מפגש פורום

• פותח הנושא LCA
  • פורסם בתאריך

LCA

New member
מפגש פורום

המפגש היה נהדר! אוכל טוב חברה נעימה אחלה טיפול. אני רואה כמה עליי לעבור בשביל להיות טובה יותר... אז שוב תודה
לא קבענו מתי ואיפה יהיה המפגש הבא....

מקוםבלב

New member
תודה לעדי,

על האירוח הכיף. כל אלו שלא הגיעו - הייתם חסרים לנו . שבוע נפלא ושקט. .

תודה לעדי על האירוח המקסים

ולשתי הכלבות הכ"כ מקסימות. למאכלים הטעימים,ולמרות שלא אכלתי מהמטעמים של יוסף המטפל והמתוקים,אני בטוחה שהם ממש טעימים. תודה לכולם על עוד מפגש כייפי,על ההתעניינות ובכלל,על מי שאתם.

LCA

New member
דרך אגב,

VCA - אשמח למתכון של תבשיל הירקות עדי - מתכון לסלט הכרוב

מפגש פורום

כרגיל מפגש מהנה..תודה לעדי על האירוח ..תודה לכולם על המטעמים..ענבל ברוכה הבאה למרכז..ולכל החסרים עם כל הצער.. הפסד שלכם..

עדי אש

New member
תודה שהתארחתם/ן אצלי

בשביל המתכון של סלט הכרוב תצטרכי לשאול את מקוםבלב יוסף הבורקסים שלך ושל אשתך שתחיה מעדן להתראות בקרוב חברות וחברים עדי

vca

New member
תודה רבה לך

וגם שבוע טוב מאוד. שולח ברכת שלום ושלווה לכולנו.

vca

New member
בבקשה. לך ולכולנו

המתכון הזה הושג ממסעדה בגליל אשר אינה מגישה את זה לאורחים אלא בעלת הבית מבשלת את זה לבני ביתה ואלי הוא הגיע מידיד ותיק. צריך: בצל עלי מנגולד קישואים אורז, אני משתמש בבסמטי תבלינים: פפריקה אדומה, מעט אבקת קארי, מלח משחימים בצל עליו מוסיפים עלי המנגולד הקצוצים ומבשלים ככה, בנוזלים שלהם מבלי להוסיף מים, אולי 20 דקות אולי מעט יותר. אז מוסיפים הקישואים החתוכים לחתיכות גדולות, יחסית. מבשלים עם הקישואים כ15 או 20 דקות, בודקים שיש מספיק מים ומוסיפים האורז כדי שיתבשל ויספוג הנוזלים עדי כמעט יובש מוחלט. התבלינים מוסיפים לפני האורז. שבוע טוב.

לפני שעתיים התחברנו לעולם,

עכשיו גם אני יכולה להגיד תודה: לעדי על האירוח הנעים ליוסף המטפל על שנשארת למרות דעת הרוב והענקת לי טיפול נפלא ולכולם על האוכל והאווירה הנהדרת. את המפגש הבא אפשר אצלי אם רוצים (כמו שכבר אמרתי, עכשיו גם יש מזגן). שוב תודה גדולה ושבוע שקט!

avorly

New member
חברים יקרים,

אני משוכנעת שהפסדתי
, אבל הייתי איתכם ברוחי.... מקווה לימים יותר שיגרתיים במהרה בימינו.........

good girl30

New member
יא מה היה מפגש ?../images/Emo12.gif../images/Emo10.gifלא הייתי כאן

לאחרונה... היכן היה המפגש ? חבל שלא באתי אוףףף
אני התנדבתי שיהיה אצלי, אני פשוט לא עוקבת הרבה בפורום, מקווה שפעם הבאה לא אפספס אתכם !
העיקר שהיה אחלה ונהנתם, צ'או בנתיים
GOOD GIRL

LCA

New member
היה מפגש

היה קטן, אניטימי ונחמד. מי שלא בא הפסיד
לא קבענו מתי תהיה הפעם הבאה ואצל מי ככה שהכל פתוח

למעלה