- מפגש פורום -

../images/Emo192.gif עזריאלי ../images/Emo9.gif ../images/Emo47.gif

אני יכולה לנסות לנסוע לצפוןן אבלל הסיכויים . פויי כמעטט ולא :)

../images/Emo187.gifגמניי התגעגתי אלייךך

וואי אני חייבת לראות אותך שובבבבבב חחחחחחחח לב יוו יפתי

../images/Emo15.gifלינוי תבואי את ומריה ברכבת

מה קרהה ?! למה שכל הזמן אנחנו לנבוא אליכן ?! בואי את ומריה ביחד ונחכה ללכן בתחנה או איפה שתרצו

../images/Emo109.gifחחח כנסוו

לא במרכז....בצפון ! נראלי יש אצלנו בפסח הופעות של הבניםם וחוץ מזה זה לא פייר כמה אפשר להגיד את זה יש לכן בעיה אם לא מרשים לכן ! הרבה רווצות בצפון

../images/Emo204.gifבנות כנסו ...

תראו... בנתיים הרוב רוצות צפון ... אבל אתן לא מבינות שיש בנות שקרובות יותר לדרום באמצע ככה [בין דרום למרכז] והן מעדיפות מרכז... בנות ?! מרכז זה ה-אמצע ! ועזריאלי זה ה - א - מ - צ - ע - ! זה ברור שילדות שיותר קרובות לדרום לא יגיעו לקצה הארץ בשביל מפגש ... נו מה איכפת לכן ?! עזריאלי לדעתי קרוב לכולן ! כולן צריכות ללכת ברכבת נכון? כולן היו שם פעם נכוןן? יש כניסה שמובילה ישר מהרכבת לעזריאלי נכון ?! אבל תעשו מה שבא לכן .. כי לי יש בעיה להגיע לצפון ... ואני בטוחה שלעוד מלא בנות.. אז אם נוח לכן אז תעשו מפגש של כל הבנות מהפורום בצפון וכל הבנות שבמרכז יעשו מפגש פורום במרכז .. אבל תחליטו ! :))

../images/Emo187.gifלירוני...

בשביל זה עושים הצבעה.. אין מה לעשות מה שהרוב קובע.. צריך להיתפר יאה חרשנו כבר על עזראלי הזה... יש עוד מקומות!!!!

../images/Emo204.gifשלא כולן מכירות אותן ,

ושלא כולן יכולות להגיע אליהן ! . אבל אני לא אוכל לבוא אם זה יתקיים בצפון מה אני אעשה ... :|

../images/Emo109.gifלירוני כנסי

אבל באו לעזריאלי כבר וחוץ מזה היו כבר במרכז אז למה [מי שיכולה]שלא תעשו מאמץ ותבואו לצפון? לי לא אכפת אבל זה לא פייר

../images/Emo204.gifאבל חן ...

מי שיכולה אני מאמינה שזה 2-3 בנות.. אז מה ?! כל שאר הבנות מהמרכז והדרום לא יוכלו לבוא ?! :/ זה פשוט לא הגיוני ... אם עושים מפגש פורום צריך שזה יהיה רוב הפורום שיבוא ולא 7-8 בנות :/ תחשבי על זה ..

למעלה