מפגש שני

קרניjack

New member
מפגש שני../images/Emo88.gif

השירשור מוקדש לבני שרוצה שתעשו לו מפגש במקום ילדים, ולגיל שלא היה במפגש הקודם וכולם רוצים לראות אותו
שרשרו תאריכים לחודש אוגוסט שאתם בכלל לא יכולים בהם:)

יאייייי

פעם שעברה לא באתי אז אם יש עוד אחד זה יהיה ממש מגניב =)) ואני פנויה בכל התאריכים

מעולה!!!!!!!!!!!!!!!!!

וואי זה מעולה!!!!!!!!!!!!!!!מפגש קודם הייתי בהתחלה ואז הלכתי אז עכשיו זה אחלה.... טוב אני לא יכולה מה1-4 ו....ב10 וב26

mirrra

New member
אני יכולה כל יום

אבל תודיעו מראש שאני אגיד שאני לא יכולה לעבוד... אבל בעצם אני בכלל לא בטוחה שאני אוכל לבוא

Dorin555

New member
ישש הפעם אני אהייה אתכם../images/Emo13.gif

אממ מה22 עד ה26, ובטח יהיו עוד תאריכים אני שעדיין לאדעת

Blue Puding

New member
לא יכולה בין...

ה24-28 באוגוסט...אני בלונדון..צופה בהוםעה של סימפל פלאן..ועוד כמה...הרבה כמה...

Mazi Love Brian

New member
../images/Emo39.gifאתם עושים את זה בת"א?

הממ אני לא סגורה על זה אם אני אבוא אבל ינסה בכולופן כי אני גרה בחיפה
המ.. בכל מיקרה ב-8.8. וב-18.8 לא יכולה

Mazi Love Brian

New member
../images/Emo39.gifהמממ

נראה כבר..
לא מבטיחה כלום.. וגם אם אני אבואא.. אזז אני בקושי מכירה מיפה ילדים אני יהיה דיי רחוקה

קרניjack

New member
על הטענה של "לא להכיר אף אחד"

כבר דיברנו בשירשור אחר.... הרי המטרה של המפגש היא להכיר אנשים...*שורש פ.ג.ש* כה...?
את לא אמורה להכיר אף אחד

לינקנית

New member
לללללללללללאאאאאאאאאאאאאאא

לללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא הוא לא בא

למעלה