מפגש קבוצתי.נא לשים לב.

ronen693

New member
מפגש קבוצתי.נא לשים לב.

חברים יקרים שלום רב.
בחודש הבא יתקיים מפגש קבוצתי להומואים דתיים/חילוניים....המפגש יתקיים בעיר מודיעין(פרטים יבואו בהמשך)
מטרת המפגש היא לדבר על הפיתרון של להתחתן עם לסבית(האם זהו הפתרון שלנו או לא?איך אפשר לממש את החלום הזה?וכו)
מי שתעביר את המפגש הזה היא בחורה בשם שרון שפועלת רבות בתחום החינוך והייעוץ...שרון נפשת עם המון לסביות והומואים בגילאים שלנו(20-40)....

אולי נוכל לפתוח מאגר שידוכים בין הומואים ללסביות בגילאים הללו....(היא לא מבטיחה כלום אלא רק לנסות לראות האם הלסביות שהיא נפגשת איתן גם בכיוון הזה)

חשוב לציין כל אחד והבחירה שלו....אף אחד לא נגד אף אחד אלא בדיוק להפך...כל אחד מבין ומקבל את הבחירות של השני...

מי שמעוניין ורוצה מוזמן לשלוח מייל אישי למייל הזה [email protected] ויחזרו אליו עם הפרטים לגבי המפגש....
חשוב לציין ששרון תבקש ממכם עלות סמלית על המפגש הזה היות והוא נעשה בביתה ומזמנה..העלות תהיה כ30-40 ש"ח ככה היא ביקשה..

יום טוב.
אל תשכחו לבוא עם חיוך.......

datibalev

New member
מישהו יכול לייעץ לי בעניין כי אני די מתלבט

אני מניח שזה אנונימי וכל זה. אבל אני די עמוק בארון ככה שאני לא מרגיש בטוח לגבי זה בכלל.

מצד שני זה בדיוק מה שאני מחפש כרגע והשאלה הכי בוערת אצלי.

ככה אני אוכל להחליט האם ללכת על זה או להמשיך לנסות לשנות את עצמי ולחפש בחורה שאמשך אליה

עד עכשיו לא ממש פניתי לחברי הפורום, אז כל מי שיוכל בבקשה לומר מה נראה לו שכדאי לעשות...

ronen693

New member
שלוםם לך חבר יקר...

אני והמון אנשים נמצאים במצב ממש כמו שלך!!!גם אני די עמוק בארון ואין לי שום עניין לצאת ממנו וזה לא חלילה מתוך שנאה או הומופוביות,זה פשוט לא אני!!!אני בחור דתי ואני בוחר ללכת לפי הדת...נפגשתי עם המון אנשים שמבינים בעניין הזה וישנם סיפורים ממש מרגשים של אנשים שהתחתנו עם לסביות וחיים כמו כולם..האם אתה חושב שאתה גם נמשך לנשים?אם כן תפתח את הנטייה הזאת....
אם תרצה לבוא למפגש ולדבר על זה שלח פרטים למייל [email protected] אתה מוזמן להביא איתך עוד אנשים

פורטי40

New member
אני מכיר אישית כמה אנשים שהתחתנו עם לסביות

כולם עכשיו בשנות ה 60 לחייהם.
1. זוג הומואים וזוג לסביות שגרו ביחד בבית גדול, וגידלו שלושה ילדים. הילדים סטרייטים, נשואים עכשיו ועובדים במקצועות מכובדים, ההורים נפרדו וכל אחד גר לחוד. לאחר כמה שנים שתי הנשים נפטרו.
2. גבר שהתחתן עם לסבית, אבל בסוף עשה ילד לא עם הלסבית, אלא עם אשה סטרייטית, מחוץ לנישואין. כולם חיים לחוד, והם גידלו את הילדים כזוג גרוש. עדיין יש בן אחד מתחת לגיל 20. כולם ביחסים טובים, ונפגשים בארועים משפחתיים ובחגים.
3. גבר שפרסם מודעה "הומו מחפש לסבית לצורך כיסוי הדדי". הוא היה בשירות מילואים בסיני, כשקבל תשובה. הוא התחתן איתה והוליד שני ילדים. היא המשיך בקשר עם נשים, אבל אסרה עליו ליצור קשר עם גברים! בסוף הם נפרדו, וגידלו את הילדים כזוג גרוש. אחד הילדים, למרבה הטרגדיה, התאבד. השאיר פתק.

אולי אצל הומואים ולסביות דתיים זה שונה, טוב יותר. אולי עכשיו, במאה ה21 האפשרויות רבות יותר להגיע לאושר גם בתצורה משפחתית כזאת.

אגב: יציאה מהארון היא לא צעד יחיד, אלא אבולוציה שנמשכת במשך שנים ארוכות. אני בטוח שסיפרת לפחות לאדם אחד שאתה הומו (גם לנו פה). אז הנה ! יצאת מהארון

datibalev

New member
אפשר להגיד שהארון רחב יותר מאשר היה פעם

הגלל הסביבה המקוונת והאנונימיות שיש באינטרנט , אפשר כיום להיפגש עם דעות של אנשים אחרים, מבלי לחשוף את עצמך ולצאת מהארון.

נראה לי שאם סיפרת למישהו אחד זה די דומה, כי זה לא פורסם ויצא לרשות הרבים. פשוט נתת למישהו להציץ לארון שלך, אבל לא יצאת ממנו, לא כן?

אני מניח שככל שהחברה נעשית פתוחה יותר יש בזה אולי צד שלילי לפי מי שחושב שאסור לממש את הנטייה ההומולסבית באופן מוצהר.

אני מצד שני יש בכך ייתרון כאשר אתה מחפש בת זוג לחיים, יש יותר מודעות לכך שהמצב אינו דיכוטומי, ופחות הומופוביה. אם כי אני מעריך שהדרך עוד ארוכה...

avitano

New member
מצטער אבל כל מה שכתבת מצביע על

הומופוביה עצמית

מקווה בשבילך שיהיה לך רק טוב כמובן

datibalev

New member
אני הומופוב גאה

להגיד שיש כאן הומוםוביה עצמית זה פשוט דלגיטימציה למישהו אחר שמגדיר את עצמו הומו, אבל יש לו בעיה עם זה.

ronen693

New member
המפגש המדובר...

בס"ד

אחים יקרים שלום רב.....

תזכורת לגבי המפגש הקבוצתי...

המעוניינים נא לשלוח מייל למייל הזה [email protected]

תבואו יהיה כיףףףףף

למעלה