- מפגש פורום -

../images/Emo187.gifממש לא פייר

תמיד הבנות מהצפון עושות מאמץ לבוא למרכזזזז תעשו פעם אחת אתןןן

צודקתתת!

נכון מזה כל פעםםם אומרים למרכזזז ואזזז כימעט אף אחת לא יכולה לבואא אז יותר עדיף שנעשה את זה בצפון!

טוששש

New member
../images/Emo221.gif נשמע אחלה :]

את האמת, לי הכי נוח בצפון ואני מעדיפה שזה יהיה בצפון. אבל לא נראה לי שזה יהיה נוח לכולן, רוב המפגשים הם במרכז אז...
ונראה לי שעדיף בפסח כי בפורים אין הרבה חופש. בכל מקרה,תחליטו,מבחינתי הכל בסדר ונראה כבר מה יהיה, עד אז אלוהים גדול

hen love noli

New member
זה לא חייב להיות בחופש..

אנחנו יכולות לעשות את זה ביום חול ולא חייב חופש.. בנותת אולי פעם אחת נעשה בצפון?!?! אני לא יכולה לבוא למרכז.. אני לא עולה על אוטובוסים ואין בעפולה רכבותתת עפולה זה לא תל אביב או רמלה.. טובב אני כבר אמרתי את שלי.. תיתחשבו בנוו

../images/Emo118.gifתכנסו ותפנימו ...

תראו בנות אני יודעת שיש פה קצת חלוקת דעה..אבל מצד שני תבינו שוב יש בנות מהדרום מה ? המרכז זה המרכז מן הסתם וזה המקום שהכי נוח להגיע אליו מכול הכיוונים.. באמת , ואני מצטערת שזה ככה תמיד אבל תבינו פשוט :]

../images/Emo110.gifאבל סיתתתתת

גם לנו זה קשה להגיע מה?????? כמה כבר בנות יש בדרום???לא הרבה וכמעט כול הפורום זה מהמרכזז או הצפוןן אז מה לעשות...

כנסי סיתוששש!

תקשיבי!!! תמיד כל המיפגשים הם במרכז אבל גם בנות מהצפון עושות מאמץ לבוא למרכז למרות שזה רחוק להם אבל אין מה לעשות גם הבנות מהדרום צריכות לעשות מאמץ לבוא לצפון!!!! חנוש'לךך!

../images/Emo109.gifזה לא להבין פשוטט

פעמיים כבר באו אליכן מהצפון אז למה שלא תהיו סבבה ותבואו לצפון? אני לא מבינה מה הבעיה..

../images/Emo187.gifצודרת מההה

אנחנו תמיד הולכות למרכז תבואו עכשיו אתם!!! כול פעם אתם יוצאות בתרוץ מה עם אלה מהדרום כמעט ואפחת לא באה מהדרום! דוגרייי עם זה במרכז לא נראה לי שאני באה....

למעלה