מפגש

FooK MI

New member
מפגש ../images/Emo124.gif

אלליי. פורום טורי צריך תעסוקה, עוד שניה מורידים לי את הראש בצ'אט
מפגש-ספטמבר. שרשרו את כל התאריכים עד ה-5 באוקטובר (סוף חופשת סוכות) שלא נוחים לכם. העדיפות היא עד ה-30 בספטמבר מסיבות השמורות במערכת, אבל ההנהלה זורמת. תאריכים שנפסלו מראש: 12-16 בספטמבר (ראש השנה), 21-22 בספטמבר (יום כיפור. וזה בכל מקרה שישי-שבת, אבל כתבתי כדי שלא תגידו לי אחר-כך "אבל למה לא כתבתתתתתתתת"), וה-26-27 בספטמבר (סוכות, אבל החלק הלא-שווה, כשאין אוטובוסים). כמובן שגם ימי שישי ושבת נפסלו, אבל תעשו משהו בעצמכם. :| [מי שכותב "הכל מתאים לי" משקר ולא מוזמן.]

shiray

New member
חחח לפחות אני לא אשקר...

אני ממש ממש ממש אעדיף ב26-29, אבל אני יודעת שזה לא ריאלי... גם ככה כולכם סובלים פה מהפסיכומטרי שלי, אז לתכנן את המפגש בול לימים האלה זה טו מאץ'... חוץ מזה, יש לי שיעורים ומבחנים ב17, 19, 20 וב24 ממש לא כדאי לכם לראות אותי, כי אני אהיה פקעת עצבים מטורפת... קיצר קשה לבנות עליי למפגש הזה, למרות שממש ממש ממש בא לי!!!

FooK MI

New member
אפשר גם אחרי ה-30, את יודעת ../images/Emo3.gif

אפילו יהיו לך כמה ימים להדחיק את הפסיכו'.

shiray

New member
וזאת עוד יותר סיבה

אין לי אפילו תמונה שלך בראש חוץ מזה שרצת כמו מטורפת לM&G (טוב, זה לגמרי מובן), ושאני רק זוכרת שאת יחסית נמוכה. זהו. קיצר אני צריכה לראות אותך לפני שאת מוכרת את נשמתך...

shiray

New member
אי אפשר... כי כמו פולניה טובה,

עברתי כבר 3 שלבים לאיזו עבודה, ויש לי רק עוד ראיון (למרות שהפחידו אותי לגביו... אמא) בשבוע הבא, ואם אני מתקבלת, הקורס הכשרה מתחיל ב30.... למרות שמצד שני, הוא בקריה חחח.

shiray

New member
עזבו. תורידו אותי מכל רשימה פוטנציאלית

(אלא אם כן זה יהיה ב26-29).... אין חייםםםםםםםםםםםםםםםםם

tomtom1989

New member
המפף.

בין ה-30.9 ל-3.10 לא טוב לי. כאילו, רק אחד מהם לא יהיה נוח לי. אבל אני עדיין לא יודע איזה מהם.
לא עזרתי הרבה, הא?

tomtom1989

New member
אוו ../images/Emo23.gif

חזרתי כבר לפני שלושה שבועות בערך, ואני עדיין בהתאוששות.

יו, פעם הכרתי מישהי בכינוי המפף

והיא היתה בוביק
איך הזכרת לי פתאום. |לאקשורה|

noosh

New member
טוב, אני לא יכולה ב:

10.9 (כי אני אלך לצייר
. אני מקווה) 17.9 - אולי נהיגה מונעת
20.9 - אולי נהיגה מונעת
24.9 - אולי נהגיה מונעת
1.10 - ציור ובכלל, עדיף כמה שפחות לתחילת אוקטובר, כי יש לי פרוקיט ממש גדול בעבודה וככל שאוקטובר יתקרב, אני אהיה יותר עסוקה.

רעוּת

New member
קוראים לזה רענון נהיגה ../images/Emo46.gif

נהיגה מונעת זה לעבריינים עם נקודות
לי אין נקודה אחת ואף לא עבירת תנועה אחת (שזה סוג של נס
)

shiray

New member
יאיי ככה אני יוצאת פחות משביתת שמחות חחח

אההה ותגידי, אחרי כמה זמן עם רשיון מקבלים את השטות הזאת??

רעוּת

New member
זה אחרי 3 שנים עם רשיון

אלא אם כן את עוד לא בת 21 ואז מחכים עד ליומולדת שלך ושולחים את זה מתנה ליומולדת

רעוּת

New member
מגניב יותר../images/Emo70.gif

ביטוח לאומי רק מפסיקים לתת לך כסף, משרד הרישוי גם שולחים אותך לקורס וגם לוקחים ממך כסף

למעלה