לי לא אכפת. אני בא בכל מקרה.
C Charmed by love New member 14/10/02 #62 יום שלישי הבא (לא מחר) ב-4 באיילון תעשו או בכותרת. בלי ביכיונים וכל זה כי ככה החלטנו אם ממש מעט באים אז נבדוק תאריך אחר.
יום שלישי הבא (לא מחר) ב-4 באיילון תעשו או בכותרת. בלי ביכיונים וכל זה כי ככה החלטנו אם ממש מעט באים אז נבדוק תאריך אחר.
C Charmed 4ever. New member 14/10/02 #64 אני מעדיפה יום רביעי... למרות החוג כי ביום שלישי תום לא יכול בכלל ולי יש פעולה בשבע וחצי... יום רביעי יש לי חוג עד ארבע... אבל הכי כיף זה להשאר בסוף... לא לבוא ראשונים.. לא יודעת.. לא ממש איכפת לי...
אני מעדיפה יום רביעי... למרות החוג כי ביום שלישי תום לא יכול בכלל ולי יש פעולה בשבע וחצי... יום רביעי יש לי חוג עד ארבע... אבל הכי כיף זה להשאר בסוף... לא לבוא ראשונים.. לא יודעת.. לא ממש איכפת לי...
S SaberTooth New member 15/10/02 #68 ארג... תחליטו כבר../images/Emo70.gif אז מתי המפגש לא הבנתי כלום מהשרשור הזה...
1 1Shir New member 15/10/02 #69 יום שלישי או רביעי עוד שבוע. תום צריך לברר אם הוא בכל זאת יכול ביום שלישי. אם לא, נראה לי שזה יהיה ברביעי. אני מגיעה! מה לעשות שאנשים לא מגיבים לשרשור הזה? מי שמגיע- שיכתוב!
יום שלישי או רביעי עוד שבוע. תום צריך לברר אם הוא בכל זאת יכול ביום שלישי. אם לא, נראה לי שזה יהיה ברביעי. אני מגיעה! מה לעשות שאנשים לא מגיבים לשרשור הזה? מי שמגיע- שיכתוב!
P p3 New member 15/10/02 #70 יש לי טיול שנתי... בימים שני-רביעי בשבוע הבא. אני גם ככה שונא טיולים שנתיים, ואם אני אדע שיש מפגש באותו הזמן זה יעשה לי עוד יותר רע. אבל מצד שני, אי אפשר להתחשב בכולם...
יש לי טיול שנתי... בימים שני-רביעי בשבוע הבא. אני גם ככה שונא טיולים שנתיים, ואם אני אדע שיש מפגש באותו הזמן זה יעשה לי עוד יותר רע. אבל מצד שני, אי אפשר להתחשב בכולם...
W Woogyman New member 16/10/02 #72 מממ... ../images/Emo110.gif היה מפגש בסוף? כי אני אישית לא עקבתי אחרי השרשור כבר מיום ראשון שעבר.