מפגש פורום

Rachel47

New member
יש חיים מחות לארומה../images/Emo15.gif

וזה גוזל לי שעות שינה
וחוצמזה נגיד אני עובדת ערב..שזה 4 עד 12 וחצי (בלילה) אז זה גם בעייתי כי עד שאני מגיעה הביתה ואז עד שאני נרדמת (מרוב עייפות עוברת השינה
) ואם אני עובדת בוקר אחרי זה זה סיוט

Rachel47

New member
עאלקקק../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

שישי בוקר (שזו משמרת קבועה..איך סיכוי שאני לא אעבוד) זו המשמרת הכי קשה בשבוע ו...שבת..בהתחלה הייתי עובדת רק בקרים בשבת שזה ממש פנאן..למרות שקשה להתעורר אחרי שיוצאים בשישי..וזו משמרת מאוד ארוכה (יותר מ10 שעות) זו משמרת ממש כיפית כי יש ממש מעט אנשים וזה גם מלא כסף כי זה תעריף שבת אבל בזמן האחרון התחילו לשים אותי בשבת ערב..שזו משמרת יותר קצרה אבל מאוד מאוד קשה (כמעט ברמה של שישי)

Rachel47

New member
כסף כסף כסף../images/Emo15.gif

מה לעשות ארומה זה לא משכורת היי טק וכמה שיותר שעות זה יותר כסף בסוף החודש מה גם שאין לי יותר מדי מה לעשות בחיים כי סיימתי תיכון ואני מחכה לגיוס אז מעבירים את הזמן ואני רוצה לחסוך גם קצת..לתקופה של הצבא עצמו..שבה לא אוכל לצאת לעבוד ולהרוויח..תמיד טוב שיהיה
וסיבה אחרונה- כשאני כותבת את הסידור בסופ"ש כדי שישבצו אותי לשבוע הבא אני כותבת את כל הימים שאני יכולה ומשמיטה את הימים שבהם אני רוצה לקחת חופשים מסיבות שונות (כמו מחר למשל) אז אם אני רוצה שיתייחסו לבקשות שלי ברצינות..עדיף לי לעבוד מתי שאני יכולה ואפילו להיות פנויה להחלפות/הקפצות/שינויים ככה שכשיגיע הקטע הזה שאני לא אוכל לעבוד את יתחשבו בי

pRimaVeriTaVIV

New member
חחח יש לך שאיפה להיות עשירה?../images/Emo121.gif

אני רואה את חושבת קדימה
ובקשר לצבא, מקבלים שם כסף, לא?
סליחה על הבורות

Rachel47

New member
יש לי שאיפה לחיות כמו עכשיו..../images/Emo15.gif

שנה שעברה עבדתי וזו הייתה תקופה שעשיתי מה שאני רוצה יצאתי כל יום קניתי מה שהתחשק לי ואז הפסקתי לעבוד מכל מיני סיבות (בצפר..נמאס..כאלה
) ופתאום הייתה ירידה חדה בקטע הזה וגם גיליתי שבעיקרון אני ממש אוהבת לעבוד וכמה שיותר קשה ומגעיל ונוראי יותר כיף אני מאלה שמתלוננות המון בעיקרון (טיולים שנתיים איתי זה סיוט) אבל כמה שאני מתלוננת יותר זה אומר שאני נהנית יותר..ככה אני
אקיצר עכשיו יש לי את הכסף לעשות מה בא לי..ללכת להופעות..מסעדות..סרטים..מסיבות..בלי לדפוק הרבה חשבון..לקנות מה שאני רוצה.. ואם אני רוצה שזה יימשך צריך לעבוד קשה
וכן..בצבא מקבלים כסף..סביבות 300-400 שקל לחודש אפילו אנשים שלא אוהבת לצאת/לבלות/לקנות דברים לא יכולים לחיות מזה

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo121.gif

אני מתלונן בכל מצב, גם אם זה כיף וגם אם לא
בהצלחה לך
בסוף אחרי צבא מה שייקרה זה שתעברי דירה ותקני כלב

Rachel47

New member
אני ממש מקווה../images/Emo15.gif

זה מה שאני מתכננת לפחות אבל אי אפשר לדעת מה יהיה אז בכל מקרה לעבור דירה כן..נראלי...אבל לא מיד בינתיים נוח לי כאן אבל אנחנו מדברים על עוד שנתיים וחצי..אז קשה לחזות
וכן..כשאני אעבור דירה ישר אני מביאה כלב.. משו סוסי כזה האסקי..או גולדן..או..או לברדוור
(זה הסוג האהוב עליי
)

Rachel47

New member
מממ..לא../images/Emo15.gif

הוא יהיה מתוקי כזה
לא יתאים לו רקסי

לי לא אכפת ../images/Emo9.gif

למרות שמעזריאלי יש לי אוטובוס ישיר הביתה
אבל מצד שני לא יצא לי עוד להיות ביס פלנט ומה עם סינמה סיטי

למעלה