מפגש פורים!

sok777

New member
מפגש פורים!../images/Emo151.gif

בלי נקודה בפ'. הבנתם? שילוב של מפגש פורום עם מפגש פורים. מפגש פורים. אבל בלי דגש בפ'. חהחהחה. אני ענק!
בכל אופן, יש מפגש פורום..! כלומר, חייבים לעשות. אז קדימה, מתי אתם מעדיפים? 4.3 [יום ראשון] או 5.3 [יום שני]? לא משנה מתי, נפגש בעזריאלי ומשם נעשה מה שבא לנו. והשעה? השעה תהיה בין 13:30 ל15:00. תחליטו מתי נוח לכם. אז שכל אחד שמתכוון לבוא ישרשר לפה
או
ויכתוב מה התאריך הנוח מבין השנים ובאיזה שעה עדיף להפגש. אגב, אם אתם יכולים בשני התאריכים אבל עדיף באחד ציינו את זה. אם השעה או התאריך מאוד חשובים ציינו גם את זה. ואם אתם לא יכולים בכלל, ציינו גם את זה. שאני לפחות אדע שקראתם וידעתם על זה.
בכל אופן, קדימה, רוצים להפגש או לא?! יאללה לשרשר!

sok777

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif

שני התאריכים אפשריים. שעה לא משנה. בעיקרון יש תוכניות, אבל אם יש מפגש אני מבטל הכל. איזה מלך, הא?

YOasis

New member
אני עדיין לא יודעת מה נוח יותר,

בעיקרון אני אשתדל לבוא בשני התאריכים אז לא משנה לי...

יום שני רק!! ה5.3

אני לא נראה לי אבוא לת"א עזריאלי גם ב4.3 וב5.3 אני כבר הולך אז ה5.3!!!

sok777

New member
סבבה..

לכולם. אז עד עכשיו 3 יכולים בשני הימים ואסף מעדיף בשני. אני אישית מעדיף ראשון.. מי עוד?

sok777

New member
רק 5? אנשים, קדימה..

גם אם אתם לא יכולים, דווחו. כדי שאדע שקראתם לפחות. אם אתם לא בטוחים [אהם רועי] אז גם תאמרו. מה עם רועי, עירית, מור, שמואל, ענת, ליאור, שני, אמרי, קורל וכו'.. ? קדימה אנשים! דברו..

RoySupernova

New member
חח זה בסדר אני לא עיוור

הרני מאשר בזאת שקראתי נושא זה בכובד ראש ובתשומת הלב הראויה לו, תוך מתן חשיבה ראויה לפעילות המדוברת וכעת, כל מה שנותר לי להעשיר בו אתכם הינו שמסקנותיי יוגשו כאן, לפניכם, ביום המפגש, לאחר שהוא נגמר. תודה ושלום.

sok777

New member
כדאי שתגיבו, כי בעיקרון אני צריך

לדעת.. אני גר רחוק וצריך לסדר הגעה.

sok777

New member
אני בכיף אבוא לפגוש רק אתכם

אם בא לך ולכולכם כמובן.

rabeat

New member
לא באה =[

סורי חבר'ה יום שני אני צריכה להיות בירושלים בערב.

RoySupernova

New member
וואי היה מפגש בן זונה

כאילו, זה היה אחד הדברים היותר שווים בחיים שלי! ממש נהניתי, אבל ממש ממש. חח איזה צחוקים היה והכול, היה ענק.. איך שסער עשה קולות של ירמוך וכרמל של ג'ירפה ויונת של קרנף.. היה פשוט מטורף.. איזה מזל שבאתי, אם הייתי יודע שזה ככה לא הייתי מוכן להפסיד את זה בחיים. איי, איזה פורום איזה פורום.. באהבה כמובן

sok777

New member
אתם ילדים יבשים

אין מילה אחרת. איכזבתם אותי. מאוד. יונת כרמל ואסף היו בעסק, אבל השאר ממש אכזבתם אותי.. באמת שאתם יבשים וחבל. כן, גם אתה רועי. יבש. מארגנים ומתאמצים ואתם אפילו לא מגיבים? אפשר לא לרצות לבוא אבל תגידו. חוץ מזה, למה לא לבוא? מה הקטע? בסכ"ה זו זכותם ואני לא כועס, בכלל לא, בכיף וחפיף, אבל אכזבתם אותי מאוד.. פשוט לא יהיו מפגשים אף פעם.. כי אין טעם לארגן. חבל.

למעלה