מפגשD: מי יכול להגיע לת"א בשלישי?D:
P PerfectSP New member 21/6/09 #1 מפגש../images/Emo70.gifD: ../images/Emo190.gif מי יכול להגיע לת"א בשלישי?D:
ה ההולנדית המעופפת New member 21/6/09 #2 אממ S: ../images/Emo60.gif ז"ל אני יכולה לנסות אבל זה יהיה מקסימום עד ארבע XD כי ישלי חזרות מעצבנווווות לאיזה טקס סיום ח' מעצבן ואסור להבריז ._."
אממ S: ../images/Emo60.gif ז"ל אני יכולה לנסות אבל זה יהיה מקסימום עד ארבע XD כי ישלי חזרות מעצבנווווות לאיזה טקס סיום ח' מעצבן ואסור להבריז ._."
S SimpleSecondsToMc New member 22/6/09 #3 ../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif יש לי בית ספר >.< תגבור למצטיינים
A Aarieli New member 22/6/09 #4 ../images/Emo224.gifאני יכולה ... נראלי ..^^ רוב הסיכויים .. תגידו מתי,ואיפה .. D:
P PerfectSP New member 22/6/09 #5 יופי D: ../images/Emo190.gif אמממ...בסביבות אחת,בדר"כ נפגשים בעזריאלי ואז הולכים לסנטר D:
A Aarieli New member 22/6/09 #6 ../images/Emo224.gifיהיה לי יותר קל לפגוש אותך בסנטר. אין לי מושג איך מגיעים לעזריאלי XD
O OverAndOver New member 23/6/09 #11 אני מוכרת דברים!|כוכב| |במבה| שרשרת - 45 סיכות - כל אחת 6 ואולי עוד כמה דברים... מי שבא שיגיד אם הוא רוצה.
אני מוכרת דברים!|כוכב| |במבה| שרשרת - 45 סיכות - כל אחת 6 ואולי עוד כמה דברים... מי שבא שיגיד אם הוא רוצה.