מפגש פורומאיר

REMBRANT

New member
מפגש פורומאיר

ב26 ב' דחלה"מ יז ניסן בפרק הירקון הגעה דרך כביש-4. אני חושב שזה מאורע חשוב מאד ויכול לתרום המון לכולנו. אהבת שיריו של מאיר אריאל הוא מחנה משותף די אינטימי לדעתי, שטומן בתוכו עוד המון מחנות משותפים רבים אחרים. ואני בטוח שנהנה מאוד לפגוש אחד את השני ולעביר זמן ביחד, (אולי אין צורך להזכיר על עקרון של כבלה ואהבה חוצה גילאים השקפות, צבעים ושסעים(על סוגיהם הרבים)) שכמובן תאפין את המפגש הזה. *המקום והתאריך הינם בגדר הצעה הביעו דעתכם *הערה: לדעתי חולה"מ הוא הזמן הכי טוב כי בו יש חופש יחסי לרוב האנשים במדינתינו לכן עדיף לא לחרוג ממנו כמו כן עדיך שלא לקיימו אם יאשרו הגעה ב100% פחות מ10 אנשים. טלפון למטרת תיאם והכוונה לצורך הגעה ישלך לתיבה האישית של כל מי שיאשר הגעה ב100% ועל כך יש להודיע דרך אי-מאיל: [email protected] בברכה היתכבלו הצעות לגבי אופיו וציביונו של מפגש מבורך זה אני התחיל: גיטרה,שתייה,שמיכות חמות (לילה שלם-אופציה מקסימה לדעתי) אם יתקבל מצב לחפלה אפשר יהיה לתאם גם מי מביא מה. אוהב אתכם מאוד בני

ilovelior

New member
מאשר 100 אחוז

אני מביא גיטרה, ספר שירים, שישיית בירות, וקשקושים. הצעה שלי : שירונים!! - שחור ע"ג לבן!!!! לזרימה חלקה יותר.

yossnet1

New member
כן!

אבא'שך עוד לא החזיר ךי את הקייס של הדיסקים... נעלם באוטו עאלק.

רפי צבר

New member
קדימה חברים

כל המתפקדים מלמטה (וגם מי שעוד נכלם מלרשום את שמו ברבים) מגוש עציונה ועד פרדס חנה כרכורה, תבואו זה יכול להיות התחלה של משהו יפה

רפי צבר

New member
טרמפים?!

אולי תוכלי להגיע לנתניה ואז משם עם אחד החבר'ה (להבנתי יש פה כנופיה נתניתית רצינית....) ואם לא אז טרמפים לת"א ומשם עליי שמארגנים לך מגבית לחזור שתספיק לך גם לארוחת ערב יאללה בלי אמתלות וצידוקים

הנה כמה אמתלות והצעות למפגש... : )

יום שני הוא היום הראשון שלי בעבודה החדשה... אני עובדת מ- 17:00-22:00 ראשון עד חמישי + שישי משמרת בוקר. למה קיבינימט שלא נפגש בפרדס-חנה כרכור צל עלי בננה? אם וייתכן וכאשר המפגש ייערך נאמר, ביום שבת כזה או אחר, כי טובה השבת על אמצע השבוע, הבוף עלי. אתם יודעים מה? פתיחה של שתי אצבעות גם זה אפשר לארגן. אתם יודעים מה? בפרדס תפוזים מרהיב בפרדס חנה. אתם יודעים מה? גיטרה + מפוחית + בירות* + אצבעות (ולמה בירות אם אפשר ערק??) רק לא במרכז...לא בתל אביב... קיביניאוחתי.

גם אני באותה דעה

שבת דוקא לא מתאים לי כי אני דתי נכון לעכשיו, אבל בקשר למקום אחר - זה בהחלט יהיה מבורך.

ערפיח

New member
שבת = קשה להגיע.

יש עדיין כאלו המסתמכים על תחבורה ציבורית.

רפי צבר

New member
הרשו לי להביא לכם אותה ב

גיטרה תוף חליל מיני תרגימא ותקרובות - דברי נשנוש ובשאיפה גמורה לשאיפות גבוהות מהמפגש אני עצמי אביא גם חתיכת חשיש (אין לי הרבה, ממש קצה קצה של קוביה - אז אם יש רצון יהיה צורך באספקה נוספת לדעתי...) בתקווה להגשמה...

לצערי אאלץ להעדר מהמפגש

מאחר ובמשך כל השנה אני נמצאת בתל- אביב... ובחופשה אני בביתי שבגולן נהנית מהטבע. אבל אני מניחה שיהיה מאד מוצלח, דבר אשר יגרור אחריו עוד מפגשים רבים שמי ייתן ואהיה חלק. חג שמח. חן.

למעלה