מפגש..

WhiteBear

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif מפגש פורום - למי שלא זוכר

אני מצאתי את השירשור הרלוונטי 3 דפים אחורה... לא לעניין אנשים
מתוך הנחה שהמפגש לא בוטל... אני מזכיר בזאת לכולם שיש מפגש. אני גם הולך להשאיר הודעה בפורום אומנויות לחימה שיהיה מפגש... (אם יש עם זה איזושהי בעיה, להגיד לי מהר, ואני יוריד את ההודעה מהפורום של אומנויות לחימה) פרטים: (תקנו אותי אם אני טועה) המפגש יתקיים מחר (יום שישי). במרכז הישראלי לטאי צ´י ברחוב הרצל 148 בית מרס בדרום תל אביב. יש שם חניה בשפע. המפגש יהיה בין 9 בבוקר ל- 2 בצהריים. ואמור לעלות עד 20 שקל לכל אדם (כנראה פחות, תלוי כמה אנשים יגיעו) מה בתכנית? (על פי דוד) הבהרה: זו רק הצעה. אם יש לכם רעיון יותר טוב, הציגוהו! 9:00 התכנסות, קפה/תה, הכרות ראשונית. כל אחד מקבל סטיקר (מדבקה), רושם עליו את שמו/כינויו בפורום, ומדביק על החזה - להקל על הזיהוי. 10:30 - 9:30 התנסות: טאי-צ´י, והקשר בין אמנויות ריפוי לאמנויות לחימה, מעביר: עבדכם הנאמן. (לכל החוששים, אין לי שום כוונה לעשות משהו אלים... מה אתם חושבים שאני פשוט נראה לי שתנועה ומשחקים בזוגות הם דרך נחמדה להכיר אחד את השני ולהתחיל את היום בכיף) 10:45 - 10:30 הפסקה, כיבוד, פיטפוטים 11:15 - 10:15 נאוה פרנס: הרצאה/דיון, לבחירתך... 11:30 - 11:15 הפסקה, כיבוד, פיטפוטים 12:30 - 11:30 מאיה: קינסיולוגיה 12:45 - 13:45 החלפות טיפולים: מתחלקים לזוגות, עושים טיפולים של 25-30 דקות, מחליפים זוגות, וכך הלאה... 14:00 - 13:45 סיכום, סידור המקום ונקיון, פרידה בנשיקות וחיבוקים... לי נשמע מגניב מאד, ואני הולך להגיע
(אם אתם קוראים את ההודעה הזו, ואין לכם משהו ממש חשוב - יהיה נחמד אם תתפקדו שוב) טל.

../images/Emo18.gif|שמאליום ו´, ../images/Emo41.gif6.12.02../images/Emo41.gif

כלומר, בשבוע הבא! לא מחר! והכל תלוי בשאלת מליון הדולר: כמה אנשים נרשמו? יעל? (דרך אגב, בפאריס היה כיף!
)

מזל שאת לא רואה את החדר שלי...

"סדר" זה לא הצד החזק שלי. אבל ברצינות - יש עם מי לקיים מפגש? יעל?

avorly

New member
כיבוד:

יעל, באמת רצוי שכל אחד מאיתנו ידאג לכיבוד כלשהו - יכול להיות מאוד מעניין. בברכת רק בריאות, אורלי

מפגש..

המפגש בשבוע הבא ב 6.12
כרגע ישנם כ 15 נרשמים , מקוה שכל הנרשמים יגיעו ואולי יהיו חברה של הרגע האחרון , כך או כך - כרגע מתקיים המפגש. לגבי חברה מפורום אחרים - חברה לשיקולכם - האם אתם מעונינים?

אנשים מפורומים אחרים - לדעתי, אם

אלה אנשים שיש להם נגיעה רצינית לתחום - אין לי בעיה עם זה. אין שום סיבה לא למשוך לכאן עוד אנשים, מתחומים שונים. אבל מה אני יודע, אני עוד עם טעם של קרואסון בפה...

בובי

New member
רצוי שיהיו כמה שיותר אנשים

ואפילו הם לא מטפלים שזה לא יהי המין כינוס של השבעיה הסודית או משהו כזה

שמש א

New member
פורומים אחרים

אני לא יודעת אם כדאי לפתוח את המפגש גם לפורומים אחרים. אני חושבת שיהיה נחמד אם כולם יהיו מטפלים ברפואה משלימה או סטודנטים ל... אבל מפורומים אחרים? מפורום 20+, או אולי פורום קטנטנות... זה קצת חורג ממהות המפגש, לא? חג שמח לכולם
! ! ! * דוד, ברוכים השבים
!

בובי

New member
פורום קטנטנות זה בסדר גמור ../images/Emo13.gif

איך נדגים טיפול על ילדים ?
הכוונה על פורומים ואנשים הקרובים לנושא כמו אנשי טאי צי איקידו וכדומה שיש להם נגיעה לנושא. ואולי גם מטפלים או רופאים ברפואה מערבית ריקי וכדומה.

../images/Emo18.gif../images/Emo26.gifלהתפקד שוב, שלא נטעה!

אני אגיע, אבל חושש שיהיו אחרים שיבטלו ברגע האחרון... אז למרות שזה טיפה מציק, מי שמתכוון להגיע - בבקשה לשרשר לכאן! אם לא יהיה "מניין", עדיף שנדע מראש...

בובי

New member
אתה יותר גרוע ממ"כ בטירונות ../images/Emo13.gif

כל פעם להתפקד ? אני יבוא בלי נדר.

בובי, ה"בלי נדר" הוא הסיבה לתיזוזים

אני יודע שתמיד יש בלת"מים (בלתי מתוכנן, למאותגרים צה"לית בינינו), ושאין ודאויות בעולם - אבל אם בפעם האחרונה שבדקנו נרשמו 14, ולמעשה יגיעו 8, מי ישלם על האולם? חשוב שנדע כמה באמת מתכוונים להגיע, אפילו אם רק בשביל לדעת שעדיף לבטל...

למעלה