../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif מפגש פורום - למי שלא זוכר
אני מצאתי את השירשור הרלוונטי 3 דפים אחורה... לא לעניין אנשים
מתוך הנחה שהמפגש לא בוטל... אני מזכיר בזאת לכולם שיש מפגש. אני גם הולך להשאיר הודעה בפורום אומנויות לחימה שיהיה מפגש... (אם יש עם זה איזושהי בעיה, להגיד לי מהר, ואני יוריד את ההודעה מהפורום של אומנויות לחימה) פרטים: (תקנו אותי אם אני טועה) המפגש יתקיים מחר (יום שישי). במרכז הישראלי לטאי צ´י ברחוב הרצל 148 בית מרס בדרום תל אביב. יש שם חניה בשפע. המפגש יהיה בין 9 בבוקר ל- 2 בצהריים. ואמור לעלות עד 20 שקל לכל אדם (כנראה פחות, תלוי כמה אנשים יגיעו) מה בתכנית? (על פי דוד) הבהרה: זו רק הצעה. אם יש לכם רעיון יותר טוב, הציגוהו! 9:00 התכנסות, קפה/תה, הכרות ראשונית. כל אחד מקבל סטיקר (מדבקה), רושם עליו את שמו/כינויו בפורום, ומדביק על החזה - להקל על הזיהוי. 10:30 - 9:30 התנסות: טאי-צ´י, והקשר בין אמנויות ריפוי לאמנויות לחימה, מעביר: עבדכם הנאמן. (לכל החוששים, אין לי שום כוונה לעשות משהו אלים... מה אתם חושבים שאני פשוט נראה לי שתנועה ומשחקים בזוגות הם דרך נחמדה להכיר אחד את השני ולהתחיל את היום בכיף) 10:45 - 10:30 הפסקה, כיבוד, פיטפוטים 11:15 - 10:15 נאוה פרנס: הרצאה/דיון, לבחירתך... 11:30 - 11:15 הפסקה, כיבוד, פיטפוטים 12:30 - 11:30 מאיה: קינסיולוגיה 12:45 - 13:45 החלפות טיפולים: מתחלקים לזוגות, עושים טיפולים של 25-30 דקות, מחליפים זוגות, וכך הלאה... 14:00 - 13:45 סיכום, סידור המקום ונקיון, פרידה בנשיקות וחיבוקים... לי נשמע מגניב מאד, ואני הולך להגיע
(אם אתם קוראים את ההודעה הזו, ואין לכם משהו ממש חשוב - יהיה נחמד אם תתפקדו שוב) טל.
אני מצאתי את השירשור הרלוונטי 3 דפים אחורה... לא לעניין אנשים