מפגש צוללים יבש

מפגש צוללים יבש

בתאריך הרביעי לתשיעי ( יום ג´ ) בשעה חמש וחצי , יערך מפגש צוללים בברכית השחיה בישוב עומר . במהלך המפגש ירצא יובל זיו בנושאים הבאים : 1. קורס הצלה ועזרה לצולל במצוקה - חשיבותו ומתקונתו . 2. דקומפרסיה ונייטרוקס - כיצד ניתן להקטין סיכונים בצלילה ולהגביר את ההנאה . כמו כן יערך דיון פתוח , שאלות ותשובות . חוץ מזה זו הזדמנות טובה למפגש יבש ולהכרות עם צוללים אחרים וכמובן שיהיה כיבוד קל . המפגש הנו בחסות מועדון הצלילה רון דיוורס מבאר שבע , SSI ישראל ומועדון כפרי עומר וזוהי הזדמנות טובה לצוללים תושבי הנגב להיפגש ולהרחיב את הידע . כמובן שכל חברי הפורום וצוללים מכל הארץ מוזמנים . בעיקר מפני שנראה כי הנושאים להרצאות נראים כאילו נבחרו לאחר סקירת הפורום . הא כן , כמובן שהכניסה חינם וכמובן שמוזמנים גם כאלה שעדיין לא צוללים אז להתראות בעומר . שלומי

שלומי תבורך

אכן נושאי המפגש חשובים אך לטובת הצפוניים הייתי ממליץ על שעת המפגש מאוחרת יותר אולי בסביבות השעה 19:00. בטוח אני כי שעה זו מוקדמת גם עבור המקומיים. יום טוב קיסר הדור

tzachia

New member
מצטרף לבקשה. בשבילי אפילו 20:00

יהיה יותר טוב. תודה, צחי

הנקאי

New member
יוזמה ברוכה! אבל... ../images/Emo39.gif ../images/Emo19.gif

כדי להסיר ספק נבהיר שזה לא מפגש יבש של הפורום, ואני מבין שהוא גם בחסות מסחרית, אבל אין בכך כדי לגרוע דבר. מקווה שיגיעו רבים מחברי הפורום ואז אולי זה כן יהפוך למפגש שלנו... גם אני אשתדל להגיע, אני בין כה במילואים בדרום אבל מצטרף לבקשה לאחר את המפגש לטובת הצפוניים וכל השאר (מכיר גם חברי/ות פורום דרומיים שגומרים לעבוד מאוחר..). לאחר שייקבע מועד סופי כדאי לשרשר השתתפות של חברי הפורום. אבי ע

גרזנית

New member
סוף סוף מפגש בדרום ../images/Emo45.gif

שלומי, אשמח לעזור באירגון, ואף לפרסם אצלנו (צור קשר אם אתם מעוניינים) אבל, השעה נורא מוקדמת, אפילו אני לא יכולה להגיע בשעה כזו להרצאה נראה לי ששעה 20 וצפונה זה קצת יותר סביר, נא בדוק את העיניין תודה

לגרזנית ולשאר חברי הפורום

אכן הדרישה לדחות את שעת המפגש במקום ולכן המפגש יחל בשעה 18:45 לצערי אין אפשרות להתחיל את המפגש מאוחר יותר עקב שיקולים אובייקטיבים בכל מקרה אני מקווה שזו שעה יותר סבירה ושכל מי שמעונין יוכל להגיע ולשמוע את ההרצאות במלואן . המפגש נקבע ביום חול בכדי לאפשר גם לשומרי המסורת להגיע וזה יצר מגבלת זמן קטנה מול שעות פעילות הבריכה בעומר ומגבלות נוספות , בכל מקרה ,זו הזדמנות מאוד טובה להיפגש במיוחד לתושבי הדרום ולאלו שעושים מילואים בדרום
מה עוד שלמפגש נבחרו הרצאות מענינות במיוחד והן מועברות ע"י יובל זיו . בכל מקרה אני מקווה שכל מי שמעוניין יעשה מאמץ קטן ויגיע לפחות עד השעה 19:00 , ממש חבל לפספס . לגרזנית היקרה בטח שכדאי לפרסם אצלכם בכל מקרה צרי איתי קשר ( שלחתי לך מס´ טלפון במייל ) . להתראות במפגש שלומי

pilovich shahaf

New member
שלומי פלינצקי שלום- ../images/Emo40.gifאת דעתי ../images/Emo45.gif

על מנת להסיר כל ספק וכל שיקול זר ומוזר, פרט להבעת דעתי והצגת העובדות מנקודת ראותי, "אני בעד כל מיפגש,כנס,השתלמות בכל צורה, בכל מקום ובכל מיסגרת" !! הנקודות שמפריעות לי ואולי אני טועה, ולכן אני משתף אותכם בהיתלבטויות שלי לגבי המיפגש הזה, והן: "באמצעות פורומינו החזק והמכובד" 1. מד"ר יובל זיו מנכ"ל SSI ובעל מועדון "קורל סי" באילת, ובאמצעות רון דייברס-מועדון צלילה בבאר שבע ובאמצעות מר שלומי פלינצקי חברנו המכובד בפורום בכלל ואיש מיקצוע לעילא ועילא. 2. מר שלומי פלינצקי צולל ותיק מבאי ביתו של מועדון "מרינה דייברס" באילת בכלל וחברו של מנהל המועדון מדריך צלילה גור צור. 3. מדריך צלילה גור צור-SSI ומנהל מועדון הצלילה "מרינה דייברס", השייך ל"רשת צוללי הריף" גם מארגן בשם עמותת המועדונים באילת "תחרות צילום" בחג הסוכות. 4. שלומי פלינצקי דיווח מעל גבי הפורום לא מזמן את הצלילה הטכנית המיוחדת "לאולטרה דג" בחוף הרצליה, ששם נעברו 2 עברות חמורות: א. עברו את גבול העומק המותר 42 מטר...... ל-48 מטר. ב. הסירה הושארה ללא אדם על הסירה-משיט, על פי חוק/תקנה של מינהל הספנות במהלך הצלילה. ג. הוגש/ה מיכתב/תלונה רשמית לבדיקת הנושא ואכן הנושא עדיין בבדיקה אחד מתוך מיכלול נושאים שנימצאים על השולחן. ד. שלומי פלינצקי עד היום מחכה כמו כולנו לתגובתו והסברו של יוני אלון מרשות הצלילה. 5. יובל זיו מנכ"ל SSI ובעל מועדון "קורל סי"-שב-3.8.01 אירעה תאונת צלילה של צולל שהשכיר ציוד במועדונו-כוכב 1 והומלץ לו ללכת לצלול בסטי"ל יחד עם חברו 2 כוכבים, והצולל י.ז הגיע בכוחות עצמו [יחד עם חברו] למועדון,דיווח ולאחר זמן קצר הבחין בסימנים של TIPE-2ל ומיד הלך לבית החולים וניזקק לטיפול בתא לחץ.....!! 6. נישלח מיכתב רשמי למנכ"ל רשות הצלילה ביום ג´ מספר ימם מאוח יותר, לבדיקת הנקודות והן:- א. מדוע לא ניתן לצוללים בכלל ולצולל י.ז בפרט, על ידי המועדון-"קורל סי" לנשום מיד חמצן 100%?? [כמו שאנו מלמדים,המדובר לומדים ובטח "יובל זיו" ידבר על זה במיפגש] ב. מדוע לא נילקח הציוד צלילה לבדיקה מעבדתית, כמו שנהוג בכל תאונה בכלל ותאונת צלילה בפרט?? [ראה ערך "דו"ח ועדת דודו שיק"-פרק תחקירים ותאונות אוגוסט 1998 , ומסקנות "ועדת דקל"-אפריל 1998]. ג. מדוע לא דווח לרשות הצלילה על התאונת צלילה הנ"ל על ידי בעל המועדון כמיתחייב?? ד. מדוע התאונה הגיעה לידיעת מנכ"ל רשות הצלילה רק ביום ג´-ארבעה ימים לאחר מכן?? [ולמרות שאני יודע שיוני אלון ידע מהתאונה דרך הפורום שלנו, כי אני כבר פירסמתי זאת ביום שישי בערב-יום התאונה.] 6. והדבר הכי חשוב שאני חושף היום זה-"הקשר הבלתי מעורער של יוני אלון ויובל זיו....." מאז התאונה הטרגית של "יגאל מלניק" ז"ל בבלו הול שבסיני, שבעקבותיה יוני אלון הגיש נגדי תלונה במישטרה והוא ביטל אותה על הסף-הוראה מגבוה, שאת סיפורה אביא בהמשך. אלו הנקודות/עובדות שרציתי לשתף אותכם כחברי הפורום, שלפחות תהיו מודעים לכל העובדות. אין חדש תחת ..............
מבחן התוצאה. פילוביץ שחף.

lizard

New member
פ"ש אני לא מבין אותך.

אני מעריך את ההתלהבות והעוצמה שאתה מפגין בדאגתך לנושא הצלילה. אבל בחייך, איפה שלומי אמור לפרסם את העניין אם לא פה ? בפורום פירסינג וקעקועים אולי ? 1. יש למה ששלומי פרסם נגיעה לקהילת הצוללים. 2. למיטב הבנתי זה בכלל בחינם. 3. זה נושא חשוב. 4. מאחר והאנשים שמבינים בצלילה בארץ עוסקים בתחום אז למה אתה מצפה ? אז הם מד"רים,אז יש להם מועדון. זה לא אומר כלום, רק שיש להם נסיון. אל תצעק אש על כל דבר הכי קטן.

לחלוטין לא הבנתי מה הקשר

בין המפגש המבורך הזה ששלומי מארגן לבין כל הסיפורים בהודעה.

רגע רגע , בואו נעשה סדר

שלומי לא מארגן כלום אלה רק השליח שמוסר את ההודעה . את המפגש מארגן רון כהן ממועדון רון דיוורס בבאר שבע יחד עם SSI ישראל . בדרך כלל הורגים את השליח , אני שמח שהפעם מברכים אותו
בכל מיקרה הקרדיט פה בטוח שלא מגיע לי . אולי בעתיד גם אני אארגן משהו , דווקא חשבתי על הרצאה בנושא קונפיגורצית ציוד עפ"י DIR ואולי אפילו הרצאה על תאורית דקומפרסיה וכיצד בונים טבלאות צלילה . שלומי

javierg

New member
../images/Emo45.gif אם תעשה הרצאה על DIR

ועל תאוריית דקומפרסיה זה יהיה ממש נחמד. אני מקווה שזה יהיה גם נגיש לחברים מהצפון... נ.ב. קיבלת את הספר של בולמן?

הספר של בולמן

עדיין לא קיים במלאי ( גם לא משומש ) , דרך אגב , ביררתי בקשר לספר השני של בולמן , מתברר שתהליך התרגום לאנגלית בעיצומו . בינתיים אפשר להזמין את הספר הראשון על DIR DIVING והוא גם לא יקר . כנס לאתר של GUE אם אתה מעוניין להזמין . בקשר לסרט על ה SEND TIGER SHARK בצפון קרולינה , כמו שגרג אמר לא נראה לי שיש כאן בעיה , אשמח אם תוכל לפרסם קטעי וידאו להורדה בפורום , אני כנראה יורד לאילת השבת , אם אתה שם צור קשר במייל . שלומי

lizard

New member
לכל מי שלא יהיו

יש סיכוי להקליט את ההרצאות בווידאו ? תודה מיכה

לסיכום הזמנים

לא הבנתי בסוף מתי המפגש היבש בעומר אשמח לקבל תאריך + שעה קיסר הדור

גרזנית

New member
מפגש יבש בעומר ../images/Emo15.gif

כמו ששלומי הודיע יום ג 4 לספטמבר בשעה 18:45 בבריכה בעומר אשר בנגב לאילו אשר אינם ממונעים ומעוניינים להגיע אנא שרשרו וננסה לארגן טרמפים דרך אלו שמגיעים המפגש אמור להסתיים בשעה 22 ומי שמעוניין להמשיכו מוזמן אלי לדשא רק תודיעו קודם, אתם יודעים: העוגות... בברכה

תודה לגרזנית על היוזמה

ועל ההזמנה . אם יש מפגש אצלך בדשא אני מגיע ולו רק בכדי לטעום מהעוגות המפורסמות שלך שלומי

למעלה