מפגש פסגה

babe10

New member
מפגש פסגה

עבדנו יחד לפני 8 שנים. אני מהרגע הראשון רציתי אותו. הוא, מסתבר בדיעבד, גם. כל נסיונות החיזור שלי נענו בדחייה חד משמעית כשהעינים שלו אומרות אחרת. בלבל אותי ברמות שלא יתוארו. עבדתי על עצמי ולאט לאט הצלחתי להוציא לי אותו מהראש. זה לא היה קל. כיומיים אחרי שעזבתי את העבודה ההיא, קיבלתי ממנו טלפון. שהוא רוצה שנשאר בקשר, שיחות נפש זרמו לכל הכוונים, אבל אני - עדיין פגועה מזה שלא רצה אותי - לא ממש שיתפתי פעולה והגבתי בעיקר בציניות. כל נסיון שלו ליזום פגישה ביננו נדחה על ידי "כי הוא לא רצה אותי כשאני רציתי", ועדיין קשה לי להתמודד פנים מול פנים עם זה שאמר לי לא (הוא היה הבחור הראשון שממש העזתי להתחיל אתו וסירב לי) בשיחות הבאות אחרי שנתיים בערך - אזרתי אומץ ושאלתי - מה קרה שעכשיו אחרי כל כך הרבה זמן פתאום הוא רוצה להפגש. מה קרה שהוא כל כך רוצה לשמר את הקשר. הוא טען שיש לו חוק בל יעבור - לעולם הוא לא מערב ביזנס ופלז´ר. לעולם הוא לא יצא עם מישהי שהוא עובד אתה. חוק בל יעבור. ולכן הוא די שמח כשעזבתי את העבודה והתקשר יומיים אחרי שעזבתי. אני עוד יותר פגועה מהמשחק המטופש הזה, ועדיין מסרבת לשכוח את תחושת הפגיעה כשהוא לא רצה אותי - דוחה אותו כל פעם. מדברים, נפתחים, מתקרבים ומשאירים את זה ככה באויר. לא נפגשים. 8 שנים!!! רק שיחות טלפון. כשהוא שומע על כל החברים שלי, אני שומעת על החברות שלו. לשנינו קשרים לא מצליחים. הערת ביניים - כשעבדנו יחד - הוא כל הזמן היה מסתכל עליי במבטים מיוחדים. מסמיק ומתפתל כשאני עוברת. וזה פשוט הטריף לי את המח איך זה שאני רואה שאתה רוצה ואתה טוען שלא. מה? איבדתי את חוש השיפוט שלי עד כדי כך? מסתבר שלא. שהוא כן רצה. אבל בגלל שעבדנו יחד הוא פשוט השתיק את הרצונות שלו. הדחיק אותם. אבל לי עדיין קשה להרגיש נחשקת, מחוזרת, רצויה על ידי אדם שפעם אמר לי לא. ולמה אני בכלל מבלבלת לכם את המח בעניין שלו? ובכן - כבר כמה ימים שהוא פשוט לא יוצא לי מהראש. פשוט לא מפסיקה לחשוב עליו ועלינו ועל מה היה קורה אם ואילו וכו´. הבחור עוד מעט בן 40 ועדיין רווק. לשמחתי. אולי. הרמתי לו טלפון השבוע. שיחה שהתמשכה כשלוש שעות הובילה לזה שבסוף השבוע הזה נפגש. ואני בהיסטריה. לא ראינו אחד את השנייה כמעט שמונה שנים. פעם אחת נפגשנו במשרד שלו כשהיה לי משהו באותו בנין שהוא עובד בו. וגם זה היה לפני 6 שנים. אני אולי השתניתי. הוא אולי השתנה. המתח. הציפיה. שני אנשים שמחכים 8 שנים לפגישה - זו לדעתי כרוניקה של מוות ידוע מראש. כל כך הרבה ציפיות וחלומות ותכנונים. מצד שני יכול להיות שהוא זה שאני צריכה להיות אתו ואני זו שלו. כי אחרת למה אנחנו משמרים את הקשר כל כל הרבה זמן. מצד שני אם זה לא יהיה זה זה יהיה משברון מסויים כי החלום יתנפץ לו לרסיסים מול העיניים. כי עד היום כל פעם שקצת רע לי שקצת עצוב לי שקצת לא בטוח לי לגבי קשרים, עבודה, לגבי הכל אני מתקשרת אליו ומרגישה בבית. מרגישה חום. נעים. מוכר. קרוב. למרות שהקשר הוא טלפוני. ואם זה לא יהיה זה - אני פוחדת שהכל יעלם. שאני אאבד אותו לגמרי. לא יודעת מה לעשות. השתפנתי מספיק לאורך השנים. רוצה לתת לקשר הזה צ´אנס אמיתי סופסוף. ומתה מפחד. תגובות? עצות?

וואוו

נשמע לי יותר כמו חלום שיתגשם. ברור שזה מפחיד. אבל בשביל הצלחות גדולות צריך לקחת סיכונים גדולים. מי שלא מנסה לא מצליח. או כמו שנתי אומרת, לא מצטערים על מה שעושים, מצטערים על מה שלא עושים... המון בהצלחה. המון.

principeza

New member
לכי על זה!!../images/Emo50.gif

תכלי על זה כי אם לא תנסי לעולם לא תדעי!!!! חיכית 8 שנים ועכשיו ההזדמנות שלך . בהצלחה!!!

חשבתי על עוד משהו

על יותר טוב כלום מכמעט (הוצא מהקשרו), את חוששת בין השאר מלאבד חבר טוב. אבל חבר טוב נמצא שם לחבק אותך כשאת צריכה חיבוק, הוא רוצה בטובתך ואין לו אינטרסים, אם הפגישה הזו לא תתגלגל לכיוונים רומנטיים אז אולי באמת הקשר הזה יסתיים אבל חברות טובה לא יכולה להתקיים בכל מקרה אם בילתי אפשרי להפגש, או אם יש ספקות לגבי רגשות רומנטיים, אלה מכשולים שעומדים בפני החברות הזו. יותר טוב כלום, מכמעט. לפי המשוואה שלי, שווה להקריב חבר טלפוני לטובת הסיכוי למצוא את האחד. דבר שני, האגו שלך נפגע, הוא אמר לך לא, או בערך לא, או לא כרגע (המנוי אינו זמין כעת, אנא נסו שוב במועד מאוחר יותר), עברו מאז שמונה שנים! אנחנו סולחים יום יום על פגיעות חמורות בהרבה. לדעתי? קפלי את האגו, הניחי בארגז ושילחי לקיבינימט. אגו לא צריך להיות השיקול המנחה בשום מצב. בטח ובטח שלא כאן. באהבה ובזוגיות לא צריכים להיות משחקי כבוד. ובקשר לציפיות (והסדינים גם), את הולכת לפגוש חבר טוב שלך. מישהו שהיה שם בשבילך, מישהו שמכיר אותך, את היית שם בשבילו, את מכירה אותו. איזה כיף זה? אז אם לא יצא מזה משהו בכיוון הזוגי, אז מה? נכון, עם השנים השתנתם, התבגרתם, למדתם באוניברסיטת החיים הרבה דברים חדשים. אולי כבר ברגע הראשון תרגישו קרובים כמו תמיד, חברים טובים, אולי משיכה כבר לא קיימת שם, אבל הכי כיף זה לפגוש חברים שאוהבים. גם אם לא על רקע רומנטי. הבעיה קיימת בעצם רק אם המשיכה תהיה חד צדדית. ואני מקווה שזה לא יקרה. איך שלא מגלגלים את זה, נראה לי רעיון מצויין שתפגשו. ולו באמת בשביל לא להמשיך לחיות בתחושה מכרסמת של what if.

babe10

New member
זהו שזה דבר שגם מפחיד אותי

אני מכירה אותו מצויין. הוא מכיר אותי גם. הוא יוןדע מה אני אוהבת (בין הסדינים והציפיות) אני יודעת מה הוא אוהב. הוא יודע על דברים שעברתי. אני יודעת על דברים שהוא עבר. השאלה אם עם כל הידע שיש לשנינו אחד על השניה זה לא יכול בעצם להכשל מראש כי אנחנו מגיעים חשופים לחלוטין. בלי שום דבר פרטי משלנו. בלי ההיכרות הראשונית. בעצם הכל כבר חשוף חוץ מהעור.... אני יודעת, שבד"כ כשאני עם מישהו חדש אני מניחה שיש לו נסיון עם בחורות אחרות אבל אני לא רוצה לדעת מה עם מי כמה ולמה.. ופה עוד לפני שהתחלנו אני כבר יודעת הכל. זה מלחיץ. אני קנאית. נורא. ואולי הוא מצפה ממני לדברים בעקבות דברים שהוא יודע עליי, כי הוא יודע עליי המון. ואולי רף הציפיות שלו בשמיים?.. אני כל הזמן אומרת לו שינמיך ציפיות (נו, טוב וגם סדינים..) אבל דיבורים לחוד.. גם אני בעצם מצפה המון אחרי כל הסיפורים ששמעתי. אחרי כל השנים ש"חיכיתי". אני צ´יקן. זהו. אני מודה. אווף. שיגיע כבר אחרי ששי....

amir_aikido

New member
דיברתם על הכל - דברו גם על זה

אם כבר דיברתם על הכל, אתי יכולה להרשות לעצמך לדבר גם על זה, גם אני חושב שלא בריא לערב את הסדינים כבר עכשיו, ושהם יכולים לחכות מעט. אבל זה אני והאופי שלי, ולא את. אני הייתי מנסה קודם להגיע למצב שבו אותה אינטימיות שיש לכם בטלפון, תהיה גם בשיחות הפנים אל פנים, זה שלב ראשון שצריך לעבור, רק אח"כ יש מה לדבר על אינטמיות אחרת. אמיר

אקווה

New member
ווואוו בהחלט

נשמע רציני. אבל נשמע שצריך שזה יקרה כבר. יאללה, הגיע הזמן לבדוק את הדברים כמו שהם מקרוב. כמה אפשר לחכות? שמונה שנים זה הרבה יותר מידי. אני הייתי מתפחלצת מזמן. אז קודם כל - טוב שזה קורה. לדעתי - לא לבוא עם יותר מדי ציפיות (וסדינים) זה הכי טוב. יודעת שזה כמעט בלתי אפשרי, אבל - את יכולה לנסות. תבואי כמו שאת, בלי מסיכות מיותרות, בלי האגו הפגוע שלך מלפני 8 שנים. דף חלק. ותזרמי (אוי כמה אני שונאת את המילה הזאת...). תראי מה יקרה. אם זה קשר שהוא באמת כל כך חזק כמו שאת מתארת - זו אמורה להיות פגישה נפלאה. קצת מביכה בהתחלה אבל נפלאה. לכי על זה. בהצלחה כבר אמרתי?

dianah

New member
פסגת הפגישות ../images/Emo13.gif

בייב יקירתי, long time no seen
שמונה שנים...וואו, ראשית זה מדהים שהחזקתם מעמד כ"כ הרבה זמן בלי להיפגש, רק טלפונים...ואולי זה איך שאת הגדרת - השתפנתם? ועכשיו לפגישה עצמה... כמובן שאת צריכה להיפגש איתו ולו בגלל ההתלבטות עם עצמך אח"כ של מה הי קורה אילו. החיים אחר כך עם ההתלבטות הזו, של מה היה קורה אם כן הייתם נפגשים תכרסם אותך לתמיד. אני מאמינה שדברים שצריכים לקרות קרוים בסופו של דבר בצורה הנכונה ביותר, ואם אתם כן "נועדתם" להיות יחד (ואולי זה לא מקרה ששניכם עדיין רווקים), אז הפגישה רק תוכיח את זה. ואם לא, אם הלהט שהי לפני שמונה שנים יעבור לך כשתראי אותו, אז זה כנראה לא היה אמור לקרות לא אז ולא היום, הלוואי והייתי יכולה להגיד לך שאם הפגישה לא תתגלגל לפסים הזוגיים (שאולי את מקווה שיקרו), אז כלום לא ישתנה ותמשיכו לדבר בטלפון גם בשמונתץ השנים הבאות, אבל אני ריאלית מטבעי (והמרצה לאלגברה ליניארית יכול אפילו להוכיח לך את זה
) ולא מאמינה שהקשר הטלפוני יחזיק מעמד פגישה שלא תלך טוב. אז נכון שיש כאן סיכון לאבד "חבר טלפוני", אבל אני מאמינה שאת לא מעוניינת בעוד חבר טלפוני שכזה, וכן רוצה לנסות לראות אם הוא יכוללהיות יותר מזה. ואם לא תנסי את זה ולא תצאו לפגישת הפסגה שלכם, תמיד תחשבי על מה היה קורה אילו... נכון שקשה לצאת עם מישהו שאמר לך פעם לא אבל "הלא" שלו לא היה באמת לא, מסתבר.זה נשמע רער כי כשבחורה אומרת "לא" אז זה "לא", אבל אולי זה עוד הוכחה לכך שלגברים מילון מונחים נפרד מזה של נשים, ולכן ה"לא" שלו לא היה באמת "לא" אלא "יותר מאוחר", ולכן אין כל מניעה לפגישה שלכם. אפילו את עצמך אומרת שלמרות הלכאורה "לא" שלו, את עדיין מעוניינת. אל תחסמי את זה בגלל הפחד מפגישה. דווקא הפחד הזה יכול ליצור דברים מדהימים בפגישות. לסיכום
יום שבת, מקסימום בראשון, אני רוצה דיווח על הפגישה, מקווה בשבילך שהכל (אבל הכל....) יילך בדיוק כפי שאת רוצה וכפי שמגיע לך

8 שנים ?

באמת הגיע הזמן שתפגשו ותבחנו היה או לא היה... מאוד מבינה את ה "לא " שאמר לפני שנים כיוון שקשר במקום עבודה אינו קשר בריא גם לדעתי ועובדה שלאחר שעזבת ,מייד התקשר. נתת לאגו הפגוע שלך לשלוט בך יותר מדי שנים ונשארה בך פנטזיה למשהו שיכל להיות... תחשבי לרגע מה יכול לקרות בפגישה? מבוכה קלה בהתחלה אולי ואם אכן היה שם הקליק לפני שנים,אני מאמינה שיהיה גם היום. ואז? יתכן וזו התחלה של משהו נפלא ויתכן שזה הסוף גם לידידות הטלפונית אבל, האם הידידות הטלפונית באמת חשובה לך? או אולי שמרת עליה כדי לשמור על התקווה? לכי על זה ותחזרי לספר לנו

smd

New member
ידידתי היקרה עם הציון 10

ראשית אומר לנסות לא עולה כסף. אבל... הבה נחשוב ביחד. ראשית מה גילך? וגילו 40 [אני בן 43 כך שקל לי להיות לצידך] בגיל 40 הגבר איגואיסט כשהוא רווק[שימי לב]. מצד שני מבוסס ועצמאי [מצד שני] מקווה שכבר לא גר עם האמא. האם הסקרנות שלך משחקת כאן תפקיד? מהם השיקולים שלו ולמה הותיר אותך כל השנים בצפייה? מה הצפיות שלך?[גודל הציפיות כך גודל האכזבות]. מה יקרה אחרי האקט המיני? כאן את צריכה לא ללכת מהר תני לו לחזר ולפחות שימתין ארבעה חודשים אפילו שאת רעבה[ואני בטוח כלפיו את רעבה]. מה מעמדך האישי? גרושה?רווקה? או נשואה? גברים בגיל 40 ומעלה אינם ממהרים להחליט החלטות אנחנו בגיל הזה שקולים ואמוציונאליים,דעי כי אהבה בגיל שלנו לא נשענת על עבר אלא על הווה. יכול להיות ואני חושב למעלה מ 70% שהסקרנות אצל הגבר שאת מעוניינת זה לראות אם הקשר המיני יחבר לפעמים הוא מחבר אבל על פי רב הוא הורס כי לכל אחד מבני הזוג יש ידע שונה באיך לתת לשני את כל כולי ויש גם הצד העייף המחפש את/ה תיזום ונראה. יש כאן הרבה חומר למחשבה. אני נשוי לאישה שאני חושב קודם על הצרכים שלה ואחר כך לשלי כי לגבר הצרכים הם מעטים יותר מאשר לאישה ואישה זה משהו אדיר שקשה לי לתאר כי אישה זו אישיות מיוחדת נהדרת עדינה ומלאת תוכן וגוף של אישה זה מעשה אומנות. כך שרק מי שיבין זאת יוכל להיות שלך ואני חושב שאת תסכימי איתי. אני מקווה שתגיבי לכתוב ואעשה כל מאמץ ואהיה פתוח איתך ואתן לך מעולמו של גבר שעבר את גיל ה 40 כי חיים פעם אחת וחשוב שתצליחי ויהיו לך יופי של חיים. שלך הידיד שלומי,בכל עת.

babe10

New member
אתה רציני?

ארבעה חודשים? מעניין אותי לדעת אם עוד מישהו פה חושב כמוך. באמת. זה נשמע לי מטורף. אני בת 31.5. (כן, עדיין סופרת חצאים
) והבחור מכיר אותי על כל השגעונות שלי ושמע סיפורים על כל החברים שהיו והכמעט חברים והבין לבין החברים והכל. הוא יודע בדיוק מה איך וכמה אני אוהבת. הכל בתיאוריה כמובן, אבל זה יהיה כל כך לא טבעי לשחק לו במשחקים של "קשה להשגה" במשך 4 חודשים כשהוא מכיר אותי כל כך טוב ויודע שזו לא אני. קשר מיני הורס כשהוא בא בהתחלה אם מראש אין כוונה לאיזשהו קשר רציני - ואז בעצם לא נהרס כלום... הדחייה שהיתה עד היום היתה שלי. כל הזמן. הוא רצה כל הזמן שנפגש ולי היה ארסנל של תירוצים שנבעו בעיקר מפחד. גם מהפגישה וגם ממה שיהיה אחריה. כי ביננו - אני מתה למצוא קשר רציני - אבל יותר מזה מתה מפחד. ומשהו בי מפחיד אותי שפגישה אתו בעצם תמשך לנצח ואז זהו - גמרתי עם פגישות ועם התאהבויות ועם בחורים חדשים שמתחילים ועם פלירטוטים. משהו בי מת לקשר אבל מת מפחד להתמודד אתו. כי אני רוצה זוגיות אבל התרגלתי כבר ללבד. כי לבד זה משהו שאני מכירה ויודעת להתמודד ורגילה, וזוגיות זה משהו יחסית חדש. זה כמו שאנשים שהיה להם רע כל החיים לא תמיד רוצים שיהיה טוב כי עם הרע הם כבר למדו לחיות.... בקיצור - אפשר להגיד שאני פוחדת שזה יצליח לא פחות מזה שאני פוחדת שזה לא... אמרתי כבר שאני מתוסבכת?...

smd

New member
מהידיד לעת ...

כתבתי לך מסר קיפצי על ההזדמנות כי אין טוב יותר מללמוד מניסיונם של אחרים ובסוף תרצי לחייך לכל העולם.

smd

New member
אין חכם כבעל ניסיון

וכי למה את חושבת שהנישואים שלי מוצלחים ? כתבתי לך מסר כדאי לך להגיב לו. ביי.

ובחזרה ל babe

(כי נראה לי שהעניין של smd כבר מוצה), תנסי רגע לחשוב ממה את מפחדת יותר מלנסות לבחון את הקשר במבחן המציאות או מלחיות כל החיים עם המחשבה שלא העזת לנסות..... אם מפחידה אותך יותר המחשבה על לא לנסות, אז תזרמי בפגישה שקבעתם.... אין חוקים, אין סיסמאות, אין עצות, אין אף אחד שיכול לשבת שם איתך או אתכם, להחזיק לכם את היד ולהראות לכם את הדרך.(כולנו כאן יכולים רק לשבת מרחוק ולהחזיק לכם אצבעות). אבל... למזלכם אתם מכירים כבר מספיק זמן ומספיק טוב..שזה אומר שאין משחקים, אין הצגות, חלק מחומות ההגנה כבר נוטרלו והדרך ללב ישירות, קלה יותר ופשוטה. אם החיבור הוא החיבור הנכון, זה יזרום הרבה יותר מהר ופשוט מכל הלחץ והדאגות שמתרוצצות לך כרגע בראש.

למעלה