מפגש?

jast

New member
ראשון!!!

ב22.8 בתחנה מרכזית נפגש ומשם נתנחל לנו היכנשהו.. חשבתי שבראשון כי ניראה לי שהכי סבבה לכולם להגיע לפה ובלי קשר לעובדה שאני כמובן גרה פה.

פורה

New member
ראשון הכי מגעיל

בגלל שכל החיילים מפוצצים את התחבורה הציבורית אז נראה לי שכדאי להתחשב גם בזה..

ye ye

New member
יש לרמ"א סמינר בראשון מרכז שבוע הבא

אולי תבואו לבקר אותנו? P=

techno girl

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo198.gif../images/Emo71.gifמאז ומתמיד0__0

אממ... אני די בעד תל אביב כי זה פחות או יותר המרום שהכי פשוט להגיע אליו מהרבה מקומות בארץ...

jast

New member
מכל מקום יש אוטובוס לראשון..

והרבה מפה גם גרים בראשון.. וכמו שאיילת אמרה לרמ"א יש סמינר בראשון... ותל אביב זה כבר נמאס.

ye ye

New member
לא ביום של המפגש..

זאת סתם הייתה הודעה לא קשורה P= אני בהחלט מעדיפה תל אביב, מן הסתם!

חן

אני לא יודעת אם אני אבוא אם זה לא יהיה ב26 יחד עם המפגש של השכבה שלנו. או ב27 שאני עדיין בתל אביב. אבל אני לא הולכת להגיע לראשון. זה יותר כסף ואני באה מהצפון עם עוד אנשים שבאים מהצפון בטוח וזה יוצא לנו נורא יקר. אנחנו משלמים מספיק כדי להגיע לתל אביב, תעשו את המאמץ הקטן הזה ותגיעו לתל אביב גם. וחוץ מזה יש יותר מה לעשות בתל אביב.

המפגש ב26?];

מה בכלל הולך להיות שם? מאז שהם עברו לפורום החדש המעפן ביותר, אין לי שום קשר לכלום... [ויש עוד כמה דברים שבא לי להגיד פה, אבל אני אצנזר את עצמי.]

אין לי מושג

אין לי מושג מה הולך להיות שם וגם אני לא מתה על הפורום החדש כי אני לא מבינה בו כלום ומרגישה כאילו כלום לא קשור אחד לשני אבל נו. זא דמוקרטיה ואנחנו מיעוט. המפגש עבר ל26.8 בפארק הירקון. ואני כמעט בטוחה שהולכים להיות שם כל הלילה. תשאלי מישהו.

למעלה