מפגש פסח

NiKi†a

New member
מפגש פסח../images/Emo161.gif

ממ כן, התאריך שנקבע הוא 25.4. רובכם הסכמתם עליו..יש כאלה שלא מסכימים? מישו שיצעק לי objection? לא? יופי [: ממ המפגש יערך בעזריאלי. עכשיו השעה, חשבתי על שלוש-שלוש וחצי ...זה פסדר מבחינתכם? פשוט בבוקר אני לא יכולה להגיע. אם אתם רוצים יותר מאוחר אז גם אין בעיה, למרות שנראה לי שתעדיפו בצהריים
אז תשרשרו לפה אם אתם באים, ומה השעה שאתם מעדיפים. טנקס [=

FreeLanceR2

New member
סבבה מבחינתי

השעה בסדר לי,אבל זה תלוי בהשלמות בבית ספר,בטח זה לא יהיה עד שעה כזאת אז סבבה אני באה

Just Yula

New member
מצוין ../images/Emo6.gif

אני באה :] אלא אם כן ההורים שלי יחליטו לעשות לי בעיות ברגע האחרון...:S:S נקווה שלא

Keenan RiP

New member
אין-לי-מושג

חח הנה שירנסקי באתי לפורום, כי ביקשת:] נראה מה אני עושה בכלל בפסח.. ואני אדבר איתך

tony16 yy y

New member
../images/Emo45.gif תאריך מצוין....

אני באה אבל זה תלוי בתעודה שלי....
(זאת אולגה(למקרה ששכחתם שאני קיימת C A R I S M A)... מהבית של טוני.....

dirty boots

New member
אני בא :]

אולי תכיני איזה משהו? (מוהאהא) "פורומיוז- היחידים שסוגדים לגבר שהוא גם כוסית" P: אם ההורים לא יעשו בעיות והכל יסתדר, אני בא :]

O L g i T

New member
אממ

אני לא יכולה לבוא בסוף
סתם... מתיחת 8 באפריל אני באה, והשעה אחלה! אממ.. תגידו, בא לכם לעשות שירשור בקשות למפגש? אתם יודעים למה אני מתכוונת נכון?

O L g i T

New member
חיחיחי

התכוונתי לזה: (תתכוננו להרבה סיבוכים כי אני לא בנאדם שיודע להסביר טוב) למשל... אם יש איזה שרשרת שאת ממש רוצה ולא מוצאת ואני אומרת לך שמוכרים אותה ליד הבית שלי, אז את אומרת שאני אקנה לך ואת תחזירי לי כספונה במפגש, או למשלללל... איזשהי הופעה של מיוז שמישהו הוריד וצרב על דיסק ואני מבקשת ממנו שיצרוב לי גם ויביא לי במפגש ו... כל מיני החלפות ודברים כאלה.. קפיש?

O L g i T

New member
עדיין לא, לא היה לי זמן..

אל תדאגי, אני אביא לך אותה במפגש. אני אקנה לפני זה, ואם לא תהיה או משהו אני אתן לך את שלי גם ככה אני כמעט לא הולכת איתה כבר

O L g i T

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

חמודה
שרשרת של סמל החיים אני אנסה לחפש תמונה כי פירמטו לי את המחשב והכל נמחק

NiKi†a

New member
ואוו היא יפה =]

ואני מכירה אותה..ראיתי אותה אצל כמה בנות. אני אשאר לי עם השרשרת אורפנדלנד שילי ^_^

Franz Ferdinand

New member
Orphaned Land

זו להקת מטאל-מזרחי ישראלית. נשמע מוזר, לא? אתמול הייתי בשברולט (אל תשאלו למה...) ושמו "נורה, אל נורה". זה היה כל כך לא קשור!!!

O L g i T

New member
שטויות..

פשוט תגידי שאת לא רוצה משומשת.. חחח סתאאאאאםםםם
זה בסדר אני לא שמה אותה בכלל אני רק מקווה שהן לא ניגמרו בחנות או משהו... אממ אורטל את גם רוצה כזאת

למעלה