מפגש פורומאיר

רפי צבר

New member
בואנה בואנה בואנה...

תשאפי גם קצת בשבילי! גרה בגולן וחיה בת"א, איזה עולם אכזר!

איל1לשם

New member
ודרך אגב

אני נגד להביא מן העשב הירוק יש אקליפטוסים ענקיים בפארק הירקון וזה מסוכן :) סתם ... אבל ברצינות אני נגד כי זה לא שייך אני מניח שיש הרבה אנשים שרוצים להגיע אך אינם מעוננים להגיע למקום שיש בו סמים.

ערפיח

New member
בעייתי במיוחד בשביל חיילים, כמוני,

לך תדע מהקפריזות של מצ"ח שפתאום אולי יחליטו שאף אסור להיות נוכח?

חחח...../images/Emo6.gif

אחת התגובות הכי לא צפויות בפורומאיר. אני מקוה שאוכל להגיע (עדיין לא סיפרתי אבל אני מקים כרגע עסק, חברת שליחויות אוכל אם זה מעניין מישהו). אם אגיע אשתדל להצטייד ולצייד ב- THC חום או ירוק עד כמה שידי משגת. מי שאיננו מעוניין להגיע למקום שיש בו סמים צודק. אבל מצחיק.

איל1לשם

New member
אם יש בתכנון סמים אני לא מגיע

אין לי לסת חזקה ואין חואן שיכרוך וימשוך ויכרוך. זאת לא הודעה הודעה בטון כועס\נעלב אבל נראה לי הייתי מעדיף לבא.

REMBRANT

New member
תגיע אחי תגיע, גםלי יש בעיה עם סמים

אך זו בחירתם של אנשים רבים וטובים שלא עושים רע לאף אחד. פעם אחד נוכחתי ב"ערב פרשת שבוע" שמתקיים מדי יום חמישי בבית אריאל בפרדס חנה והעשב המתוק הפגין נוכחות מרשימה באמת. מאז לא הגעתי לשם יותר. אני לא היתי רוצה שהמפגש יהפוך למסיבת סמים ואולי אלה שכן מחפסים "לתפס על עץ" יוותרו על הבוף העצבעות הקוביות וכל אלה למען אנשים שיש להם בעיה עם סמים. .

REMBRANT

New member
איכן באמת עובר הגבול

בין הבנה וכבלה כעקרון לבין שמירה על אידיאל כראית עולם פאקינג דילמה ההה?

אז גם איתי אין בעיה בעצם...

מכיון שמבדיקה חוזרת בלו"ז אין מצב שאני יכול להגיע בכלל. שבוי של הקפיטל.

דוקא אקליפטוס

כל מיני חשבו שזה העשב המתוק אמרו הוא לא טיפס על עץ אם לא ינק כמה גם חשבו שאי אפשר על כך לשתוק הרחק הרחק עומד לו אקליפט ענק. ארול, ארול...

REMBRANT

New member
המקום פרק הירקון ניבחר

כי הינו במרכז הארץ מקום ירוק רחב ידיים ונגיש מאוד מבחינת תחבורה ציבורית כמוון שיש בארץ מקומות פסטורלים סופר, אך ללא רכב, שאני לא חושב שיש לכולם אי אפשר יהיה להגיע אל רובם. וכן בשום אופן לא בשבת: בנינו יש רבים שהם יהודים שומרי מיצוות ויש להיתחשב בהם בראש ובראשונה.

טוב מה,

עושים מפגש פורום מאיר, או חינגת סמים? תחליטו, כי אני באה מרחוק ומארגנת אנשים שרוצים לבוא במיוחד. (מי שרוצה- שיביא מה שבא לו. אין צורך לכתוב על זה כאן.) ו-רפי- בהמשך למייל- תודה על שעדכנת- מכיוון שלא תמיד יש לי זמן לגלוש- אשמח אם תוכל לעדכן אותי שוב- כשתהיה החלטה. מקווה שזו בקשה בגדר הבסדר. יומטוב ביותר. וכן- אני אבוא עם אחות ואלי חברים נוספים. (אבל זה צריך להיות שווה, הא?..)

+

כשיהיה סופסופ תאריך סגור, אני מפיצה את הבשורה בעוד כמה פורומים שבעניין. כבר שאלתי- ואנשים די מתעניינים. אז קדימה- תיסגרו על עצמכם ..

לכל חברי הפורום בקשר למפגש...

אני חושבת שבני צדק תפגשו לכם בפארק הירקון ביום שני אני, לצערי, לא אוכל להגיע. הטיעון משכנע גם נכון- מקום ירוק, רחב ידיים, קל תחבורתית... אני עובדת, הנסיעה ארוכה מדי, אין לי גרוש על התלתל...וכו'. סתם חשבתי אם אתם רוצים להפגש אז יהיה נחמד לעשות זאת במקום כלשהו עם איזשהו קשר למאיר זכרון צדיק לברכה. (הדשא שליד חדר האוכל במשמרות, אולי בבית אריאל יסכימו לתרום את החצר האחורית לצורך העניין) ומכאן- צא ולמד. פשוט תחשבו על זה. אוהבת אתכם וכיף לי אתכם אור.

naujohn

New member
חברה מה היא שעת ההתחלה?

כי יש לי פסיכומטרי ועבודה :(

למעלה