מפגש..

../images/Emo65.gifמפגש הפורום:) כמובן שלא הייתי

ונשארתי כדי לאחל לכם מפגש עם המון אור
יום נפלא
שהכל יהיה יעיל וכייפי
ולא לשכוח לספר איך היה..אולי תצלמו קצת ותעלו תמונות~!
-העתקתי את הודעתי זו מלמטה מאחר וההודעה הקודמת התיישנה ולא תקפוץ עוד
אז-המון
וכל ה
שיש.. תהנו

מפגש..

חברה היה מ- ק- ס- י ם
היה לי כיף לראות את הפרצופים
לשמוע הרצאות מענינות
ולהחכים.. והכי חשוב, להכיר אותכם חברים יקרים את הפרצופים שמאחורי התשובות , את האדם שמאחורי המטפל.. יישר כוח גדול לדוד על היוזמה , והתכנון ועל השיעור המעניין, תודה למאיה ואסתי על ההסבר מהי קינסולוגיה, לנאוה על תכנון ההרצאה שתהיה במפגש הבא.. ולכם שטרחתם והגעתם. אם נהנתם כמוני- אשרי..
שבת שלום, יעל

Einatm

New member
אמנם לא הספקתי להתרשם ממש

ככה זה כשמגיחים לפחות משעה, אבל מה לא עושים כדי לראות את ה-יעל, אפילו מוותרים על המנוחה שאחרי הדיקור וחוצים את ת"א מצפון לדרום, עם כל הפקקים של חנוכה
יקירה, היה ממש נחמד, אולי לפעם הבאה אספיק להגיע מההתחלה

מפגש הפורום - התיחסות אישית

שבת שלום, ליעל, לדוד, לנאוה, למאיה, לשמש, לבובי, לאסתי 123 לאיציק לביא, לקרן אור, לטנגה היקרה, לעינת M, לדוב הלבן, ולכל מי ששכחתי (אתם יודעים התרוצים של הגיל, הסקלרוזה ועוד..). היה מדהים להכיר אתכם, כל אחד ואחד, היה מדהים להעביר את השעות וללמוד דברים חדשים ולראות כי בורכנו במטפלים אשר מטרתם להטיב עם הזולת כל אחד בדרכו הקסומה ואמונתו המיוחדת. מאחל לכולנו הרבה אור הרבה אהבה ומקווה לעוד ימים כאלה. ושוב, תודה ליעל על הזכות להיות שם. ולסיום - "שאיפות אישיות" (ספר הטאו): "הטבע הוא שלם השמיים נצחיים והארץ לעולם עומדת הם חיים לנצח מכיוון שאין להם רצון גם החכם כמו שמיים וכמו הארץ אינו עסוק בעצמו ולכן שלם הוא עם הבריאה מפני שאין בו שאיפות יכול הוא לממש אהבה במלואה" שלכם באהבה שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית.

אויר2אש1

New member
תגובה

נכון אני לא קבוע אבל רציתיי להיות אולי בפעם הבאה שזה לא יהיה חג ? דרך אגב שמעתי משהו בסיגנון של המפגש הבא ?

לי היה נהדר! ../images/Emo24.gif

ממש קשה לי להסביר כמה. הגעתי מצונן, יצאתי מתפוצץ מרוב אנרגיה! למי שלא יודע, נשארנו עד 15:40 - וכשניסינו לצאת, גילינו שנעלו אותנו בפנים, ואין מפתח...
מזל שהשומר לא עזב, רק הלך לרגע, ו"שיחרר" אותנו... ואחרי שיצאנו, עמדנו עוד חצי-שעה על הכביש, ליד האוטו של נאוה, ודיברנו - פשוט לא רצינו להפסיק. בפעם הבאה צריך לסדר לינה במקום
יש לי עוד המון מה לכתוב אבל אין זמן (לוקח את אבא הערב לראות את הארי פוטר, והוא עוד לא יודע...
). דבר אחד אני יכול להודיע עכשיו: החלטתי ללמד שיאצו. עד היום העברתי רק סדנאות, אבל בעקבות המפגש היום החלטתי שאני נהנה מזה יותר מדי והגיע הזמן לעשות את זה כמו שצריך. אז זהו: החלטתי! שבת שלום!

שכחתי: תודה לכל מי שהיה! ../images/Emo24.gif

ולכל מי שעזר לסדר ולנקות (ונתקע בפנים)!!!

הגעתי הביתה סחוטה ועייפה ../images/Emo3.gif

נתנו בכפר תבור קרוב ל- 20:00 תודה לאיציק על אחה"צ נעים (כן, כן! הארכנו עוד שעתיים
תודהההה לדוד על השעור המאלף וגם על הלחיצות האישיות שכמעט שיתקו לי את היד
תודהההה לכולם על שבאו ותודה מיוחדת למי ששיתפו בידע ובהבנות שלהם. תודה למאיה ולאסתי על הקינסיולוגיה - וסליחה אם הפרעתי להתראות לכולם - כאן ובמפגש הבא - אינשאללה!!!

mishmush

New member
רעיון נהדר...

לדעתי זה רעיון נהדר שתלמד שיאצו, אתה עושה זאת מצויין... אולי אפילו יום אחד אני אעבור אצלך איזו סדנא, אצלי אבל זה מסוכן, אני עלולה להתפתות ולהחליט שאני צריכה ללמוד עכשיו טאו שיאצו- ולהתחיל שוב את הכול מהתחלה... לא שאני חושבת שזה רע, פשוט זה כמו בור ללא תחתית יש לי עוד כל-כך הרבה דברים שאני רוצה ללמוד, רק לפני שנה התחלתי להשלים מההתחלה לימודים של רפואה סינית (דיקור וצמחי מרפא)- רק את זה יש לי עוד כ- 3 שנים (ההורים שלי תמיד צוחקים עלי שאני אהיה סטודנטית נצחית, מבחינתי- הלוואי, אני מאמינה שכל עוד יש מה ללמוד- יש בשביל מה לחיות...)

"סטודנטית נצחית" - יש סוג אחר? ../images/Emo6.gif

אם כן - הוא מסכן... אבל ברצינות, אני לא מתכוון לפתוח קורס ברמה של תמורות או מדיסין - קטונתי. חשבתי להתחיל בסדנאות של מספר חודשים, לאנשים שיש להם "ידיים טובות" ורוצים לדעת מה לעשות איתן. אחרי שבוע-שנתים, נראה לאן זה יתפתח... בלי שום קשר, כדאי לבקר במרכז לטאו-שיאצו, פשוט כדי לראות מה יש שם - כי זה באמת אחר מכל בית-ספר אחר עליו שמעתי. ושלא יהיו אי-הבנות, עברו כמה שנים מאז למדתי שם. אני לא מטפל, ולא מתכוון ללמד, כמו שמלמדים שם, וודאי שלא אקרא למה שאני עושה "טאו-שיאצו". "ידיים טובות" דוקא נשמע טוב...

wow

איזה דבר גדול.. כשהקורס יצא לפועל - תודיע .. וכיוון שההחלטה נפלה במפגש פורום - מגיע למשתתפי הפורום הנחה לא?
בהצלחה

mishmush

New member
מפגש מקסים...והרבה תודה ../images/Emo23.gif

תודות וחיבוקים לכולם... (סופסוף היה אפשר לראות ולהרגיש גם פיסית...) יעל- איך חששת שתהייה ירידת אנרגיה אחרי המפגש, אה ? איך אפשר אחרי שראינו את האנשים המקסימים שמאחורי הקלעים ? לחבר´ה שלא היו- לא נורא אני מקווה שנתראה בפעם הבאה, ואני בטוחה שתהיה כזו... אני מאלו שנשארו "שעות נוספות ביציאה"- והיה ממש נהדר... וכשחשבנו שנתקענו בבניין, לא הרגשתי "תקועה" עם חברה כזו טובה (למרות שכבר הייתי ממש עייפה, לא ישנתי הרבה בלילה הקודם). העתקתי לכם פה את הקטע המקסים שדיברתי עליו (אלו שנשארו יודעים על מה אני מדברת)- בשבילי הוא ממחיש את חווית השיאצו, אבל אני בטוחה שכל אחד מכם יראה את הקשר לדברים המקסימים שהוא עושה... מתוך ה"טאו טה צ´ינג"-יצירת המופת העממית הסינית: "טוב גדול הוא כמים. זורם הוא לכל מקום וממלא הוא כל דבר. נותן חיים מעצם טבעו. מתיישב הוא בענווה במקומות הנמוכים ביותר. כמו מישהו ההולך אחרי טאו. עשה את לבך כאגם, שפניו שלוים ללא נוע, ומעמקי טובו גדולים. הזן את טבעך האמיתי. עשה שאהבה תהיה מתנתך לאחרים. דבר רק אמת. זרום מסביב למכשולים, ללא עימות עימם. אל תיאבק כדי להצליח. המתן לרגע הנכון. אין צורך בסכסוך- אין צורך בהאשמה." ב-
, מיכל אשל נ.ב. לא הספקתי להבהיר את פשר הכינוי שלי בפורום- אז למי שעדיין לא הבין זה- מישמש ולא מישמוש, וזה בעצם היה אמור להיות מישמיש (אבל היה כבר תפוס)- זהו שם שתמיד כינה אותי ידיד יקר שלי, שלצערי הוא כבר לא בחיים (הוא החליט שזה גדול עליו), הרבה פעמים רציתי לשנות אותו לשם האמיתי שלי, אבל קשה לי לעשות זאת לזיכרו. הוא היה יצור נדיר ומקסים ואני לא יודעת למה זה קשור אבל הרגשתי צורך להביא משפט שהוא תמיד היה אומר- "אין כזה דבר אנשים מוזרים, יש רק אנשים שלא מבינים אותם".(הלוואי שכולם היו מבינים את זה כמונו)

../images/Emo6.gif איזה כייף!!! אז אני לא מוזרה?

סתם אחת שלא מבינים אותה? נחמד.... אהבתי!! והקטע מקסים!! אני צריכה לקרוא אותו 3 פעמים ביום - לתזכורת

סוף סוף יש ../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif../images/Emo98.gifמאחורי השמות

נהנתי מאוד! שמחתי סוף סוף להכיר אתכם! יעל - תודה רבה על הארגון ותודה עוד יותר ענקית על הפורום! דוד - תודה תודה תודה! יש כל כך הרבה מה ללמוד ממך שיכולנו להשאר עד הלילה. תודה על ההסברים מאסתי ומאיה. אפילו נראה לי שבסוף הבנתי... נאוה- תודה על הרצאה מרתקת שחיבים להמשיך בפעם אחרת. וכמובן: תודה על החיבוק!!! ותודה אחת אחרונה לכולם. מקווה שנתראה בקרוב.

נכון, אבל עם הזיכרון שלי, שחכתי

איזה פרצוף שייך לאיזה שם... ואני גם לא זוכר מה השם (האמיתי) שמאחורי הכינויים... מה שרק אומר שצריך להיפגש שוב!

למעלה