מפגש ש"ש הבא

מפגש ש"ש הבא../images/Emo124.gif

אני מצטער אם חלק ממכם תכננו משהו, או כן או לא, אבל מפגש ש"ש הקרוב יהיה שבת!!! השבת נקבעה לתאריך ה-3-4 לחודש פברואר(כנראה בירושלים).נא לשריין. כמו כן, אתם מוזמנים: א. לחשוב על שם לגרעין המתגבש ב. להעביר פעולה בשבת הזאת(רק להודיע מראש)- כל יוזמה תבורך ג. לשגע את החברים שלכם שיבואו ד. לעשות לי חיים קלים. אשמח לשיתוף פעולה. בתודה,גרעין פלאטו.

who is this

New member
סבבה לגמרי..

צר לי שלא יכולתי להגיע למפגש אתמול (יום שני) הייתי בחופשת מחלה.. אבל למפגש הזה אני אעשה את כל המאמצים להגיע.. ואור כפרה.. לא יקראו לגרעין גרעין גולני.. אנחנו מובחרים לא סתם.. אנחנו גרעין אל"פ!! (איכות ללא פשרות) חחחחחחח

לפני שאתם בוחרים שם...

אל תתפתו לבחור שם כל כך עמוק כמו שלי כל כך מהר. גרעין אל"פ או גרעין גולני, או כל משהו אחר... אלה שמות הגרעינים של בית"ר בשנים האחרונות מיום הקמתה: להגשמה מגל ומגן בני אצ"ל לירדן תגר הדר הכותל קדמה מזרחה עומר הבירה אספרסו גיא רז יעד א' יעד ב' עוז חרמש צור נתן צור נתן ב' שחזק מולדת תומר נחושתן תל-חי רהב שחר אופיר לגלעד פלג (ע"ש פלוגות הגיוס), בשנת ה-50 לבית"ר. שועלי שמשון (בית שמש) גרעין ירושלים לגלעד ב' גרעין בוגרי בי"ס חקלאיים. בני אצל פלאטו מצטער אם פספסתי משהו, פשוט הורדתי את זה מהאתר של בית"ר.

Oded Hashoded

New member
גם גרין אית"ן שחכת...

וסבבה ב"ה למפגש הבא אני יעשה הפתעה ויבוואאא

למעלה