מפגש פורום!

מה???

כוכב? איזה מין שם זה למען השם?
שמחתי לפגוש אתכם , חבורה מקסימה שכזאת .... הייתי מכבירה בתיאורים , אבל אני עייפה , סגרתי שבת , הולכת לישון

ViolSastrad

New member
../images/Emo41.gif המפגש (3.11)

מעשה בסופלה ושני קנקני מים אשר רצה הגורל והם מצאו את סופם יחד עם 6 (או 7 או 8... הראש כבר לא עובד עכשיו) סטודנטים נואשים וקרצייתיים... אהה... וגם לזניה
כיכבה שם כדמות משנית ומספר נבטים בסלט ירקות...וגם שני בקבוקי קולה (שאחד מיד נעלם ללא סיבה) ודרקון אמיתי אחד
. מה יעשו הסטודנטים לאחר ארוחה דשנה? הלכו וחיפשו... ושוב הלכו וחיפשו מקום להשתרע בו... אבל מה
? בעזריאלי אין דשא לשבת עליו... אבל! יש מקום שממש דומה לדשא ליד Wall Street! ישבו להם הסטודנטים וחשבו מה יעשו... האם לחשב את מומנט ההתמד של בקבוק מים, או שמא יקפצו מהגג של עזריאלי (ומיוזיק, הגג של עזריאלי הוא לא בקומה 3 - הוא בקומה 50!!!!!!
) מספר שניות לפני הקפיצה נזכר unholy שעדיין יש סיבה לחיות - בחינה במל"מ שתתקיים מחר (אגב בהצלחה
) משום מה עניין המוליכים למחצה העלה לליבי אסוציאציה של פסנתרים, לדרקון זה הזכיר איזשהו בנק ולעופר זה הזכיר את חיפה
.. משם לפה ומפה לשם מצאו הסטודנטים את עצמם מאזינים לנגינה (ממש, אבל ממש טובה) של פסנתר... עד כדי כך, שמרוב הזיכוך של הנגינה - מיוזיק חשבה שהיא מישהי אחרת והתחילה לכתוב תחת חסות לא שלה בכל מקום אפשרי ברשת....
וליבי! כל הכבוד על הנגינה!!!!!!! בפעם הבאה אני רוצה את הרפרטואר של שוברט!

Musi© Gi®l

New member
יש לך

פה אבל זה לא הכי משקף, וגם אין כמו ב LIVE [ליבי, מקווה שזה בסדר ששמתי את הלינק]

PianoGirl20

New member
זה בסדר, אבל..

תקשיבי קודם כל לשיר 'זיכרון ישן', וכמה דברים: 1.אני לא הזמרת (ואני לא ממש מתה על הזמרת ששרה) 2. אל תתייחסי למילים, אני לא יודעת לכתוב, וזה גם נכתב ממש מזמן. 3. המנגינות האחרות הולקטו לפני הרבה שנים (כשהייתי בת 16 בערך) והם נורא סתמיות, אז אל תתייחסי. 4. מאז עברו הרבה מים בירקון והנגינה שלי מאוד השתפרה 5. בקיצור, תתייחסי רק לזיכרון ישן, וגם קחי בחשבון שבפסנתר אמיתי זה נשמע הרבה יותר טוב...(זה הוקלט על סינטיסייזר).

PianoGirl20

New member
אני רוצה רק שוב להבהיר..

שהנגינה שם לא משקפת את הנגינה שלי היום...כל הדברים האלה הולקטו דיי ממזמן, והיום הנגינה שלי הרבה יותר טובה... חח, זהו. פשוט הייתי חייבת להוציא את זה...

היי את לא צריכה להבהיר כלום....

אייזה כייף לך שאת יודעת לנגן אני בכלל לא יודעת לנגן וגם לא ממש לשיר.. בכל מקרה יהיה נחמד אם תפרסמי עוד ביוטיוב או בפליקס,דברים חדשים שלך.. אני נורא אוהבת לשמוע הקלטות כאלה מפי אנשים חיים ולא סתם כאלה שאני יכולה להוריד מאימיול..

אוקיי עכשיו שמעתי תשיר

את רוצה להגיד לי שאת הלחנת וכתבת את המילים ומנגנת שם על פסנתר??? זה פשוט מדהים!!!!!!!ילדה את מוכשרת בטירוף!!! ממש יפה..וגם הנגינה על הפסנתר מצליחה להעביר המון המון רגש..גם הלחן כמובן.. אהבתי מאוד מאוד..

PianoGirl20

New member
תודה רבה!!!../images/Emo140.gif

כן, אני הלחנתי וכתבתי, ואני מנגנת... (ושוב, בלייב זה נשמע יותר טוב, אבל לא נורא..
) בכל מקרה שמחה שאהבת!

ViolSastrad

New member
../images/Emo122.gif טעות שלי ../images/Emo10.gif

פעם הבאה - רצועת פסטה בודדה - עלי!

למעלה