מפגש

Pagra Baleben

New member
מפגש../images/Emo185.gif

ניסינו פעם בלי הצלחה, ולא יזיק לנו לנסות שוב ולא נלך לסרט כי אני חושבת שכולם כבר ראו אותו כמה פעמים וחוץ מזה, הוא לא כזה טוב אבל אנחנו יכולים להיפגש באיזשהוא פארק או משו אם יש פה אנשים שלאבא שלהם יש מועדון ענקי בתלאביב...אז להתחיל להתחנף
בינתיים כל אחד יכול להציע הצעה למקום אני מציעה שנלך לגני יהושוע, או לסופרלנד
עוד משו-אני רוצה לפתוח גלריה של תמונות של חברי הפורום, אז אתם מוזמנים כבר עכשיו להתחיל לשרשר לפה תמונות שלכם
זהו בהביי -
- ענבל

Pagra Baleben

New member
עוד משו../images/Emo185.gif

אנצה גם להפגש בצ´אט השבוע, אז תגידו באיזה ימים אתם יכולים ובאיזה שעות ונקבע ביחד

Silver Fox

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אה, ובקשר לצ´אט, לי לא אכפת, אני יכולה בכל זמן...

Silver Fox

New member
הממממממ... בעצם

מצטערת. הפרצוף הכועס זה סתם כי לפעמים מתחשק לי לשים אותו. מלבד זאת, היה לי יום די חרא
אז אל תתייחסי אלי.

Pagra Baleben

New member
תרגישי טוב../images/Emo140.gif ועוד משו לכולם

אנשים, מה קורה? למה אף אחד לא מגיב?

אממ...

לא נראה לי שיש כל כך הרבה אנשים בפורום שבאמת יכולים לקרוא... אבל אני לא יכול לבוא למפגש... ההורים שלי מפחדים מדי... סורי

Pagra Baleben

New member
באעסה../images/Emo10.gif../images/Emo185.gif

הייתי שולחת תמונה שלי, אבל אז הם היו מפחדים הרבה יותר

Silver Fox

New member
תודה ענבל. גם אצלי זה ככה

כלומר, מפגש - אני אפילו לא חושבת על זה. אני ממש לא רוצה להעליב, אבל אני לא כל-כך מכירה אתכם. כלומר, זה רק דרך הפורום, ובגלל שיש היום כל כך הרבה פושעים בעולם (מצטערת שאני מדברת ככה אבל זה המצב, מה לעשות
) אז הם מסתובבים גם באינטרנט. ותאמינו לי, אני לא רוצה לגלות שמישהו שחשבתי שהוא סתם ילד חבר פורום הוא בעצם איזה פושע בן 23
ובקשר לתמונה - אני לא יודעת אם אני אוכל לצרף, מאותה הסיבה. אני מצטערת, אבל זה המצב, ומוכרחים להיות זהירים.

Silver Fox

New member
מצטערת../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif

פשוט אני חושבת שלהורים שלי יש סיבה טובה לפחד.

למעלה