אאא.. שאלה.. גמני אמורה לבוא? (כי אני חדשה והכל...) ואני לא אעלב אם תגידו שלא... זה סבבה :)
L Leeloo 64 New member 9/4/05 #14 אאא.. שאלה.. גמני אמורה לבוא? (כי אני חדשה והכל...) ואני לא אעלב אם תגידו שלא... זה סבבה
O O L g i T New member 10/4/05 #46 כי חברה שלי אמרה.... ציטוט: "חול המועד זה מה-23 לאפריל עד ה-5 למאי- קיצור לפי מה שאמרו לי בחול המועד הקניונים סגורים." אני לא יודעת, לא זכור לי שהייתי בקניון בתאריכים האלה..
כי חברה שלי אמרה.... ציטוט: "חול המועד זה מה-23 לאפריל עד ה-5 למאי- קיצור לפי מה שאמרו לי בחול המועד הקניונים סגורים." אני לא יודעת, לא זכור לי שהייתי בקניון בתאריכים האלה..
O O L g i T New member 10/4/05 #47 ועכשיו גם שאלתי חברה אחרת שלי והיא שאלה את אמא שלה אם היא עובדת ב-25 (אמא שלה עובדת בבנק) והיא אמרה שלא
ועכשיו גם שאלתי חברה אחרת שלי והיא שאלה את אמא שלה אם היא עובדת ב-25 (אמא שלה עובדת בבנק) והיא אמרה שלא
N NiKi†a New member 10/4/05 #48 בלע...באמת? קיי לא משנה, זה לא אמור להשפיע על המפגש. חוץ מזה שרותם הודיעה לי שיש גן מגניב ליד עזריאלי, ורוב הסיכויים שנלך לבקר אותו [:
בלע...באמת? קיי לא משנה, זה לא אמור להשפיע על המפגש. חוץ מזה שרותם הודיעה לי שיש גן מגניב ליד עזריאלי, ורוב הסיכויים שנלך לבקר אותו [:
O O L g i T New member 10/4/05 #49 אבל אם אף אחד לא עובד, אז בטח גם הרכבות והאוטובוסים לא... איך נגיע?
O O L g i T New member 10/4/05 #50 תגידו, בא לכם לחשוב על פיתרונות? אני כל כך כל כך כל כך רוצה את המפגש הזה!
L Lost Anni New member 10/4/05 #51 לולה.. ../images/Emo99.gif תחבורה ציבורית כן עובדת.. ואין לי מושג מה אני עושה פה אז אל צ'אלי...
O O L g i T New member 10/4/05 #52 אנני ../images/Emo99.gif כןןןןןןן???? ישששש יששש יששש למה, תשארי... מיוז אחלה להקה
L Lost Anni New member 10/4/05 #55 יאפ זו אני.. ../images/Emo3.gif החלטתי לבקר פה בשעת צוהוריים ערפילית..