מפגש

ירח3

New member
מפגש

רשימת חברי פורם שמגיעים למפגש ביום שישי 11.07.03, עד עכשיו LULULIN 1 1 זואי 11 1 צפנתי (האם אפשר להזמין זרעי בזיליקום) 1 REUVEN4U 1 SHEDAOKTANA 1 BARAK 1 אורנה1 1 טסונמי1 2 ירח 3 --- 10 משתתפים אם יש עוד משתתפים שלא רשמתי או רשמתי כאלה שלא יכולים להגיע או אם חלקנו יבואו עם עוד אנשים ( ילדים , בן/בת זוג , חבר/חברה ) אנא עדכנו אותי ברישרוש מטה בנוסף תודה תודה תודה לכל אלה שמתאמצים ומגיעים , במיוחד לצפנתי שמגיעה מצפון ואחרון אחרון חביב , מה דעתכם לארגן לנו איזה כיבוד קל ( כל אחד מאיתנו יביא איתו משהו )או שלא יהיה זמן לכך והכי חשוב למי מהמשתתפים יש מצלמה דיגיטלית להנציח את המפגש.

l u l u l i n

New member
מפגש

אני ממש מקווה שאני אצליח להגיע, אך מכיוון שמגיעה מערד עם שני ילדים, תמיד יש הפתעות של הרגע האחרון. בכל מקרה - אם והלוואי שאגיע אביא אבטיח- הולך?

צפנתי

New member
לא להגזים...פשוט זה מסתדר לי עם

ביקור משפחתי במרכז. ניתן לבוא איתי כיוון אחד, בשמחה וברצון, כיתבו במסר אישי. להזמנת זרעים של בזיל, אל תגע בי, כיתבו מסר אישי. יש לי כמה קקטוסים להחלפה רק שאין לי תמונה ואני לא יודעת מה שמם, אחפש בספר שלי בקרוב. יש סיכוי שמשהו יביא קקטוסים להחלפה? יש לי גם שתלי נמפות קטנים (עם פרח צהוב ושוליים ורדרדים). אם אמא שלי תשאיר מהם משהו, אשמח להביא בשקית מתאימה. רק תודיעו אם יש ביקוש.

reuven4u

New member
נמפות קטנות אשמח לאמץ...

אוכל לתת בתמורה שתיל של פפאיה קטנה.

לצערי הרב !!!!!!!!!!!זה בתאריך בו

אני בנופש בצפון, לא אוכל להגיע ! תבלו יפה וספרו איך היה !!! +תמונות אם אפשר.

צפנתי

New member
אם כ"כ הרבה לא יכולים אז אולי שווה

לבדוק כמה ומתי הם כן יכולים? אני כמובן מעדיפה להשאיר כמו שזה.

למעלה