איתך זה לא אחד התחביבים שלך ולרוב בגלל אוצר המילים העשיר שלך, איך אתה יודע שיש הרבה? למה אתה עשית סקר או משהו? לא. ואני רק משער אז תרגע. למשל, בבצפר שלי יש מטאליסטים (בערך...) ולא מעט כל כך וגם בנות מהן דווקא אחוז ניכר אבל אף אחת מהן לא שומעת מיידן, אף אחת! אז תבין מאיפה לקחתי קצת מידע... וגם ככה אתה צודק אולי הגזמתי אבל אני אישית לא מכיר אפילו מיידניסטית אחת...

אתה יודע מה אני אוהב אצלך?

כל וויכוח איתך, הוא הרפתקה! בכל אופן אני אגיב לכל מה שאמרת - א', מה הקשר ל'אוצר מלים עשיר'? אני מדבר איתך כמו שאני מדבר ביומיום. ב', שוב אני אומר - אני לא אמרתי שיש הרבה מיידניסטיות בעולם! אני אמרתי שזה טיפשי להגיד שחסר! ג', אני גם מכיר מטאליסטיות. יחסית לעיר שלי, רק בשכבה שלי אנחנו 4 מטאליסטים. אני ועוד 3 בנות. ושתיים מהן שומעות מיידן. וכמו שזה מפתיע בעיר רקובה כמו שלי, זה יכול להפתיע בכל עיר בכל ארץ. ד', אתה לא אולי הגזמת, אתה הגזמת. עם כל הכבוד. וכמובן שיש כבוד.

Alon31288

New member
נחמד מצדך

תודה על המחמאה.. נראה לי... והתכוונתי באוצר מילים עשיר שאתה אוהב להביא איזה קללה שמחממת את האווירה, אבל לא חשוב.. כן הגזמתי, אתה צודק. חשבתי על מה שכתבתי ואני מסכים שהגזמתי. 'צטערת...

Awaken

New member
פלאפל יקר....

תרד מאלון. הפעם הוא לא אשם! מה קרה כולה הוא אמר שחסר מיידניסטיות בעולם בחצי צחוק כזה אז אתה ישר קופץ עליו "תוכיח תוכיח" זה כבר באמת קטנוניות מיותרת.

נימרודל

New member
לא מ-מ-ש חסרות...

זאת אומרת אין המוווון, אבל מי שכבר שומעת מטאל,וישמיעו לה מיידן, אני לא חושב שהיא תשנא את זה (בלשון המעטה כמובן!)

רבאק

מה נסגר? למה לרדת ממנו? לא קפצתי עליו ואמרתי לו להוכיח. והוא לא אמר את זה בצחוק בכלל, הנה לפחות הודה בטעות. הייתי חייב להגיב, כי טיפשי ולא נכון מה שהוא אמר.

Awaken

New member
אבל אתה מייחס חשיבות גדולה

להערה כל כך קטנה וחסרת משמעות.

Awaken

New member
ועוד משהו

אני שונא סטיגמות.... לא יודע זה מרגיז אותי. "אנחנו 4 מטאליסטים בשכבה אני ועוד 3 בנות" "כן יש גם אחד רבע פאנק רוקר שליש מוזיקה מזרחית ומה שנשאר בכלל ג'זיסט"

נימרודל

New member
טוב...

עוד כמה פעמים אני צריכה להתנצל ולהגיד שאתה צודק כדי שתפסיק להגיד את זה? בסדר, טועים...

למעלה