מפגש

מפגש../images/Emo79.gif

טוב קיצר בשבילי היה יוםםםם אממממממממממממממממ עד 2 אחד הנוראים בחיי ומ2 אחד הכעפים אממ אוהבת אותכם מאוד ואני רוצה להגיד לכולם תודה שעשיתם לי טוב והצלחתם לגרום לי לחייך.. ולסיום אממ יצירה מיוחדת של פורום שרונה ודניאלה פיק "אז בוא אלי אלדד נחמד. שב אצלי על כף היד שב תנוח אל תרעד. אז בוא אלי אלדד נחמד. שב אצלי על כף היד שב תנוח אל תפחד."

dirty boots

New member
סיכום מפגש, 'טוב'? ../images/Emo6.gif

קמתי באיזה שמונה [ואז, כמובן, נימנמתי לאיזה שעה
], ואז, נועם העירה אותי בצורה שמנמנית וחצילית [
], ואז קרן התקשרה כדי להתעצבן על נועם שהיא לא העירה אותה גם כן. תודה, נועם.
אז הגעתי בערך ב11, ואחרי שעברתי את כל התור הארוך של הבדיקה הבטחונית ופגשתי מישהו שאני מכיר, עליתי לגג. אחרי קצת זמן, ראיתי את נועם, ואז, ירדנו למינוס 4, וכולם התחילו להגיע. אחרי זה עלינו וירדנו כמה פעמים, כשבדרך, נועם צחקה עליי שאכלתי ירקות מאודים
. בקיצור, היה כיף, וכמה מסרים לכולם
. א. קרן, פסיפלורה זה טעים.
ב. יעל, גנבת לי את הסמל של עזריאלי עם המעלית. את תיענשי. ג. אדם, התחפושת יפה.
ד. אלדד הבריז, וגם הוא יענש. ה. "למה מה קרה?!". היה כיף לגמרי
.

ואני לא מצאתי אתכם..

ואפילו התקשרתי לקרן, ועליתי לגג ואפחד לא שמע על המפגש של הפורום, והייתי במינוס 4 פעמיים ולא הייתם. ואח"כ ראיתי מישהי שאמרה שהכל נגמר.. טוב,לפחות הספקתי לראות המונמון אנשים וללכת לסנטר ולים ולחזור

dirty boots

New member
:/

חבל, אני לא ראיתי אותך, ועליתי וירדתי כמה פעמים.. נו טוב, שמח שנהנית

McBlack

New member
דיקטטורית../images/Emo2.gif זה שאת כחולה לא מקנה ל

ך את הזכות לצוות על אנשים לעשות כל מיני דברים כמו לשרשר נכון או לא לאכול בפה פתוח!!!!!!!!!
(
זה פה פתוח, ועוד מעט אני אלך לאכול. מה תעשי לי? הא?... הא????...
)

גסת רוח../images/Emo11.gif

מה נו זה לא אשמתי מה ככה אמרו לי שצריכים לדעת לשרשר וזה מה היא אוהבת שהפורום מסודר מה
ומאיה זה לא פה פתוח
בשביל לאכול אוכל.....
חוחו

'טוב' ינאי!../images/Emo194.gif

חחחחחחחח יא טנבל! הכובע של המכשפה נהרסססססססס!! ינאי פסיפלורה זה לא טעים! וינאי! אתה חמרן כןכן זה מה שאתה! ושמעת תתקשר אלי יא גס רוח שכמותך גם כן אתה חצוף מאז שנישנק את צוף

tamar brandy

New member
היי שקט! ../images/Emo163.gif"בוב"

פסיפלורה זה טעים
חוי ואני הזהרתי אותך שהילד סוטה!!!!

למעלה