מפגש שלנו

מפגש שלנו../images/Emo88.gif

מתוכנן ל 16 לחודש. נא לשרשר כאן מי מגיעה! לגבי שעה אפשרי בצהריים - 14:00 . דרומית

מגיעה!

לא עניתם לי לגבי ההרכב: להגיע עם 2 בנותי? 1 טרנרית כמובן ו-2 מיוחדת אחרת (לא טרנרית)

adigen31

New member
מפגש

הי בנות מה שלומכן?איך עבר עליכן סופשבוע? מקווה שטוב בנוגע למפגש- אני מאוד אשתדל לבוא, מה שנקרא בלי נדר, אבל אני מקווה שהרבה בנןת יגיעו, אחרת זה סתם יהיה באסה בינתיים התרשמתי שאין מי יודע היענות=אני טועה? בכל מקרה שיהיה לכן ערב נעים

batyasher

New member
גם אנחנו באות

מאיה ואני גם נבוא. קבענו בפארק גני יהושוע? נכון? קחו בחשבון שהחניון שם יהיה מפוצץ בשעות האלה בגלל הלונה פארק. בכל מקרה שיריינו את התאריך ואנו נגיע למקום ובזמן שתקבעו. המשך יום מקסים בתיה

nuritco

New member
מחכה ומצפה

גם אני אגיע אם אני אקבל חופש מהעבודה (לא צריכה להיות בעיה). נורית

barbushi

New member
היי

בבקשה שלחו לי או לדרומית במסר מספרי טלפון בשביל שנוכל לדבר על מה כל אחת תביא (אוכל, שתיה). תודה.. מי עוד תגיע? בנות ?

barbushi

New member
לגבורה

בטח! תבואי עם הילדות ! כל האמהות- כל האמהות היקרות-תבואו עם הילדים ....יהיה ממש כיף לפגוש גם את הילדות!

1שרהפ

New member
אנחנו מאד נשתדל להגיע ../images/Emo9.gif

זה לא ככ תלוי בי אבל אנסה לעשות בכל אופן השתדלות בכל אופן רשמתי את התאריך שרה

מי שתגיע - בכייף

מי שלא יכולה - אולי בפעם הבאה. מה שכן , לקח קצת זמן עד שהוחלט על מפגש כזה אז כדאי בהחלט להגיע . לא ?...
אני אישית, אשמח להכיר כל אחת חדשה . אני גם חושבת שזה חשוב לנו ועוזר להכיר עוד נשים כמונו עם התסמונת. דרומית

nuritco

New member
הפיקניק! ../images/Emo21.gif

אני יכולה להכין פשטידת בשר טחון מעולה (בלי תחתית בצק בכלל!) שיש בתוכה גרעיני תירס, גרעיני חומוס, פטריות, תבלינים, אפשר רוטב פסטו, קמח מצה. אני רק אצטרך לדעת אם להכין מחבילת בשר טחון אחת או שתיים... אנא הודיעו לי עד ליום שישי הבא (13 לחודש) כדי שאוכל לקנות את המצרכים הדרושים. מחכה לראות את כולן!!! נורית

למעלה