מפגש, שוב -

Woogyman

New member
מפגש, שוב - ../images/Emo110.gif

השרשור הקודם מפוזר ומבולגן מדי, ואני בספק אם הוא יקפוץ. בכל מקרה - יום שישי, מפגש בעזריאלי. שמעתי שיש הרבה אנשים שיותר נוח להם לעשות מפגש באמצע השבוע (בגלל תחבורה ציבורית ודברים כאלה) - אז אפשר להקדים את המפגש ליום חמישי אחרי הצהריים (הבעיה היא, שוב, שזה יום ביצפר). תחליטו אתם - מה יותר נוח?

HuGo Hell

New member
יום חמישי. ../images/Emo1.gif

אין קשר לבי"ס. המפגש בצהריים/אחרי צהריים גם אם זה יהיה ביום שישי. והמפגשים לא עד 00:00 בלילה. הם עד מקסימום 22:00. וכל אחד יכול ללכת מתי שבא לו ולבוא מתי שבא לו.

Woogyman

New member
מקפיץ... ../images/Emo110.gif

תנסו להגיב קצת, זה יכול להיות נחמד, כי ללכת עם עצמי לעזריאלי אני יכול תמיד, אני רוצה שעוד אנשים יבואו. היום שיהיה לו רוב יהיה היום של המפגש.

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

אני מעדיף ביום חמישי, אם ביום שישי אין תחבורה ציבורית.

Woogyman

New member
טוב, כמו כל מפגש בזמן ../images/Emo110.gif

האחרון, נאלץ לדחות / לבטל גם את זה. יום חמישי אנשים לא יכולים, יום שישי אין תחבורה ציבורית עד מאוחר... לא מתאים בקיצור. בעע.

HuGo Hell

New member
יעל: נו באמת... ../images/Emo1.gif

כל הרעיון במפגשים כאלה שנפגשים בתאריך ומקום שלא ניתן הזזה. אין מצב שיקבע מפגש בשנת הלימודים וכולם יצליחו להגיע. אופיר:
.

Woogyman

New member
אבל אף אחד לא מצליח להגיע. ../images/Emo110.gif

יום שישי בבוקר, אגב, מי לא לומד? אפשר להתחיל את המפגש בבוקר, והאנשים שלומדים יצטרפו יותר מאוחר. אגב, אגרטל הזהב נדחה, אז אל תצפו לו במפגש. אבל עדיין יהיה כיף.

HuGo Hell

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo1.gif

אני לא לומד. אבל זה עדיין תלוי אם אחי או אחותי יוכלו לחזיר אותי בערב ועם אבא יסכים

Prue 4 u

New member
אמ... זה תלוי

איזה סרט... אם אני אוכל לבוא... אם תהיה לי הסעה... עם מיקה ו/או דנה יבואו איתי.... וגם אני ממש לא בעד עזריאלי!!!

King Of Kromags

New member
../images/Emo26.gifסיכום../images/Emo36.gif../images/Emo103.gif

יום שישי, עזריאלי, 10:00. אני מניח שמי שבא ברכבת ילך בסביבות שלוש - הרכבת האחרונה. למישהו יש התנגדות?

buffgirl

New member
כן! ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

זה ששלושה ילדים וחצי לא לומדים ביום שישי אומר שעושים את המפגש בבוקר.

Woogyman

New member
חצי מהפורום לא לומד ביום ../images/Emo110.gif

שישי, בתור התחלה. דבר שני - עדיף מפגש בבוקר עם שלושה וחצי אנשים מאשר מפגש בזמן אחר עם ילד אחר. חוץ מזה שכלום עדיין לא סגור, נראה כבר.

buffgirl

New member
עדיין. ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

אני לא חושבתשזה פייר לעשות מפגש שידוע מראש שהחצי השני של הפורום, שכן לומד בימי שישי, לא יוכל לבוא. אם זה היה משהו אחר, אז בסדר. אבל אני לא חושבת שצריך לעשות מפגש בשעות בית ספר. אבל זאת רק' דעתי, תעשו מה בראש שלכם.

The Pink Dragon

New member
../images/Emo35.gif

לא בטוח בכלל שיתנו לי ללכת למפגש, אבל אם כן, אין בעיה. אני לא לומדת בשישי!!!

Prue 4 u

New member
על הבוקר??

נה אה... יש לימודים!! ואני מסיימת ב-1, ואני צריכה להיות בבית!, ויהיו כאלו שיילכו בשלוש? לא כלכך נראה לי העניין

למעלה