מפגש

שי שורק

New member
מפגש

נפגשתי עם אורית לארוחת בוקר על שפת אגם בירושלים בית קפה מומלץ בגן הבוטני אפילו זכינו לשמש חורפית ונעימה. שוחחנו על המפגש המתוכנן מפגש גיבוש - היכרות ונסחפנו עם רעיונות , אם כבר אז כבר.כלומר שיהיה מפגש מרתק עם טעם למפגשים נ וספים. חברים בואו נרים את הכפפה ונתחיל להתפקד, מתוכננת תכנית מקסימה חבל יהיה להפסיד. נשמח לקבל הצעות יצירתיות לגבי מיקום למפגש.היות ואנחנו מצפים שכולם יגיעו ולא עושה רושם שיהיה מי שיארח כארבעים איש ומעלה בואו נחשוב על בית קפה שאפשר יהיה לסגור חדר עבורנו כדי שנהנה מאווירה אינטימית . צריך להתחשב באנשי הצפון והדרום... גלגלו רעיונות, מדובר ביום שישי בבוקר או חמישי ערב בשבוע הראשון של מרץ.

שי שורק

New member
מפגש

אוקיי אז הגיע הזמן שאעמוד בהבטחתי ואסביר מה עושה פטפטנית שכמותי בפורום מתקשים בדיבור. כמאמנת אישית גיליתי שבעיות שטף דיבור וגמגום יכולים להיות כלי אדיר לשינוי. היות ואני מאמינה גדולה שחיזוק רגשי ועבודה על נוכחות - תקשורת חברתית ואישית הם צעד גדול לשינוי . אני חשה סוג של ייעוד לעסוק בנושא מכל הייבט אפשרי פרט ללימוד ואימון פיזיולוגי. זה תחום מקצועי של קלינאים מכונים מטפלים וארגונים למינהם. אולי אפשר להגדיר את התחום שלי בנימה אופטימית אני מנסה להיות אחראית על ההנאה שבתהליך לכבוש יעדי שינוי בהצלחה. אגלה לכם סוד נוסף בעיניי לכל אדם הגמגום שלו ומכאן אני פועלת. אורית לגבי המפגש: בפגישה עם שי ישבנו וחשבנו מה אפשר לעשות כדי שיהיה לנו נחמד וחוויתי במידה כזו שנרצה להמשיך ולהיפגש. יש תכנית מאוד נחמדה א ב ל !!! לא תהייה הצלחה אם לא תהייה הענות. בואו נכבוש מכשולים ופחדים וננצל את המפגש לגיבוש ותרומה לעצמנו. במה כל אחד יכול לעזור? 1. לאשר הגעה הנחנו שיום שישי אמור להתאים לכולם אז מדובר ביום שישי 2 למרץ. 2. אם יש בינינו חברים שמעוניינים לקחת חלק ולעזור - מצויין -. 3. אם יש לכם רעיון היכן כדאי להיפגש העלו , זה יכול להיות על ציר הרכבת ו/או כל רעיון אחר לאירוח. חברים שימו לב, יש השקעה למפגש והשתדלות שיהיה זה מפגש נעים לא מלחיץ ומאפשר תחושה חברית נעימה לכולם. אהה..דבר נוסף והכי חשוב אנחנו נהייה קצת נודניקים כנראה בימים הקרובים אז נא להתנהג בהתאם חחחח שי ואורית

למעלה