מפגש.

o0Invisible0o

New member
מפגש.

טוב, אנחנו חייבות להצליח להפגש כי שבת הבאה אני טסה!!! ואי אפשר ככה. אז התכנון המקורי היה חמישי בערב אצל לילך אבל יש לנו מגבלות זמן מחמירות [אחרי 9 בערב ועד 9 בבוקר? משהו כזה] בשישי יש לנו מלא זמן אבל יש לנו בעיה של הגעה [אין תחבורה ציבורית] ושבת. אז תגידו בכל זאת מי יכולה מתי ונלך לפי רוב? זה מבאס אותי, אין לי הצעות יותר יעילות. אפשר אולי לוותר על זה ולהפגש מתישהו באמצע שבוע הבא? אבל זה נראה לי מתכון לאסון שיגמר בכך שלא נפגש בכלל... או אולי סתם מוצ"ש להפגש איפשהו - בית קפה כזה? נראה לי שזה גם יקשה על חלק להגיע. בכל מקרה, דברו..תציעו הצעות ותגידו מתי אתן יכולות. אני יכולה תמיד. יאיי. עם רכב ושומדבר לא מפריע לי, גם לא הבחינות.

יום חמישי זה הזמן היחיד שיש לי

אח"כ אני נקברת בתכנות עד יום חמישי הבא...

LemonLimeLilach

New member
היום דיברנו על זה עם דפי

וקבענו שאני אפתח את השרשור הזה
אניוויי- הרעיון של אצלי אחרי 10 בערב ועד 8 בבוקר (פחות זמן ממה שכתבת) נראה לי ממש לא כיף
ואני גם לא ששה למחשבה של לעבוד בלי לישון (ויש גם את הקטע של להביא אתכן ישר אליי הביתה אחרי העבודה כשאני אהיה די מותשת... קיצר נראה לי שזה יהיה מבאס)... לכן נראה לי הכי טוב להיפגש מתישהו בין ראשון, שני, שלישי, תל אביב או ירושלים עובד בשבילי

Rachel47

New member
אני לומדת מעכשיו

לשני מבחנים מאוד גדולים שהם ברביעי ושישי לכן תחילת שבוע הבא לא מסתדר מבחינתי סורי

LemonLimeLilach

New member
את תהיי בב"ש בכל מקרה לא?

אמרת שביום חמישי הזה את מגיעה ושישי נוסעת חזרה... מה עם התור שלך לאורטופד, יהיה בסוף? לפחות שלחי תמונה שלך או משהו, שכחתי איך את נראית

Rachel47

New member
כן אני בכל מקרה בבש

אם הייתי לומדת בתא הייתי באה להיות איתכם איזה שעתיים..אבל אם זה כרוך בנסיעה הלוך חזור זה בלתי אפשרי לצערי.. התור אכן יהיה..אבל זה..טוב אני צריכה מעקב על המצב.. ו...תמונה? חשבתי לעשות אתמול ווטר מרבל אבל וויתרתי בסוף... יש תמונות בפייסבוק
אז תחשבי עליי..בלוק של מנקת רחובות..את יודעת..תקופת מבחנים

יש לי שלושה מבחנים ללמוד אליהם במקביל,

אבל אם אצליח לעמוד במטלות שלי אין סיבה שלא אצליח להגיע, במיוחד אם זה יהיה בירושלים!!

o0Invisible0o

New member
טוב...

נסיון אחרון למפגש יום רביעי, 16.02 אחת בצהריים בבית קפה במודיעין. אם מתאים לכן, נהדר..אם לא נתראה עוד אממ ארבעה חודשים.

RenanaD

New member

בשבוע הבא יש לי מבחנים בראשון, שלישי ושישי, אז אממ... טיסה נעימה?!

Kill Bernard

New member
כן!

בערך? חוץ מזה ששילוב של 1 בצהריים ומודיעין זה קשה כי אני עובדת עד 2 ומודיעין רחוק בתחבורה ציבורית
אבל אני יכולה לחיות עם 1 וחצי. או 2. או משהו. בקיצור, מי שבא ברוך הבא וזהו. כל השאר יהיו טובים וילמדו וכאלה. אבל שידעו שללמוד זה ממש לחלשים

LemonLimeLilach

New member
אז רכבת!

מודיעין לא רחוקה בתחבורה ציבורית
וזה חוסך לנו דיונים לאן ללכת, נלך לאחד הבתי קפה שבקניון כי הוא צמוד לרכבת.

Kill Bernard

New member
כן, אין בעיה, בגלל זה אמרתי שטוב!

אבל זה יותר רחוק פיזית, ויחד עם העובדה שאני רק אמורה לסיים ב-2, פלוס הזמן להגיע, 1 לא בדיוק הגיוני!
אני יכולה לצאת קצת לפני אבל לא יותר מידי.

o0Invisible0o

New member
ללמוד זה לחלשים.

תתחילי לעבוד מוקדם יותר ותצאי מוקדם יותר?
טוב, אני לא דואגת. את באה!!

למעלה