מפגש!

mamalala

New member
מפגש!

מחרתיים (יום שלישי) מפגש בשעה 13:30 (לפי מה שאני זוכר כי ליאורה לא יכלה להגיע ב12:30) על מקדש המפגשים- גג עזריאלי כמובן. שרשרו לפה:
מי שבא ו-
למי שלא בא (נקווה שלא יהיו כאלה)

kepit

New member
זה כן היה אמור להיות יום רביעי..!

ונראלי שאני בסוף לא אוכל לבוא
אין לי עם מי
תהנו לכם

kepit

New member
אבל אני יודעת שאם אני אבוא

אני לא אדע איך לבוא אליכם או משו כזה...

mamalala

New member
צודקת צודקת צודקת!

טיעיתי.. סליחה... היתי בטוח שה-22 זה יום שלישי.... זה ביום רביעי..... ובקשר למי ששאלה איך נבוא אליכם אפשר להחליף פלאפונים ובכל מקרה נפגשים על הגג...

kepit

New member
לאלא..

לא שאני לא מכירה את עזריאלי.. אני מכירה את עצמי מספיק טוב כדי לדעת שאני אסע סתם עד תל אביב ואני לא אבוא ואגיד לכם "היי אני סתיו"
טיפשת.. אם אני אמצא מישו שיבוא איתי אני בטוח באה.. ועכשיו נזכרתי שיש מצב שבכלל יום רביעי אני בירושלים אז בכלל.. אבל נראה אולי

mamalala

New member
אוקי תקשיבי...

אני הלכתי שנה שעברה שהייתי בכיתה ה' (תביני זה בן 11) למפגש ישראבלוג לבד בלי להכיר אפחד ופגשתי שמה אנשים.. ואני טיפוס שלא מתחבר כ"כ להרבה אנשים חדשים... וכאן הולכים להיות אנשים יותר גדולים שאת מכירה את רובם... אני מניח שאת מכירה פה את כולם כמו שאני מכיר פה את כולם.. דיברתי אולי שיחלה או שתיים במסנג'ר עם כמה אנשים פה וזהו.. אני מכיר פה דרך הפורום.. אז תבואי תגידי שלום אני סתיו ונתחיל להכיר וזה ותראי שבסוף היום כשתחזרי הביתצה תגידי איזה מזל שהקשבתי לאלעד החכם והחתתיך (סתם...חחח:p) שאמר לי לבוא למפגש! חחח יו הייתי חופר פה עוד קצת על כל מיני נושאים קשורים אבל כבר חפרתי יותר מדי

kepit

New member
אוקי תקשיב...

חח בדרך כלל אני לא ככה אני ממש אוהבת להכיר אנשים חדשים וכל זה.. אבל כמו שאני מכירה את עצמי אני לא אסע לבד לתל אביב לפגוש אנשים חדשים.. אז או שאני בירושלים אצל אחותי ביום רביעי.. או שאנילא ואני אמצא עם מי לבוא.. תודה אלעד החכם והחתיך(?)
אולי אני אבוא

נעמקה19

New member
אז ניתן להסיק שאין מפגש ../images/Emo3.gif

למרות שנורא נחמד לי בחברת עצמי XD

kepit

New member
חח חבל על הכסף של הנסיעה..

במקום ז את יכולה לבוא לב"ש לבקרני :] תהני לך בחברת עצמך :]]

למעלה